123456
poweruser
Едноставно нема, не се мој тип на игри
The Last of Us немам ниедна изиграно, а другата морав да ја гуглам.
хахахах па ласт оф ус само и 1 има до сега, после мај иде 2
Едноставно нема, не се мој тип на игри
The Last of Us немам ниедна изиграно, а другата морав да ја гуглам.
хахахах па ласт оф ус само и 1 има до сега, после мај иде 2
Според мене и двете конзоли се одлични разликата е во ексклузивите и не е само Last of us во прашање, тука е God of war, Uncharted, Bloodborne, Horizon Zero итн ... Не само што Сони има повеќе ексклузиви туку тоа се игри 10/10. Ова е од моја гледна точка бидејќи земав конзола за да играм ексклузиви што не можам на ПЦ.My point exactly, не е мој тип на игра нема зашто да ја пратам и да знам нешто за неа.
inb4 welcome to 2010.BTW, денес Сони треба да ја презентираат нивната конзола па ќе имаме груба слика што и како ќе се одвива. Од она што се знае ќе има две конзоли Playstation 5 и Playstation 5 Pro кои ќе излезат во исто време. Pro-то на хартија треба да е појака од Xbox Series X (за 2 терафлопи-вкупно 14)
edit:
Може да се следи на линков за 50 минути од сега
Интересна презентација од технолошки аспект.BTW, денес Сони треба да ја презентираат нивната конзола па ќе имаме груба слика што и како ќе се одвива. Од она што се знае ќе има две конзоли Playstation 5 и Playstation 5 Pro кои ќе излезат во исто време. Pro-то на хартија треба да е појака од Xbox Series X (за 2 терафлопи-вкупно 14)
edit:
Може да се следи на линков за 50 минути од сега
Еве го изворот
Xbox Series S/Lockhart Will Be Half The Price Of The Series X; July Event Will Be A "Night Of Mic Drops" - Rumor
the event will be a "night of mic drops"
и
"they want google , amazon , apple , sony and yes Nintendo to shaken up"
се мноооогу храбри изјави. Сеуште типувам на тоа дека ќе имаат PC/console машина со windows 10 и можност за инсталација на Steam и Epic
Тоа мислам дека и официјално го потврдија. Дилемата ми е дали тоа што веќе го имаш на стим и епик ќе може да се игра на Xbox. Есента ќе биде исклучително интересна за технологијаВеќе спомнаа дека се што купуваш за XBOX, ќе го имаш и на РС да го играш. Ништо чудно и стим да стават, да направат пепел.
Ако ПС5 Алл Дигитал биде 25-26К тогаш ќе биде ептен фаил конзолава, доста осакатена ми делува во споредба со ПС5 и Сериес Х.512 gb nvme, 1440p резолуција ќе тера и 4k со upscaling, ray tracing...Цице. Моја претпоставка- 19-20000 денари цена кај нас
Xbox Series S Reveal Trailer Leaks Confirming All-Digital Console With Custom 512GB SSD, Ray Tracing Support, VRS, VRR and More
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V30, 2xMIC, USB-C receiver, Black, BY-V30
3.600,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00196A
1.800,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Red Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M1
16.460,00 ден