Со NZXT HUE 2 китот, промената е инстантна, нема доцнење дека се си оди преку посебен USB контролер и лимитот е до 40 Led диоди по канал. (исто како за светлата во куќиштето)Барам да направам DIY Ambilight RESPONSIVE kit и јас за мојот монитор. Кажи ми: колку е responsiven ОБЈЕКТИВНО во однос на промените на екранот.
Со NZXT HUE 2 китот, промената е инстантна, нема доцнење дека се си оди преку посебен USB контролер и лимитот е до 40 Led диоди по канал. (исто како за светлата во куќиштето)
Незнам на видеото колку се забележува, дека снимано е со мобилен во рака држен, мислам дека беше поставен да снима со 4К 60 fps али можно е во Low Light ситуација да не се познава добро преодот на бојата позади екранот со боите на екранот. Во живо одлично изгледа.
Не прашувај.А колку чини кај нас hue2 таков кит?
Не прашувај.
Во Нексио HUE 2 V1 за 27" монитор околу 100Eur, јас мојов го земав од Computer Universe за околку 40 Eura, Нарачан беше HUE 2 V1 ми испорачаа HUE 2 V2 кој и таму е околу 89 Eur без ДДВ (на овој кит имаат променето лепилото со поквалитетно 3М лепило, дека многу рецензенти се жалеа дека брзо им се одлепиле лентите од мониторот).А колку чини кај нас hue2 таков кит?
Ne ozbilno, sala na strana, uste ne napravija sajt?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
тука барајДали во Нексио имаа кулери Ноктуа ? А ако не дали нарачуваат за муштерии?
jvsnet.com.mk
Нема таков модел ,го прашав само имаат што е во ,,магацинот,, се дур да го испразни. Затоа прашувам дали Нексио нарачуваат доколку немаат на лагер? Инаку за овој модел барамтука барај
![]()
ЛАДИЛНИЦИ ЗА ПРОЦЕСОРИ (Retail) - JVSNet
NH-D15 6 heatpipe dual radiator design Dual fan setup 140x150x25 (with 120mm mounting holes), 140x140x25 (with 120mm mounting holes), 120x120x25 Excellent component cooling SecuFirm2™ for Intel LGA2011-0 & LGA2011-3 (Square ILM), LGA1156, LGA1155, LGA1150 & AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2...jvsnet.com.mk
Нема таков модел ,го прашав само имаат што е во ,,магацинот,, се дур да го испразни. Затоа прашувам дали Нексио нарачуваат доколку немаат на лагер? Инаку за овој модел барам
Sent from my Samsung Note 10+ 5G using Tapatalk
![]()
За ова ми е идеално за i9 9900k и башка подобро лади од таа Noktua D14 сега моментов што го користам и според рецензии дека се покажа најдобар за ладење со оглед што е воздушен ,а не водено и башка со ова ми овозможува полесен пристап на Рамови кога ги вадамОвој е ист со U12S само штоги користи најновите вентилатори и е значително поскап.
* Не е ист, има дополнителни 2 heatpipes.
Ако веќе бараш 120, зашто не зирнеш Арктик esports 34? Што сакаш да ладиш? Ја колку што успеав да видам, овој е исто скап ко D15s
Ноктуа имам нарачувано неколку пати од quietpc и супер се и за испорака и сѐ. Ама ете, цената е 4 евра поефтин од D15.chromax.blackза 120мм
NH-U12A Premium 120mm CPU Cooler with two Quiet NF-A12x25 PWM Fans
Noctua's NH-U12A CPU cooler features seven heatpipes, more surface area and a dual fan configuration with state-of-the-art NF-A12x25 fans allowing the NH-U12A to rival many 140mm size coolers!www.quietpc.com
Во споредба со Анхоч, цената е ТОП. Лапајте додека има.
Аман бе газдо, ги праша?уште залиха да имаа добро ќе беше, ниту карти ниту процесори имаат.
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
COOLERS CASE FAN 140mm LIAN LI UNI SL-INFINITY REVERSE BLADE ARGB 1600 RPM PWM, White, 14RSLIN1W
2.010,00 ден
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
USB Flash Drive 3.2 64GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-064G-G46
760,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден