E okay be. Site se falite zarabotuvate ajde otkrijte ni kako gi zarabotuvate? A?![]()
A ако имаш веб-страна можеш да заработуваш со АdSense Поставуваш нивни реклами на твојата веб-страна и за секој клик на одредена реклама добиваш одредена сума на пари, има многу вакви сервиси по гуглај ке најдеш.
imam nekoi si 600$ na PAYPAL i vekje cela godina se macam da gi povlecam ili pak investiram ... bidejki Makedonija ne e verificirana od PAYPAL ... seuste :ua: ... taka da ne prifakjaat nikakvi cc od kaj nas, i togas mi se brzase i se registrirav kako bugarin :ua: ... i skoro cela godina se dopisuvame so PAYPAL ... i se umoriv vekje od objasnuvanja ... potoa oni popustija ... i samo trebase da im pratam verifikaciski kod od bankarskata transakcija, no nasive ni banki seuste se novi vo e-banking !
i sega za sega mi e status kvo :ua:
Ако си вешт некое од IT работните места (дизајнер, програмер, веб-дизајнер итн итн) Имаш една страна на којашто можеш да заработуваш www.guru.com A ако имаш веб-страна можеш да заработуваш со АdSense Поставуваш нивни реклами на твојата веб-страна и за секој клик на одредена реклама добиваш одредена сума на пари, има многу вакви сервиси по гуглај ке најдеш.
можам да кажам дека дури сега разбирам некои од оние работи што D ми ги викаше за колку е само важно да ги знаеш target audience...
okolu 500 evra vo 5 meseci
На кој начин ги заработи ако не е тајна?: