Cenovnik 700 den mesecno, za eden android tv i dva pomali uredi (web/app), na dogovor od dve godini, pormo kod ke dobiete pisete im na messenger jas taka iskoristiv i stvarno im e dobra uslugata no mislam deka e skapa
Имаш на неопределено време.
Cenovnik 700 den mesecno, za eden android tv i dva pomali uredi (web/app), na dogovor od dve godini, pormo kod ke dobiete pisete im na messenger jas taka iskoristiv i stvarno im e dobra uslugata no mislam deka e skapa
Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapiИмаш на неопределено време.
Ако де. Колку е цената? Каде пишува?Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapi
Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapi
Promarsena rabota, jas aktivirav Plum od Kabelnet(greenmobile)ima 60 dena test period ....pa ke ima vreme da istestiram se...Јас прашав за 1 месец да си платам да видам како е услугата и ако е добра да си земам на 24м, ама ми кажаа дека немаат таква опција сега за сега.
Jas isto imam aktivirano so test period seuste ne mi e zavrsil dobra si e uslugataPromarsena rabota, jas aktivirav Plum od Kabelnet(greenmobile)ima 60 dena test period ....pa ke ima vreme da istestiram se...
Pisi im na msg na KDS KABELNET i ke ti dadat promo kodКој е промо кодот за плум?
Mislam deka za sekoja registracija treba poseben promo kodШто не го споделите тој промо код тука?
Najavi se na veb stranata na kds kabel net i ti dava username i pass za plumitvдобив промо код, интересно што на андроид тв се најавив, а на PlumITV кажува грешен усер и пасс, кај вас може на веб страната некој се најави ?
Raboti ....добив промо код, интересно што на андроид тв се најавив, а на PlumITV кажува грешен усер и пасс, кај вас може на веб страната некој се најави ?
Napisi im pp,na fb ke ti odgovorat i pratatPromo kodШто не го споделите тој промо код тука?
Raboti ....
Мислењето е автоматски споено:
Napisi im pp,na fb ke ti odgovorat i pratatPromo kod
Od chrome ama od mobilen,nemam ps,ovde popladne ke probamова ти е од мобилна апликација, прати ми од компјутер или лаптоп дека успешно си се најавил ?
Земав уште еден промо код, исти случај на веб страната не можам да се најавам
PlumITV
webtv.plumitv.com
Reklama sekade,a nikoj da spodeli kako e.!(bidejki nikoj nema,a i ne potpisuva 24m,)a seto toa e bidejki nema test period od pr; 7 dena.!Некој да не активираше MOVE пакет од МТел ? Реклами на сите страни, а за 400 денари даваат ептен многу канали.
Земав јас денеска од 400 денари пакетот со сите канали и сега за сега супер работи, супер слика. Имам и МаксТВ и исти канали иста слика дава.
Земав јас денеска од 400 денари пакетот со сите канали и сега за сега супер работи, супер слика.
Пушти слики каков е интерфејсот шо како на ANDROID TV OS е така?
Sent from my iPhone using Tapatalk
MTel Move барај, ја има и за iOS и за Android.Која апликација ја користи за да се активираат дополнителни уреди ?
Jа има на aндроид под име" Моve " , останува да видиме дали ќе ја има и на други оперативни системи .На самсунг ми ја дава Мove Smart , ама тоа е српска верзија за кај нив.MTel Move барај, ја има и за iOS и за Android.
има опција месец за месец односно месечна претплата subscription како стриминг сервиси да се проба?
На iOS е исто Move само мора да пребараш Mtel Move да ја најде.Jа има на aндроид под име" Моve " , останува да видиме дали ќе ја има и на други оперативни системи .На самсунг ми ја дава Мove Smart , ама тоа е српска верзија за кај нив.
Бесплатна достава
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M7 WHITE, w/bluetooth, 30000 DPI, 8K Poling rate, M7-A24
4.870,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD PURPLE PRO 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD122PURP
30.120,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON R6 QMK Retro, RGB LED, Super Red switch, Multi-Device (Wired+Wireless), Retro, R6-M1
5.450,00 ден
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден