Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Какви гејмери сте?

xenon

εικονοκλάστης
15 јануари 2011
4.697
12.548
Skopje
www.wemaxa.com
Не укапирав Dota и CS феноменот никогаш, WoW играв долго, едно 7 години. Дотава е популарна најверојатно затоа што нема месечна претплата?

xhktw

x
2 август 2009
1.460
1.940
xhktw's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700X3D / Macbook Pro M4 14' 16/512
Motherboard
MSI B350 Tomahawk
Storage
Samsung 870 EVO 1 TB SSD
PSU
Gigabyte Odin 1200W PSU
RAM
G.Skill DDR4-3200 64GB
Video card
PNY 3090 24GB
Case
Logic Portos Case
Mouse
ROG Harpe Ace AimLab Edition
Keyboard
AK820Pro / Monsgeek Fun60 Pro / Custom 3D Printed
Monitor
34" MSI MAG342CQPV 100Hz / ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
OS
macOS Sequoia / Arch Linux
Не укапирав Dota и CS феноменот никогаш, WoW играв долго, едно 7 години. Дотава е популарна најверојатно затоа што нема месечна претплата?
Free 2 Play, и е тотално server-sided што значи нема никакви можности за хакирање, освен некои скрипти глупи што не ти помагаат ништо. Највероватно многу ранг и дига и тоа што се одржува секоја година "The International", претходнава година мислам собраа 17 милиона награда ако не се лажам.

Dark HaCkeR

Баниран/a
14 јули 2009
2.632
1.420
Секогаш најглупавите игри се најиграни :) Дота ја играв пред едно 5-7 години турбо , сега само чат пат ја играм и исклучиво нокно време после полнок кај 1 часот докај 3-4, иначе сеа има ново лудило Minecraft :D

theMAD

user
6 декември 2012
1.083
1.457
Свети Николе
www.instagram.com
theMAD's setup  
Processor & Cooler
Core i5-3470 @3.4GHz
Motherboard
Asus P8B75-M LX
Storage
1TB WD + 1TB WD External
PSU
CM 500W
RAM
2x4GB Kingston HyperX Blu @1600MHz
Video card
Gigabyte GTX 760OC
Case
CoolerMaster Elite 370
Mouse
A4Tech Bloody V7
Keyboard
Deluxsomething
Audio
Steelseries Siberia V3 + Trust Tytan 2.1
Monitor
Dell U2414H
OS
Windows 7x64
ma jas imam 4k mmr, iskreno i tamo ne e podobra situuacijata od na 3k, a vcera saksa kaza deka duri i an 7k mmr ima noobci od rusiaj, turicija i kojznae kade :D jas imam nekoja ekipa so koja igrame tie se malku noobovi, no sepak mi e interesno so niv, priajteli dolgo vreme sme, pa ludnica igri ima, 95% od igrite ni se comeback blagodarenie na mene, inace sam da gi sotavma ojdevme jabana :D mora malku gi kontroliram :D dobra sttvar so niv nikogas ward ili kurir ne sum zemal :D

gremlin

Octogenarian/2
18 октомври 2009
2.930
2.522
Скопје
gremlin's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 5 9600X
Motherboard
Gigabyte B850 Gaming Wifi6
Storage
WD SN850X 1TB
PSU
750W NZXT CX
RAM
32GB Kingston Renegade 6000Mhz CL30
Video card
Gigabyte RX 9070 16GB Gaming OC (3100Mhz, 240W+10%, -100mv, +400 core)
Case
CM H500 ARGB
Mouse
Logitech G703
Keyboard
SteelSeries TKL
Audio
Realtek
Monitor
27" Mi 2K 165Hz
OS
Windows 11 Pro 64Bit
Dota 2 на прв поглед изгледа глупа игра и ако се навратам сега првите игри како ги играв сигурно би паднал на земја од смеење ... но играта е во суштина многу тешка, да секој може да избере херој и храбро да гине но да се постигне успех е многу тешко зошто инволвира не само скилз туку и надмудрување и ненормално добра тимска игра и координација ... затоа можеби русиве, турциве па и ние балканците сме катастрофа бидејќи само пцуеме и обвинуваме некого наместо да имаме трпение и конструктивно да даваме идеи и да подучиме некого што да прави и каде да оди ... на прва грешка гроб ти отварааат и добиваш коментари од стилот деинсталирај Дота и слично :D...

causevd

hello world
4 октомври 2011
472
422
causevd's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor
Motherboard
Asus Z97-DELUXE(NFC&WLC) ATX LGA1150 Motherboard
Storage
Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" 7200RPM & Corsair Force LE 240GB 2.5" SSD
PSU
Cooler Master 650W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX Power Supply
RAM
G.Skill Sniper Series 16GB (2 x 8GB) DDR3-2400
Video card
Asus GeForce GTX 980 Ti 6GB STRIX Video Card
Case
Fractal Design Define R5 (White) ATX Mid Tower Case
Mouse
MSI Clutch GM50
Keyboard
G Skill KM570X
Monitor
IIyama G-master GB2488HSU-B3
OS
Windows 10 Pro
ma jas imam 4k mmr, iskreno i tamo ne e podobra situuacijata od na 3k, a vcera saksa kaza deka duri i an 7k mmr ima noobci od rusiaj, turicija i kojznae kade :D jas imam nekoja ekipa so koja igrame tie se malku noobovi, no sepak mi e interesno so niv, priajteli dolgo vreme sme, pa ludnica igri ima, 95% od igrite ni se comeback blagodarenie na mene, inace sam da gi sotavma ojdevme jabana :D mora malku gi kontroliram :D dobra sttvar so niv nikogas ward ili kurir ne sum zemal :D

Па има голем број на играчи кои што плаќаат за "boosting" и на крај кога ке фатат тие да играат за 2 дена -1к ммр :D

Duke

hello world
15 ноември 2016
157
94
Поради тоа што гледам дека Гејминг општеството на форумов некако згасна, решив да отворам тема и да ве прашам неколку прашања. Која игра ја играте најмногу во моментов, Рекорд во неа, Колку време играте дневно, и тоа. Па ајде да почнам
Омилена игра: LFS Online
Рекорд: 3то место на SERT сервер
Време на играње: Околу 2-3 часа, зависи колку ќе ми стане интересно

Ти друже не играш, ти возиш :)
Ќе треба да бираш нешто друго хаха

Моја омилена игра, а сум играл многу со добри приказни и одлични графики и гејмплеј и што ти ја знам, е една игра која и не е толку популарна - за многумина најверојатно и непозната - Готик кецот. Потоа 2 и 3 дел, ако некој воопшто ја играл неа. Мислам дека Обливион и Скајрим се исто многу добри но Готик, секогаш ќе ми е но.1 на тоа поле од тој тип на игри. Другиве ми беа некако - веќе видено. Најверојатно поради периодот во кој ја играв, кога имав само 15 16 год. Можев комплетно да уживам у неа.

ПС. Да му допишам на sini6a уште еднаш, овде е првиот македонски сим-рејсин Ф1 Шампион од Сити Мол од 2013 :) имаш одличен вкус хаха и само продолжи даље. Ако сеуште возиш, може да се најдеме на некоја виртуелна патека некој ден.

HardCorec

poweruser
4 ноември 2013
3.599
5.545
dominion.mk
HardCorec's setup  
Processor & Cooler
Intel i5 12400F
Motherboard
Asus B85 Pro Gamer
Storage
SSD Kingston 2TB
PSU
Cooler Master B500
RAM
HyperX Beast 4x16gb
Video card
GTX 1660 Super
Case
Cooler Master HAF
Mouse
Asus Echelon
Keyboard
Cooler Master Storm
Monitor
Philips 276E
OS
Windows 10 Pro 64bit
@Duke браво за Gothic друже... се имам искривено од седење пред PC заради таа игра.

• ми се допаѓа
Реакции: Duke

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Друже немам одамна седнато да си повозам иначе најдобра симулација по мене. Браво секоја чест :D Во последно време многу слабо играм понекогаш си палам гта 5 и фар крај 4 на иксбокс пошто и компјутерите ми се малце слаби за некои од поновиве наслови но во блиска иднина планирам да си земам сони 4че а игри со кои израснав беа Crash Bandicoot и Jackie chan на PS1... Најдобри хехе.

Испратено од X80h(FB5M) преку IT.mk форум апликација

• ми се допаѓа
Реакции: Duke

Duke

hello world
15 ноември 2016
157
94
Друже немам одамна седнато да си повозам иначе најдобра симулација по мене. Браво секоја чест :D Во последно време многу слабо играм понекогаш си палам гта 5 и фар крај 4 на иксбокс пошто и компјутерите ми се малце слаби за некои од поновиве наслови но во блиска иднина планирам да си земам сони 4че а игри со кои израснав беа Crash Bandicoot и Jackie chan на PS1... Најдобри хехе.

Испратено од X80h(FB5M) преку IT.mk форум апликација

Баш прееска сакав да се логирам од моб и гледам има апликација. ТОП! Ја скоро се приклучив па си барам заеднички/попознати теми :) и така отварам темава кај што би можел да пишам нешто, што ќе видам... во тема во која се збори за општи игри, креаторот да ти вози симулации :)

ЛФС е одлична симулација и од времето една од најдобрите. Тоа што си стигнал до П3 е одлична ствар. Денеска доста заостанува во споредба со рФактор2 чиј енџин се користи на вистински и топ-сикрет симулатори од страна на Ф1 тимови, што го возам највеќе. Тука е и АјРејсин и Аутомобилиста како и Асето Корса која е нешто подоле на ранк за симулации. Шампионатот ние го возевме на рФактор1, без било какви помагала во 2013 во Сити Мол и имаше 45 евра по победа и 150 евра у кеш за оној што ќе освои. И дефинитивно ќе отворам една тема за да се најдеме тие :) што уживале во овие симулации (за да не го тупам овде) за крај ќе ви испратам еден линк што би сакал да го погледнете.

http://mkf1championship.wixsite.com/mkf1

Starr

hello world
30 декември 2017
155
81
Јас играм Аион, и една друга но тоа не е ММОРПГ па нема да ја спомнувам. Од ММО пробав и Тера, БнС, Ревелатион Онлине но некако Аион ми е најдобра или пак сум навикната. Барам македонски играчи на Аион, ако ве има јавете се :)

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно