Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Какви гејмери сте?

Shutter

hello world
29 декември 2010
350
121
Скопје
За мене би се нарекол просечен гејмер, кој дневно поминува 2-4 часа во играње...Инаку најмногу сакам FPS, па би ги издвоил најдобрите според мене: Call of Duty(со исклучок на Black Ops), Bad Company 2, Medal of Honor итн...
TPS: од типот на Lost Planet, Residen Evil, Total Overdose :)(тоа беше игриште)
Класика Action: Assassins Creed 1/2 и Prince of Persia
Hack&Slash кои за жал за пц ги има многу малце, најдобрите Devil May Cry4 и Darksiders
И спортски игри PES!
RPG, RTS и TBS воопшто не играм, како и тркачки игри :)

Goroner

hello world
28 април 2007
313
13
cs на Steam, чат пат wow на приватни зш нема време а и кеш за официјални, иначе играв порано и уште го имам ацц-от ама сега е frozen :p

GreenRoot

user
1 октомври 2011
1.039
1.008
Охрид
mvpring.com
GreenRoot's setup  
Processor & Cooler
i5 4200U
Storage
Samsung Evo 850 240gb
RAM
8GB
Video card
AMD 8670m
Monitor
15,4''
OS
Windows 7 Home Premium
Додека не си купан нов кулер за графичкава, нема да има играње за мене, тотогаш ке тепам време по форуми.:D
Инаку деновиве најмногу ја играм Мајнкрафт(гарант герјмерите сега ми се смеат:)).Не ја играм многу време окулу 1 час, поради споменатиот проблем погоре.Еве сега чекам да ги симнам ФИФА 12 и НБА 2К12.Најверојатно на втората најмногу ке се задржам.Таа ми е игра за уживање, секогаш има нов потез кој ке те изненади, секој нов натпревар е нешто посебно.Претходните два серијали беа супер,не неверувам дека ке погрешат на овој.Всушност откако играта ја превзетоа 2К таа оди само во нагорна патека.За мене е врв на спортските игри

KalEl

Баниран/a
20 август 2011
485
80
USA
SecreLocal.com
Највеќе сакам Role-playing game (RPG), First-person shooter (FPS), омилени ми се игри како Prince of Persia, Tomb Rider, Dark Sector, Ninja Blade, Resident Evil и секако Silent Hill.

Од FPS игрите сум играл доста но највеќе ми се допаѓаат Call of Duty, Medal of Honor, Doom, Far Cry итн едноставно кажано сите што ми прават мерак.

Секако тука се игрите со возење од кои ми е најомилена Need For Speed .Тука се и игрите кои највеќе се играат со друштво PES, Tennis.

Стратегии морам да признаам дека не ми се омилени и последно што играв беше Tropico 3.

П.С морам да кажам дека им завидувам на тие што имаат Sony 3 за игрите како Metal Gear, God Of War, Uncharted и некои делови на Resident Evil и Silent Hill кои ги нема искочено за Pc, а не ми е јасно зошто не излагаат за Pc кога со сигурност ќе прават многу повеќе пари кои сигурно им се потребни за понатамошно развивање нови и се подобри игри.

KalEl

Баниран/a
20 август 2011
485
80
USA
SecreLocal.com
Чекајте малку, ова по втор пат ми се кажува, кога коментирам на застарени теми
Несмее да се коментира на застарени теми или...!?

извинете за оф топик

Слободно можеш да коментираш и на застарени теми кои се уште отворени,поготово кога се од ваков тип " што играте, кој игри ги играте" секојдневно има нови членови кои сакаат да си кажат што играат и сл.

Мислам дека ако треба само да се каже мислење на понови теми тогаш сигурно немаше да го правиме овој муабет зошто темава ќе беше одамна заклучена.

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Секакови игри играм FPS,RPG,strategija,Avantura исл.Најмногу играм RPG и FPS.Od FPS игрите најдобри ми се воените како call of duty,Medal of Honor,па и SCI-Fi ФПС kако Crysis,Metro 2033 и тн.
Најбитно ми е Одлична графика и добар гејмплеј да имаат ФПС игрите.А кај RPG сакам добра прикаска и гејмплеј.Најдобри наслови од RPG ми се Dragon age ,Risen,Vitcher,Oblivion и сл.
Исто сакам и авантури како Siberya,Monkey Island,Nancy drow исл,значи чисти авантури ,е кај нив најбитна ми е прикаската во играта.

jimmypage

Баниран/a
2 октомври 2011
48
13
NFS (all series), GTA (all series), COD (all series), MOH (all series), Crysis 2, Battlefield Bad Company 2, DiRt 3..
Играм по 3-4 саати на ден со паузи.

MasteR_#0

poweruser
14 декември 2010
2.801
2.557
MasteR_#0's setup  
Processor & Cooler
Core i7 10700K | NH-U12A
Motherboard
Asus Z490 TUF
Storage
980 Pro 1TB | SM961 256GB | WD 1TB Blue EZEX
PSU
Riotoro Enigma G2 750W
RAM
2x8GB G.Skill SniperX @ 3200Mhz
Video card
Sapphire RX 5700
Case
CM H500
Mouse
Logitech G502 Hero | G.Skill MP780
Keyboard
Ducky One 2 SF w/ Kailh Box White
Audio
Logitech 2.1 X-240 | Sennheiser HD 559
Monitor
Dell P2720D
OS
Windows 10 x64
Во главно играм FPS и RTS, али често знам да изиграм и по некоја RPG игрица ако ми фати око, а поретко и некоја добра игра со трки, аркади најчесто :)

Logic

hello world
15 октомври 2011
161
14
Кај памела андерсон :)
Не играм многу игри повеќе гледам на програмирање/веб дизајн/графика/ и останато , иначе за гамер најдобри игри ми биле акција нешто како (Battefield,Call of Duty, Medal of Honor) за трки и останато (Need for Speed,Burnout Paradise City,Dirt,Colin Mcrae Rally) и така кога е досада нема што да се прави (Counter Strike 1.6 , GTA IV ili San Andreas (Multiplayer)).

Happy

user
21 јуни 2010
1.578
751
Во природа
www.conspirazzi.com
Happy's setup  
Processor & Cooler
G630 Sandy Bridge 2.7Ghz
Motherboard
H61
Storage
500Gb Hitachi 7200RPM
PSU
Gambird 700W
RAM
4Gb DDR3
Video card
Sapphire 6770 1Gb GDDR5
Mouse
Gigabyte 6800
Keyboard
Diana
Audio
Lampashko (prodavam ako ima zainteresirani)
Monitor
Belinea
OS
XP; Vista; 7
Ако си FPS играч и ако немаш играно Borderlands = тапа :D

dejan_str

senior
8 април 2011
8.368
5.392
OHRID кај ензероно
Ако си FPS играч и ако немаш играно Borderlands = тапа :D

Што има везе тоа?секој си има различен вкус.Јас најмногу играм ФПС а Borderlands ја немам играно и не сакам да ја играм.хехе што не ке слушниш:LOL:

тотето

lurker
4 октомври 2011
694
673
Битола/Скопје
Што има везе тоа?секој си има различен вкус.Јас најмногу играм ФПС а Borderlands ја немам играно и не сакам да ја играм.хехе што не ке слушниш:LOL:

Треба да ја изиграш Co-Op многу е фаца. Ако сакаш игрите да има многу реална графика, не знам, таков му е стилот како во цртаните ко на мајтап праен.

uwemi

poweruser
20 февруари 2011
4.761
4.323
Skopje
2b.com.mk
uwemi's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 3450s
Motherboard
Gigabyte GA-z68xpUD3
Storage
Samsung EVO 840 / 320GB + 1TB HDD.
PSU
CM SilentPro 700W
RAM
2x4GB Kingston - 1333mhz
Video card
Sapphire R9 280x Vapor-X
Case
CoolerMaster K-350
Mouse
Logitech MX-518
Keyboard
A4Tech B120 Red BackLight
Audio
Creative Inspire P380 2.1
Monitor
BenQ RL27" + SyncMaster 24"
OS
Windows 7 / 64Bit
Posle igranjeto na Battlefield 3, sekoja igra mi lici na SuperMario.

Stru4nak

hello world
16 април 2007
413
173
Stru4nak's setup  
Processor & Cooler
INTEL Core i7 7700K
Motherboard
Asus Strix Z270F
Storage
Crucial M4 128GB
PSU
CM 620W
RAM
DDR4 3200MHz G.Skill TridentZ 16GB
Video card
R9 290 Tri-X 4GB
Case
Cooler Master Enforcer
Monitor
Asus LED 24"
OS
Windows 10 Enterprice 64bit
Играм Call of Duty Black Ops na steam ,dota plesam na garena i erepublik browser igra i to e to.

ThundeR

hello world
7 октомври 2009
240
54
Скопје
дота2 излезе? :zbunet3:

поделија накај 1000 бета клучеви , open бета не се знае уште кога ќе биде и како а играта официјално ќе си излезе следната година

има другар бета клуч ако му се игра на некој бујрум ќе се најдеме во ентер/инс :rolleyes:

Bozter

Баниран/a
24 октомври 2011
1.399
695
MW2 , NFS World, CS 1.6 ми се специјалки [Ептен ме бива ]. Колку да се пофалам колкав манијак сум , имам ставано и live commentary на youtube :D

kamikaza333

hello world
3 јануари 2009
320
58
Кочани
Стави линкови. Инаку Skyrim ќе биде за некое време моја омилена. Сега си чачкам низ Oblivion за да се потсетам, и да не ме мачи психата додека ја чекам Skyrim :D

Nikola26

read-only
10 ноември 2011
3
0
A da zemete vie malku Company of Heroes da igrate malku pa da vidite sto e prava Strategija ^^ i RFactor da vidite sto e realna voznja a ne Need for Speed arcadno sranje.

kamikaza333

hello world
3 јануари 2009
320
58
Кочани
Za RFACTOR ретко се слуша но за NFS аркадното срање се слуша многу, пред се бидејќи имаше неколку добри и игриви наслови, пред се интересни. A simulacijata никогаш нема да е толку игрива и позната поради тоа што најчесто луѓето играат игри за да им е интересно и да тепаат време, а со симулацијата не е баш така..

Nikola26

read-only
10 ноември 2011
3
0
Za RFACTOR ретко се слуша но за NFS аркадното срање се слуша многу, пред се бидејќи имаше неколку добри и игриви наслови, пред се интересни. A simulacijata никогаш нема да е толку игрива и позната поради тоа што најчесто луѓето играат игри за да им е интересно и да тепаат време, а со симулацијата не е баш така..

Pa da de brat samiot si kazuvas ovde ti so igras a ja ke ti dadam primer:Need for Speed e napravena da moze sekoj da zavrsi trka i salabajzersko vozenje e i za tepanje vreme e a RFactor mnogu luge znaat samo ovde u Makedonija neznaat ^^ RFactor e napravena da iskusis sto e blizu do realna voznja,taa igra e napravena da se zapotis malku za da zavrsis krug,tamu druze nemozes da fatis krivina so 300km/h i da driftas odozgora na toa ^^ Plus imas modovi mozes da vozis od F1 1960-2011,DTM 2002-2010,HRC-Rally,GT Legend's,24h LeMan,GT1,GT2,GT3.... sakas uste da prodolzam?! Ja mislam dosta e.Ti brat produzi igraj Need for Speed ja ke si igram RFactor :) A toa sto kaza deka simulacijata nikogas nema da bidne tolku igriva,toa samo njubovi go vikaat ^^

Phenomen

Баниран/a
6 декември 2011
898
433
Кисела Вода
hardwarehazard.com
Pa da de brat samiot si kazuvas ovde ti so igras a ja ke ti dadam primer:Need for Speed e napravena da moze sekoj da zavrsi trka i salabajzersko vozenje e i za tepanje vreme e a RFactor mnogu luge znaat samo ovde u Makedonija neznaat ^^ RFactor e napravena da iskusis sto e blizu do realna voznja,taa igra e napravena da se zapotis malku za da zavrsis krug,tamu druze nemozes da fatis krivina so 300km/h i da driftas odozgora na toa ^^ Plus imas modovi mozes da vozis od F1 1960-2011,DTM 2002-2010,HRC-Rally,GT Legend's,24h LeMan,GT1,GT2,GT3.... sakas uste da prodolzam?! Ja mislam dosta e.Ti brat produzi igraj Need for Speed ja ke si igram RFactor :) A toa sto kaza deka simulacijata nikogas nema da bidne tolku igriva,toa samo njubovi go vikaat ^^

RFactor е толку добра и реална, графиката ме прави да се осеќам како да сум на Nintendo64

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно