DelphiUser
user
Xiaomi #2 во светот, сеуште ромот им го прават двајца програмери кои земаат 500 евра плата.
Како не бе важи ...Xiaomi #2 во светот, сеуште ромот им го прават двајца програмери кои земаат 500 евра плата.
Како не бе важи ...
Можеби Се тоа е вистина - ама дека двајца со 500е плата го правеле ромот ми е некако "far fetched" !Стави се на телеграм во група за Xiaomi уреди и уживај во глетката. Секое второ прашање е кој баг како да се среди, како да се подобри батерија, тачот, или на кој ром нема фрки со proximity сензор, ама можеби грешам, можеби твојот редми 9 или кој и да беше е побрз и нема фрки во споредба со S865/888 уреди
Можеби Се тоа е вистина - ама дека двајца со 500е плата го правеле ромот ми е некако "far fetched" !
Мене ми треба што ќе користи жена ти на рутиран што не може сега?Значи ми треба доверлив сајт
Судски преведувач е. Ѝ стигаат милион документи на Вибер дневно, телефонот веќе го блокира Виберот заради недостаток на меморија. На телефонот има инсталирано само ВиберМене ми треба што ќе користи жена ти на рутиран што не може сега?
Фала.
Судски преведувач е. Ѝ стигаат милион документи на Вибер дневно, телефонот веќе го блокира Виберот заради недостаток на меморија. На телефонот има инсталирано само ВиберПробав да деинсталирам сите можни преинсталд апликации, т.е. нивни ажурирања, кешови, итн..малку се ослободува простор, за некој ден иста прича. Затоа.
Судски преведувач е. Ѝ стигаат милион документи на Вибер дневно, телефонот веќе го блокира Виберот заради недостаток на меморија. На телефонот има инсталирано само ВиберПробав да деинсталирам сите можни преинсталд апликации, т.е. нивни ажурирања, кешови, итн..малку се ослободува простор, за некој ден иста прича. Затоа.
А да си користи Вибер на компјутер. Ич немора да ги симнува на телефон. Исто така тоа што поминало бриши од вибер.Судски преведувач е. Ѝ стигаат милион документи на Вибер дневно, телефонот веќе го блокира Виберот заради недостаток на меморија. На телефонот има инсталирано само ВиберПробав да деинсталирам сите можни преинсталд апликации, т.е. нивни ажурирања, кешови, итн..малку се ослободува простор, за некој ден иста прича. Затоа.
Ако можи да се инсталира на XP...А да си користи Вибер на компјутер. Ич немора да ги симнува на телефон. Исто така тоа што поминало бриши од вибер.
Sent from Телефон using Tapatalk
Тоа е непознат момент досега. Зашто би некој уште XP користел у 2021, и плус работи активно и заработува....Ако можи да се инсталира на XP...
Sent from my M2007J20CG using Tapatalk
Инсталирај orange fox место TWRP. После тоа ќе рутирашДечки здраво. Сакам да рутирам тел на жена ми, Xiaomi Redmi Note 5A, на нет има разни сајтови и туторијали, ама фајловите (super user, TWRP, etc..)што ги имаат се најчесто вируси, бар така мислам. Тука пробувам да најдам, ама не ми дава инфо во search bar, а можда и не знам како да пребарам. Темава за Xiaomi има 700 страници, па поедноставно ми е да си прашам некој од вас поупатените, како не би губел време на барање. Значи ми треба доверлив сајт, туторијал или тукашен пост за рутирање на Xiaomi Redmi Note 5 A. Фала.
Секако дека има Вибер Десктоп, ова за кога не е пред ПЦ..А да си користи Вибер на компјутер. Ич немора да ги симнува на телефон. Исто така тоа што поминало бриши од вибер.
Ништо значајно не добиваш со рутирање. Редовно нека ги брише прилозите на вибер што стигаат, тие се натрупуваат и фаќаат место. Со некој фајл менаџер влези во Pictures\Viber фолдерот и таму направи чистка.Судски преведувач е. Ѝ стигаат милион документи на Вибер дневно, телефонот веќе го блокира Виберот заради недостаток на меморија. На телефонот има инсталирано само ВиберПробав да деинсталирам сите можни преинсталд апликации, т.е. нивни ажурирања, кешови, итн..малку се ослободува простор, за некој ден иста прича. Затоа.
Ова неам поима што е, али ќе побарам малку. АКо не е превише комплицирано..Фала .Инсталирај orange fox место TWRP. После тоа ќе рутираш
Не си играј непотребно, ништо посебно нема да постигнеш со рут. Бришење често на непотребни веќе Вибер фајлови е решението. Траст ми. 2ца тинејџери дома со по 1234 унреад месиџис у секоја група, со еден тон глупости, слики, мемиња итн. Бришење преку фајл менаџер на се во Вајбер филдерите и опсс неколку ГБ ослободени. Ако се прави почесто, може и преку самиот вајбер, со бришење на непотребните четови итн...Ова неам поима што е, али ќе побарам малку. АКо не е превише комплицирано..Фала .
За Mi A1 се исплати да нарачувам батерија од Ибеј/Али или тнка работа? Затоа што за претходниот мобилен заменската беше послаба од потрошената оригинална.
Да не има шанси кај нас MiStore или друга мобилара да имаат квалитетна замена? Со плаќање, се разбира, телефонот не е купен од кај нас.
Ептен те разбирамНе си играј непотребно, ништо посебно нема да постигнеш со рут. Бришење често на непотребни веќе Вибер фајлови е решението. Траст ми. 2ца тинејџери дома со по 1234 унреад месиџис у секоја група, со еден тон глупости, слики, мемиња итн. Бришење преку фајл менаџер на се во Вајбер филдерите и опсс неколку ГБ ослободени. Ако се прави почесто, може и преку самиот вајбер, со бришење на непотребните четови итн...
А на крај на школска се праи вајбер бекап, апп сетингс clear data, Вајбер ресторе. Магија у пи**уЕптен те разбирамSame here
![]()

MB 1700 B760M D3HP DDR4 GIGABYTE, 4xDDR4 5333MHz(OC), 2xM.2, VGA, HDMI, PCIex16, 2xPCIex1, 4xSATAIII, 5xUSB3.2Gen1,2xUSB 2.0,1xType-C,2.5Gb LAN
6.380,00 ден
RAM SO DIMM DDR5 8GB 5600Mhz CL46 Crucial CT8G56C46S5
11.640,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
PAINTING ART SET FOR CHILDREN EXTRALINK (88 pieces) PINK UNICORN
1.430,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, Black, KBS-WPS-01
850,00 ден
CPU AMD RYZEN 7 9850X3D, Octa Core, 5.6GHz 96MB s.AM5 TRAY 100-000001973
29.990,00 ден