затоа пошто му се мн добри сет купува од АНХОЧАј те молам.............................не тролај........у анхоч уште не си влегол трчаат по тебе..и не иди контра само и сам знаеш што мислам како и другите 10 души
затоа пошто му се мн добри сет купува од АНХОЧАј те молам.............................не тролај........у анхоч уште не си влегол трчаат по тебе..и не иди контра само и сам знаеш што мислам како и другите 10 души
Мене ме префрлаа, од еден на друг да ме обслужи...
ама што да правам кога имам симпатија кон Асус...
бидејќи едноставно не ти дигаат...
Ах да кога идев кај нив во сервис...
кај нив имав сосема позитивно искуство со нив ме обслужија одма и се како што треба...
прајте што сакате, немора ни да се замарате со продавање...
Изборот на компјутерски делови му е поголем. Услугата никаква.Колку лоша репутација, после сето ова што го прочитав за сет, како воопшто опстанува таа фирма со толку продажни салони и со толку вработени ги има секаде низ македонија, не ми е јасно.
Не бе, не сум јас, чисто налетав на постот.
Ова е врвот:
Set @Darko Повели во секое време со инспекција на која имаш право како потрошувач, но потоа биди подготвен и да ги сносиш последиците поради валкање на името.
Не разбирам дали се закануваат со физичко насилство, тужба или што? Просто не ми се верува дека една фирма може да се закопа во толку длабоки г***а, наместо да се извини и од лошото искуство на клиентот да направи позитивно и со тоа да привлече нови.
Апсолутно се во право дека производ купен од било која фирма, доколку појави недостатоци во рок од хх работни дена се должни да го сменат без никаков пардон, но по истекот на тие денови, производот е должен самиот купувач да си го носи во овластен сервис, во случајов тоа е сервисот Неоком.