Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
Wolfenstein 3D 12 -15 сати дневно на предпотопната 386ка
Half Life 1 - 15 сати дневно одново и одново
Deus Ex - цела ноќ и тоа за еден од можните краеви на играта.
hmm World of Warcraft ... nedela dena bez prestan ... igravme dvajca (na smeni) ... to get attunment for Karazan ... luuudilo ...
a pokraj toa redovno gubenje dragoceno vreme i na Heroes 2,3,4 iiiii 5 :-B
haha 22 saati mnogu malce be ....... cek da izbrojam hmm 24i24 ti se 48 i edno 2-3 saati plus toa ti se 50 saati toa ti se 2 i nesto dena .........i igrav Counter-Strike 1.6 Non-Steam na infel serverite... ne se cudete ama toa e I BTW ( IMAV SIPANICI i NEODEV NASKOLO SEA KAPIS?):isplashen::bravo:
Најчесто заглавував на ГТА ама првите два дела, оние олд скул, и тоа најчесто зошто ми беше интересно да ги соберам сите коли од градот и да ги наредам во линија, и да ја рокнам едната и да возам покрај нив додека ланчано рокнуваат сите коли натака
Инаку Max Payne и NFS underground ги имам свретно за помалку од три дена, што значи нон стоп играње...
А за StarCraft да не зборам, почнуваш со zerg кампањата па продужуваш на, protoss и најслаткото на крај.... "BattleCruiser Operational" :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
WoW - понекогаш и по 12-13 саати дневно (се додека не прекинав да ја играм)
А инаку... CS...од мали нозе а и сега знам чат пат да се уклучам на нет и да пукам малку