За батерии поубаво е на потопло да стојат.
Батериите на тротинетот се литиум-јонски.За какви батерии станува збор? За литиумски батерии не би се сложил, единствено да бидат на суво.
Најдобро ~70% полни и чување на собна температура.
Ти си екстремистсобна температура е 30° C (како за мене понекогаш)
Дали мора да се носи кацига со новиов закон?
Види во Мега Мобил во Аеродром.Каде можам да најдам внатрешни гуми по нормални цени? Во вучко се 500 денари, на Али експрес 200 денари плус шипинг.
Немој да гледаш, чкартовина.Види во Мега Мобил во Аеродром.
Ja имаш тестирано? Јас купив од Мега Мобил гума, и ми делува малку подебела што е супер. Времете ќе покаже. Инаку е 350 ден.Немој да гледаш, чкартовина.
Иди кај вулканизерот кај уметничко, има оригинал Xiaomi.
Имам купено, не е ни слична со оригиналот.Ja имаш тестирано? Јас купив од Мега Мобил гума, и ми делува малку подебела што е супер. Времете ќе покаже. Инаку е 350 ден.
Околу 1.500км т.е 2 години со тротинетот, батеријата не е ослабена. Лично јас, немам проблем.Претпоставувам дека е валидно прашањето сега.
Колкав е животниот век на батеријата, колку долго издржува? Сакам да знам бројка од реални корисници, не од спецификација. После неколку години присутност на моделот, сигурно некој од вас стигнал до фазата да менува батерија. Циклуси, време што и да е, тоа ме занима. Фала ви.
Мене кога ми се дупна предната гума, го однесов во Хај Комуникации официјалниот сервис на Xiaomi. Ме чинеше 500 денари промената на гума.Дечки колку што листав по страниве за промена на гума има само кај тој вулканизерот Тим? Тој колку што гледам е карши Клуб на пратеници? Два е*ани саати пробувам да сменам гума и неможам да ја вратам. А само после 8 дена возење ми се дупна гумата, неполни 50км изминати
Ги немам пумпано, како го земав така го возам, али исто ми рекоа 3,5 до 4 бари, а за во официјалниот сервис на Xiaomi кај Раде Кончар знам, го однесе еден колега пред месец дена и мислам му земаа 300 денари само за промена, со негова гума али тоа е многу скапо.Мене кога ми се дупна предната гума, го однесов во Хај Комуникации официјалниот сервис на Xiaomi. Ме чинеше 500 денари промената на гума.
На кој притисок ги пумпаш? Препорачливо е минимум 3.5 бари, може и 4 бари без проблем.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Дечки колку што листав по страниве за промена на гума има само кај тој вулканизерот Тим? Тој колку што гледам е карши Клуб на пратеници? Два е*ани саати пробувам да сменам гума и неможам да ја вратам. А само после 8 дена возење ми се дупна гумата, неполни 50км изминати
MICROPHONE BOYA USB Type-C BOYA K9, RGB, Cardioid, Black
4.900,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
UPS 1200VA / 600W POWERWALKER VI 1200 SH, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120050
9.120,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP3600-P, BE3600 2.5GbE PoE, 5-Stream Dual-Band Wi-Fi 7, 130m2, wall/ceiling-mount, (POE Adapter included), AP3600-P
6.000,00 ден
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower Pop Air RGB Black, 3x120mm Aspect 12 RGB, w/WINDOW, Front Mesh, FD-C-POR1A-06
5.800,00 ден