Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Какви гејмери сте?

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Абе сега, сепак е тоа телефон. Ако сакаш гејминг купи си XBox, PC, PS :)

18 март 2010
10
0
Скопје
dribbble.com
Каранфилов's setup  
Processor & Cooler
Core i5
RAM
Kingston
Video card
Intel HD Graphics 3000
Case
HP
Mouse
Logitech бејзик
Audio
SRS
Monitor
Репариран Sony на HP
OS
Windows 10

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Jас кога би бирал за гејминг помеѓу да речеме АјФОН и ПСП би одбрал ПСП, затоа што знам дека е производство од Сони :D и е гејминг конзола :)

ConfusioN

hello world
10 април 2009
81
6
само на ПЦ..
кантер и фифа тоа е..:)
едит не сум но-лајф гејмер..одвреме навреме пукам потрчам и тоа ке да е..

Stefan.Taz

hello world
30 април 2008
285
43
Куманово
www.lookup.mk
Stefan.Taz's setup  
Processor & Cooler
Intel® Core™ i5-760 Processor (8M Cache, 2.80 GHz) | DeepCool GamerStorm Gabriel
Motherboard
Asus P7P55 LX
Storage
HDD
RAM
10 GB
Video card
ATI Radeon™ HD 5570 Graphics - AMD
Mouse
NEOCOM
Keyboard
China, Made by 2001
Audio
Zvucnici
Monitor
Philips
OS
Win7
Играм игри.....менаџер (и тоа доста успешно, сум ги направил Реал, Милан и Тенерифе шампиони), а исто така одмотувам тоалет хартија на iPhone за 3ипол секунди.

Логичар

read-only
12 април 2010
11
0
WoW,играв WoW,и имам намера да почнам пак,пак ли да се мучам по тие долги е***и ноќи да киснам за тепам босови и да раидам.Се двоумам.Инаку играв на WoWbeez и бев активен 20/7.

vladimir171

lurker
15 ноември 2007
630
449
Igram se ne biram zanr iako fps i rpg mi se omileni, momentalno pravam 1 nedela pauza otkako svrtev se sto imav na pc to, poslednava nedela gi igrav metro 2033,mass effect 2, battlefield-bad company,devil may cry 4,avatar,fallout 3 i sega mi ostana samo nfs shift koja e uzasno dosadna :/ najmnogu vreme potrosiv na The elder scroll: oblivion i dvete prodolzenija posle nea so 3 meseci aktivno igranje od krevet na pc i pa vo krevet :D :D

B^nDIT

user
6 февруари 2010
1.124
315
Need for Spreed,GRID...

Сакам тркање....Не сум некој активен гејмер туку онака - кога нема што да правам.

Дракула

hello world
16 април 2010
93
6
Најинтересни ми RPG помешано со FPS игрите или оние со инапредување на карактерот, купвање оружја нивно подобрување... нешто како Fallout 3, STALKER. WoW ја избришав дека бев вкрај заразен, едно 3-4 месеци не станав од неа... Втори на списокот Adventure, игри кои имаат приказна и брзи движења, како Assasin's Creed, Prototype... Трети се овие со тркање, ама оние со добра графика.

Сега најново што чекам е Blur тркачка игра со коли, колите се апгрејтират (RPG сегмент) и колите пукат. Cant wait!!!

Дневно играм некои 2-3 сати, кога како ќе ми се погоди.
Немам нешто рекорди едноставно играм поради забава.

Јован

hello world
20 април 2010
253
10
Јас сум едноставно Про играч (гејмер по ваше)

@vladimir171 ај брат те молам да ми помогнеш да ја свртиме кантер заедно хехехех :LOL:

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Хехахеаха, од кај ти текна сеа ваква глупост :D

pipelin

Caffeine & IT.mk
8 мај 2010
2.701
3.343
Skopje
pipelin's setup  
OS
macOS
Хм :) јас не би се нарекол некој јак гејмер, иако играм по некогаш WoW на еден сервер и овие маливе игрици на Miniclip, така да нема што да кажувам за гејмингот не сум толку страстен играч :)

sini6a

hello world
11 мај 2009
485
30
Епа ајде да се пофалам штотуку ја свртев NFS Shift по втор пат. Интересна игрица, кој има можност нека ја проба :D

DzafeR

read-only
28 јули 2010
23
0
па гејмери ве гледав сите па можам да кажам дека во мои 16 години 14 поминати пред игри а за дневно да не збориме по 10-15 часа зависи до играта ако е интересна пример гта 4 у рок за еден ипол ден ја преврте без станување од пц само за кафе и излевање и пак.

Nikito

hello world
1 септември 2009
130
0
Kumanovo
Од сите игри најдобро играм ЦС 1.6 :) Многу ми се игра вов ама треба да си купам нова графичка :p

S

Sukhoi

Гостин
Што сум играл и што играм:
FPS: Crysis, Far Cry 2, Sniper Ghost Warrior, Call of Duty (Сите превртени, освен тројката-али сега иам и ps2 па нема да остане неизиграна)
RTS: Red Alert 2(и Yuri Revenge);Red Alert 3(и Uprising)
RPG: Oblivion
Sport: Fifa 2009 и Пес 2008
Simulacii: Sims 3 i Sims 2
Avta: Need for Speed Carbon, Undercover, Shift
Internet: www.ikariam.rs

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
^ ау, ако си го играл само ова ти си прилично нов гејмер.
Јас искрено цел ден да набројувам нема да стигнам да донабројам и пак ќе има уште толку што сум ги заборавил. Сепак само 1/4 од нив сум ги изиграл/свртил.
Ех пуста вов, 2 год играње и ништо арно не видов.

S

Sukhoi

Гостин
Imam nesto igrano i na Pentium 2:
Hercules, Aladin, Revolt, Sims 1, Super Mario, Stronhold Crusader,.....

nvidia88

lurker
16 септември 2010
609
374
Gostivar
па како гејмер мн игри сум завршил до сега и играм над 7 часа дневно.но најмнигу што ми се допаднале се:
CRYSIS,CRYSIS WARHEAD,CALL OF DUTY MODERN WARFARE I MODERN WARFARE 2,DIRT2,ASSASSIN'S CREED 2,GRID,BATTELFIELD BAD COMPANY 2,LOST PLANET EXTREME CONDITION,COMMAND & CONQUER 4 TIBERIAN TWILIGHT,BATMAN ARKHAN ASYLUM,LEFT 4 DEAD 2,PROTOTYPE,NEED FOR SPEED SHIFT,BLUR,SINGULARITY,WARCRAFT 3 FROZEN THRONE,ALIENS VS PREDATOR,DEVIL MCRY 4,MAFIA 2,BORDERLANDS, F.E.A.R. 2: Project Origin и мн други игри.

anti-spam

hello world
9 септември 2010
200
10
Некаде во универзумот
не сум некој јак гејмер но знам да изгубам по неколку саати во денот на игриве:
nfs most wanted, carbon, gta san andreas, fable1(тоа е тоа што играм моментално инаку порано бев многу загреан за кантер и дота ама миздосадија и тие игри, деновиве ќе ја инсталирам котор1 и диабло2 па ќе се позрачам на нив и после од кога ќе ставам интернет другиот месец планирам да ја симнувам сталкер shadow of chernobyl)
П.С играв порано и фифа2005, 2007 и пес неколку изданија исто и COD4(на друг компјутер).

Effect

read-only
25 септември 2010
6
0
Јас играм Кантер на хнс, кз такво несто. Не ми е интересно на пукање :S.
И играм по 6-7 саата дневно :) (ногу зараза :S)

Ristofv

read-only
30 октомври 2010
9
1
Најмалце на ден играм 3 часа Counter Strike 1.6.
Нон-стоп ја играм играта, едноставно не можам без оваа игра..:S

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно