Dejan007
hello world
- 15 март 2019
- 53
- 88
И тоа и тоа ќе тера 7 години ...Ако има пари за EVGA оти да не купи кога е 3 пати подобро од тоа кулер мастер и иде со 7год. гаранција
И тоа и тоа ќе тера 7 години ...Ако има пари за EVGA оти да не купи кога е 3 пати подобро од тоа кулер мастер и иде со 7год. гаранција
Еве го.Погледнете го атачментот Cenovnik-M01.12.2020.xlsxНекој да не има најнов ценовник?
Ау, во Нексио паѓале оргии...Не можам ништо да ветувам, ама една другарка му е е**чица на еден од вработените, а се прават напори и за еден од газдите и би требало да ги добива ценовниците како што ќе излегуваат. Штом ги добивам ќе ги постирам. Само да не се здебели...
Затоа се уморени и немат време да спремнат еден вебсајтАу, во Нексио паѓале оргии...
Има ли некој од вас ценовници за слушалки (headset)?
Sent from my SM-T720 using Tapatalk
3 месеци за mvp солуција, fe, be, devops.Web develop-ери дали има тука. Чисто информативно ме интересира колку време е потребно да се направи сајт за продажба на компјутерска роба (отприлика), налик Anhoch или Сетек. Не е ова критика до Нексио само чист интерес.
Знам има готови шаблони денес да не мора и од нула да се прави или да се вклучува веб дизајнер.
Океј се и тие тие, види шо имаат залихи и види кој е поевтин. Почесто е Анхоч поевтин ама сепак провери си.Планирам да купувам матична, процесор и напојување од последниве генерации, нешто со што „на раат“ ќе може да вртам игри, но и нешто со што ќе можам без проблем да правам multi-tasking наредниве 2-4 години (истиот компјутер го користам и за работа, и за гејминг). Досега сум купувал од Анхоч и во глобала не сум имал никаков проблем со нив. Но ја пратам темава, гледам дека често се споделуваат ценовници, се коментира за компоненти што се продаваат, итн итн.
Па едно општо прашање, пред се' за тие што имаат купувано и од Нексио, и од Анхоч - кои ги сметате за подобри? И ако може образложено со по некој аргумент, за да знам кај кого да се упатам нареднава недела. Дали ако сум задоволен од Анхоч, да си останам со нив, или има причина да се префрлам кај Нексио?
Однапред фала!
Па едно општо прашање, пред се' за тие што имаат купувано и од Нексио, и од Анхоч - кои ги сметате за подобри? И ако може образложено со по некој аргумент, за да знам кај кого да се упатам нареднава недела. Дали ако сум задоволен од Анхоч, да си останам со нив, или има причина да се префрлам кај Нексио?
Еве ти пример од мојот десктоп што го склопував пред точно 1 година (+/- 2 денаПланирам да купувам матична, процесор и напојување од последниве генерации, нешто со што „на раат“ ќе може да вртам игри, но и нешто со што ќе можам без проблем да правам multi-tasking наредниве 2-4 години (истиот компјутер го користам и за работа, и за гејминг). Досега сум купувал од Анхоч и во глобала не сум имал никаков проблем со нив. Но ја пратам темава, гледам дека често се споделуваат ценовници, се коментира за компоненти што се продаваат, итн итн.
Однапред фала!
Барам да направам DIY Ambilight RESPONSIVE kit и јас за мојот монитор. Кажи ми: колку е responsiven ОБЈЕКТИВНО во однос на промените на екранот.Еве ти пример од мојот десктоп што го склопував пред точно 1 година (+/- 2 дена), деловите ги собирав од 4 наши компнии (Анхоч, Нексио, Сет и ДДСторе, не дека така морав, така сакав, го распоредив буџетот отприлика кај сите да потрошам слична сума).
Линк до склопениот систем.
de.pcpartpicker.com/b/4x4qqs
Линк до постот на форумот со цени и од каде се набавени компонентите, во суштина ги зимав од каде што ми дадода поповолна понуда или ако ги немаше од друго место.
forum.it.mk/threads/3700x-double-elite-build.73629/#post-1185205
Слика како моментално изгледа системот, сеуште треба да се доработат некои работи (како на пример ново работно биро по мерка според просторот):Погледнете го атачментот 94952
И кратко видео без звук со ефктот на NZXT HUE 2 V2 Ambi Light китот монитран на мониторот.
Јас исто имам апла DIY решение на амбилајт, веќе со години. Се монтира специјална лента, ардуино, и софтвер кој константно врши мониторинг на дисплејот. Ултра брз е респонсот дури и се мести колку дилеј сакаш, и други опции, дали average према сите лед, дали по ќошеви да фаќа, колкава површина да зима какo sample, итн..Барам да направам DIY Ambilight RESPONSIVE kit и јас за мојот монитор. Кажи ми: колку е responsiven ОБЈЕКТИВНО во однос на промените на екранот.
Заживеав стара тема со ист контент. Дојди таму.Јас исто имам апла DIY решение на амбилајт, веќе со години. Се монтира специјална лента, ардуино, и софтвер кој константно врши мониторинг на дисплејот. Ултра брз е респонсот дури и се мести колку дилеј сакаш, и други опции, дали average према сите лед, дали по ќошеви да фаќа, колкава површина да зима какo sample, итн..
Може да отвориш нова тема и таму да продискутираме.
USB Flash Drive 3.2 512GB SANDISK ULTRA ECO, Green, SDCZ96-512G-G46
3.220,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
SSD M.2 2TB CRUCIAL E100 NVMe Gen4 4.500MB/s/5.000Mb/s CT2000E100SSD8
16.580,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден