Имало подоле во FAQЈас тоа го разбирам као од нашата понуда (она што Телеком го продава) може да се активира на тие уреди.
Добиваме еСим во 2021 а постои од 2017, тешко наредни 3 години дека ќе постават 5ГСупер телеком што додале еСим, ние корисниците на а1 дискриминираниинаку до крајот на годината би требало да добиеме 5Г?
Директно ќе одиме на сиксџи, 5г е опасна по здравје.тешко наредни 3 години дека ќе постават 5Г
Мислам 3 месеци порано пред истек можеше да продолжиш договорКога најрано може да се продолжи договор на А1? Пример мене ми истекува средина на Декември. Дали е можно да се премине од НеоМ (800 ден, 15 ГБ) на Неон (800 ден, 15ГБ + неограничен после 12 навечер)? Во основа истата тарифа е, но во Неон, нов телефон е поефтин за 1000 ден, ако порачаш онлјан.
Кога најрано може да се продолжи договор на А1? Пример мене ми истекува средина на Декември. Дали е можно да се премине од НеоМ (800 ден, 15 ГБ) на Неон (800 ден, 15ГБ + неограничен после 12 навечер)? Во основа истата тарифа е, но во Неон, нов телефон е поефтин за 1000 ден, ако порачаш онлјан.
Здраво на сите, сакам да прашам дали вреди да се префрлам од А1 на Телекабел??
A1 Neon Онлајн тарифи - А1 МакедонијаЗдраво на сите, сакам да прашам дали вреди да се префрлам од А1 на Телекабел??
Можеше едноставно да одговореш со ДА.Самото прашање во себе вклчува подпрашање за дали да ги смениш А1 што само по себе е реторичко, бидејки одговорот секогаш е потврден на истото. Значи прашањето "Дали да ги заменам А1 со insert_random_company_name" има потврден одговор. Ако сакаш смени ги и со Пица Џакомо кои не се ни интернет провајдер, ќе бидеш посреќен и позадоволен на крајот.
Еднонасочен интернет не е интернет.
Гив ас а брејк.A1 Neon Онлајн тарифи - А1 Македонија
А да си одбереш една од Неон тарифите од А1, имаш и опција само СИМ за:
ноќното неограничено сурфање е стварно неограничено, имаме дома таква опција за ноќно неограничено сурфање на комбо боксот, не троши од вклучениот интернет.
A1 Neon SIM
A1 Net Sef
до 50GB
10GB
15GB
национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од 00:00ч. до 06:00ч.
649
ден./месечно
И УШТЕ ЕДНА
A1 Neon+ SIM
A1 Net Sef
до 100GB со можност за размена
15GB
50GB
национален интернет
Неограничени
минути и SMS
Неограничен интернет
секоја вечер од 00:00ч. до 06:00ч.
799
ден./месечно
Кога зборувам, а од другата страна се на А1, барам од нив да се слушниме на messenger/viber/whatever ... до толку им е лоша мрежата.
Исто и јас, бев на Вип од отварање до пред 2год. Никад проблеми. Ги сменив само поради подобрата комбо понуда на Телеком. Од мобилниот бев 99% задоволен.Ова нема врска, ја сум на А1 со години и никогаш не сум имал таков проблем, ниту пак некој ми се пожалил. Ти ако си навикнал на чистозвучни повици преку вајбери и слични апликации, сфати дека не е исто со разговор преку мобилна мрежа, со исклучок на волте.
Ова нема врска, ја сум на А1 со години и никогаш не сум имал таков проблем, ниту пак некој ми се пожалил. Ти ако си навикнал на чистозвучни повици преку вајбери и слични апликации, сфати дека не е исто со разговор преку мобилна мрежа, со исклучок на волте.
Телеком и А1 мислам имаа пакети посебни за пензионери ама не се сеќавам баш точно, провери на сајтовите нивни.Треба да одберам припејд или постпејд пакет за повозрасен човек (пензионер).
Интернет и SMS нема да користи.
За разговори мислам дека 100 минути месечно ќе му бидат доволно.
Некој да ми препорача провајдер и пакет?
Телеком и А1 мислам имаа пакети посебни за пензионери ама не се сеќавам баш точно, провери на сајтовите нивни.Треба да одберам припејд или постпејд пакет за повозрасен човек (пензионер).
Постпејд пакет за пензинери најповолно е од телеком, за 300 денари има 200 минути кон сите мрежи. За истите пари А1 дава неограничено во мрежа и 50 минути кон другите. Телекабел исто 200 минути, тарифата им е за сите. Имаат разлики и во вклучен интернет и смс, ама тоа не ти значи ништо.Треба да одберам припејд или постпејд пакет за повозрасен човек (пензионер).
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, White/Oak, CC-9011341-WW
9.850,00 ден
RAM DDR5 8GB 5200MHz CL42 Innovation IT, 1.10V, 4251538819961
7.990,00 ден
MOUSE WIRED USB GEMBIRD G-LASER, 2400DPI, Black ,MUS-GU-02
390,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден
PAD THERMAL THERMAL GRIZZLY PUTTY BASIC (100g), TG-P-B-100
2.130,00 ден