Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Колку досега имате заработено на интернет?

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.875
34.167
roka.mk
E okay be. Site se falite zarabotuvate ajde otkrijte ni kako gi zarabotuvate? A? :)

Па со хакнување кредитни картички:D
Преку интернет се заработува преку продавање на твои дела учество во онлајн натпревари... и така натака

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Е ајде де кажете како ги заработувате тие пари он-лине јас одамна сакав да почнам такво нешто па прво пробав со тие страните ко кликање, но од тоа ништо направив 17 $ и после не можев да си ги префралам на сметка.
Видов дека од тоа нема фајде па се откажав. сега почнав офф-лине хахха идам вамоп онамо земам некоја пара:LOL:

Ама ајде кажете како да заработам некоја пара и он-лине !!

немам некое кој знае какво искуство но треба некогаш да се почне ...

..... :chudenje:

Forumko

hello world
14 октомври 2008
351
3
Ако си вешт некое од IT работните места (дизајнер, програмер, веб-дизајнер итн итн) Имаш една страна на којашто можеш да заработуваш www.guru.com A ако имаш веб-страна можеш да заработуваш со АdSense Поставуваш нивни реклами на твојата веб-страна и за секој клик на одредена реклама добиваш одредена сума на пари, има многу вакви сервиси по гуглај ке најдеш. :)

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
A ако имаш веб-страна можеш да заработуваш со АdSense Поставуваш нивни реклами на твојата веб-страна и за секој клик на одредена реклама добиваш одредена сума на пари, има многу вакви сервиси по гуглај ке најдеш.

А дали тоа ќе функционира ако страната ми е на бесплатен хостинг kako ovaa тука

чекам мислења ајде ајде....

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.112
305
www.gorjan.rocks
@lozinka
Нема потреба дупли постови да правиш. Ќе го видиме.

Ако има квалитетна содршина страната (на Piczo неверувам ни најмалку) да.
Но ако е твој личен профил како нешто во налик на Hi5, неможе, апликацијата ќе ти биде одбиена.

BaDcopY

hello world
15 декември 2008
65
8
imam nekoi si 600$ na PAYPAL i vekje cela godina se macam da gi povlecam ili pak investiram ... bidejki Makedonija ne e verificirana od PAYPAL ... seuste :ua: ... taka da ne prifakjaat nikakvi cc od kaj nas, i togas mi se brzase i se registrirav kako bugarin :ua: ... i skoro cela godina se dopisuvame so PAYPAL ... i se umoriv vekje od objasnuvanja ... potoa oni popustija ... i samo trebase da im pratam verifikaciski kod od bankarskata transakcija, no nasive ni banki seuste se novi vo e-banking !
i sega za sega mi e status kvo :ua:

Za OVa Imas Free Master Card od Amerika.. mozesh online da si napravish.. besplatno e.. ke ti stigne preku posta.. i ke mozes da si pravih Transver paypall = cc. = paypall za da gi podignuvash parite Mkd

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.034
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Па интернет користам некои 15 години. Срце ме стега кога ќе помислам колку пари имам потрошено на интернет до сега.

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.033
550
devforge.mk
не сум пробал но при самото регистрирање на paypal треба да дадеш лични податоци кои ти се и на картичката

како ке внесеш држава кога ја нема македонија на листата

ајде стрпи се уште малку од нова година треба да сме на листата
барем така знам:ninja2:

susuru

read-only
9 септември 2008
6
0
Dali moze da se raboti so PayPal e glanoto nesto zosto prasuvav. A toa i da ne stavat na listata na PayPal, vo prvo vreme ke bide samo da prakame pari od karticka, a ne i da primame, taka da nema da se resi problemot lesno.

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Ако си вешт некое од IT работните места (дизајнер, програмер, веб-дизајнер итн итн) Имаш една страна на којашто можеш да заработуваш www.guru.com A ако имаш веб-страна можеш да заработуваш со АdSense Поставуваш нивни реклами на твојата веб-страна и за секој клик на одредена реклама добиваш одредена сума на пари, има многу вакви сервиси по гуглај ке најдеш.

Како прво сакам да те прашам дали имаш искуство со ГУРУ ?

ЈАс сега баш го разгледувам и сакам да те прашам како можам да аплицирам да учествувам во некој проект како на пример за овој (како за почеток :) ) http://www.guru.com/emp/view_profile.aspx?g=Vfc3ysUQUaevyo6a9IpVew==#top
да и испратам некоја слика па да видам што ќе ми кажат

Како иде таа постапка ?

Dare

hello world
8 април 2007
141
2
едноставно столе...пробај ако не успееш пак пробај нема ништо лошо да се случи барем искуство ќе добиеш :)

Инаку стигнав до првите 1000 долари и можам да кажам дека дури сега разбирам некои од оние работи што D ми ги викаше за колку е само важно да ги знаеш target audience...

D

Администратор
31 март 2007
4.134
4.339
www.aqtos.com
можам да кажам дека дури сега разбирам некои од оние работи што D ми ги викаше за колку е само важно да ги знаеш target audience...

Не суди тоа што неможеш да го разбереш додека не го разбереш. :)

— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Офтопик

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно