123456
poweruser
Едноставно нема, не се мој тип на игри
The Last of Us немам ниедна изиграно, а другата морав да ја гуглам.
хахахах па ласт оф ус само и 1 има до сега, после мај иде 2
Едноставно нема, не се мој тип на игри
The Last of Us немам ниедна изиграно, а другата морав да ја гуглам.
хахахах па ласт оф ус само и 1 има до сега, после мај иде 2
Според мене и двете конзоли се одлични разликата е во ексклузивите и не е само Last of us во прашање, тука е God of war, Uncharted, Bloodborne, Horizon Zero итн ... Не само што Сони има повеќе ексклузиви туку тоа се игри 10/10. Ова е од моја гледна точка бидејќи земав конзола за да играм ексклузиви што не можам на ПЦ.My point exactly, не е мој тип на игра нема зашто да ја пратам и да знам нешто за неа.
inb4 welcome to 2010.BTW, денес Сони треба да ја презентираат нивната конзола па ќе имаме груба слика што и како ќе се одвива. Од она што се знае ќе има две конзоли Playstation 5 и Playstation 5 Pro кои ќе излезат во исто време. Pro-то на хартија треба да е појака од Xbox Series X (за 2 терафлопи-вкупно 14)
edit:
Може да се следи на линков за 50 минути од сега
Интересна презентација од технолошки аспект.BTW, денес Сони треба да ја презентираат нивната конзола па ќе имаме груба слика што и како ќе се одвива. Од она што се знае ќе има две конзоли Playstation 5 и Playstation 5 Pro кои ќе излезат во исто време. Pro-то на хартија треба да е појака од Xbox Series X (за 2 терафлопи-вкупно 14)
edit:
Може да се следи на линков за 50 минути од сега
Еве го изворот
Xbox Series S/Lockhart Will Be Half The Price Of The Series X; July Event Will Be A "Night Of Mic Drops" - Rumor
the event will be a "night of mic drops"
и
"they want google , amazon , apple , sony and yes Nintendo to shaken up"
се мноооогу храбри изјави. Сеуште типувам на тоа дека ќе имаат PC/console машина со windows 10 и можност за инсталација на Steam и Epic
Тоа мислам дека и официјално го потврдија. Дилемата ми е дали тоа што веќе го имаш на стим и епик ќе може да се игра на Xbox. Есента ќе биде исклучително интересна за технологијаВеќе спомнаа дека се што купуваш за XBOX, ќе го имаш и на РС да го играш. Ништо чудно и стим да стават, да направат пепел.
Ако ПС5 Алл Дигитал биде 25-26К тогаш ќе биде ептен фаил конзолава, доста осакатена ми делува во споредба со ПС5 и Сериес Х.512 gb nvme, 1440p резолуција ќе тера и 4k со upscaling, ray tracing...Цице. Моја претпоставка- 19-20000 денари цена кај нас
Xbox Series S Reveal Trailer Leaks Confirming All-Digital Console With Custom 512GB SSD, Ray Tracing Support, VRS, VRR and More
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON K10 MAX HS Full Size RGB Keychron super Banana switch, Multi-Device 2.4 GHz & BT Black, K10M-H4
8.840,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 45X20X30CM - KM03 2XCOSMETIC BAG, PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches), Pink, 910-007373
9.950,00 ден
Бесплатна достава
NET ROUTER MESH SYSTEM AX3000 Dual Band, CUDY M3000 (1-Pack), 2.4/5 GHz, 574 - 2402 Mbps,
2.360,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден