Cenovnik 700 den mesecno, za eden android tv i dva pomali uredi (web/app), na dogovor od dve godini, pormo kod ke dobiete pisete im na messenger jas taka iskoristiv i stvarno im e dobra uslugata no mislam deka e skapa
Имаш на неопределено време.
Cenovnik 700 den mesecno, za eden android tv i dva pomali uredi (web/app), na dogovor od dve godini, pormo kod ke dobiete pisete im na messenger jas taka iskoristiv i stvarno im e dobra uslugata no mislam deka e skapa
Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapiИмаш на неопределено време.
Ако де. Колку е цената? Каде пишува?Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapi
Sigurno ne e so ista cena i na mtel ima na neopredeleno no se poskapi
Promarsena rabota, jas aktivirav Plum od Kabelnet(greenmobile)ima 60 dena test period ....pa ke ima vreme da istestiram se...Јас прашав за 1 месец да си платам да видам како е услугата и ако е добра да си земам на 24м, ама ми кажаа дека немаат таква опција сега за сега.
Jas isto imam aktivirano so test period seuste ne mi e zavrsil dobra si e uslugataPromarsena rabota, jas aktivirav Plum od Kabelnet(greenmobile)ima 60 dena test period ....pa ke ima vreme da istestiram se...
Pisi im na msg na KDS KABELNET i ke ti dadat promo kodКој е промо кодот за плум?
Mislam deka za sekoja registracija treba poseben promo kodШто не го споделите тој промо код тука?
Najavi se na veb stranata na kds kabel net i ti dava username i pass za plumitvдобив промо код, интересно што на андроид тв се најавив, а на PlumITV кажува грешен усер и пасс, кај вас може на веб страната некој се најави ?
Raboti ....добив промо код, интересно што на андроид тв се најавив, а на PlumITV кажува грешен усер и пасс, кај вас може на веб страната некој се најави ?
Napisi im pp,na fb ke ti odgovorat i pratatPromo kodШто не го споделите тој промо код тука?
Raboti ....
Мислењето е автоматски споено:
Napisi im pp,na fb ke ti odgovorat i pratatPromo kod
Od chrome ama od mobilen,nemam ps,ovde popladne ke probamова ти е од мобилна апликација, прати ми од компјутер или лаптоп дека успешно си се најавил ?
Земав уште еден промо код, исти случај на веб страната не можам да се најавам
PlumITV
webtv.plumitv.com
Reklama sekade,a nikoj da spodeli kako e.!(bidejki nikoj nema,a i ne potpisuva 24m,)a seto toa e bidejki nema test period od pr; 7 dena.!Некој да не активираше MOVE пакет од МТел ? Реклами на сите страни, а за 400 денари даваат ептен многу канали.
Земав јас денеска од 400 денари пакетот со сите канали и сега за сега супер работи, супер слика. Имам и МаксТВ и исти канали иста слика дава.
Земав јас денеска од 400 денари пакетот со сите канали и сега за сега супер работи, супер слика.
Пушти слики каков е интерфејсот шо како на ANDROID TV OS е така?
Sent from my iPhone using Tapatalk
MTel Move барај, ја има и за iOS и за Android.Која апликација ја користи за да се активираат дополнителни уреди ?
Jа има на aндроид под име" Моve " , останува да видиме дали ќе ја има и на други оперативни системи .На самсунг ми ја дава Мove Smart , ама тоа е српска верзија за кај нив.MTel Move барај, ја има и за iOS и за Android.
има опција месец за месец односно месечна претплата subscription како стриминг сервиси да се проба?
На iOS е исто Move само мора да пребараш Mtel Move да ја најде.Jа има на aндроид под име" Моve " , останува да видиме дали ќе ја има и на други оперативни системи .На самсунг ми ја дава Мove Smart , ама тоа е српска верзија за кај нив.
Бесплатна достава
XIAOMI LINT REMOVER 2
1.370,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WRIST REST SILICON KEYCHRON K2/K6/K2 Pro/K6 Pro, Black, PR43
940,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR CORSAIR TC100 RELAXED FABRIC, 120KG MAX, Black/Grey, CF-9010052-WW
17.220,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X20 CM - KM01 PINK
1.970,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден