The Geek Boy
user
- 9 август 2018
- 1.172
- 477
Од една страна да. Ама од друга страна треба ова да се свати како нивно осудување за да се средат.Што времиња дојдоа, @The Geek Boy да се зафркава со мејкеро...
Од една страна да. Ама од друга страна треба ова да се свати како нивно осудување за да се средат.Што времиња дојдоа, @The Geek Boy да се зафркава со мејкеро...
Добронамерна забелешка, со цел поздрава конкуренција и подобра корисничка услуга.Од една страна да. Ама од друга страна треба ова да се свати како нивно осудување за да се средат.
Утепаа стварно. Па само од ми 8 испукаа 5 модели наеднаш. После не можат да постигнат од баговиСе продава тикви со расол. Поголеми се шансите да се најди на тезга на зелен пазар отколку во мобилара, а скраја да е да најдиш нешто кај „официјалните“. Кај мене во фамилијата имаме повеќе уреди од Шаоми отколку кај „официјалните“
И кога сме кај Шаоми, веќе му ја претераа со штанцање на каначки, читам се спрема за продажба Редми Ноте 7... чекајте другари, абе Редми Ноте 5 сеуште не е исконзумиран како што треба, за Шеската уште немам слушнато што како, овие седумка ќе продавале...
Лошото не е што каснат. Лошо е што имаат фаворит телефони, некад флегшип некад не. Ми 5s беше мизерија иако флегшип, баш ради такви глупости.А притоа не можат да испорачаат ниту апдејти на време
Па зошто се идиоти и прават 500 телефона, наместо 5.Лошото не е што каснат. Лошо е што имаат фаворит телефони, некад флегшип некад не. Ми 5s беше мизерија иако флегшип, баш ради такви глупости.
И со регионите зезнаа работа. 1+ бар истите телефони со минискулни разлики ги пушта за сите региони. За овие треба докторска дисертсција да се пишува.Па зошто се идиоти и прават 500 телефона, наместо 5.
Mi 8/pro? За пола цена добиваш подобар SoC (да, снапдрагонот е подобар од киринот), компарабилна камера, амолед, топ батерија, ин-дисплеј читач на отисоци. Што фали? 7 камери?Уште 500 модела а ниеден конкурент на Mate 20 X, флегшип со голема батерија најјак процесор и најјака камера и амолед и се.
Само што Хуавеи има софтвер. Шаоми не... Од секогаш парадокс кај нив. Вадат телефон, пола ствари не се ко што треба. Таман ќе средат багови, искочил нов модел...Пардон, за третина цена. Плус имаш Mix 3 за помалку од пола цена.
Emui не е ништо поарен. И тие се полни багови. Бар, нема толку блоутвер xiaomiСамо што Хуавеи има софтвер. Шаоми не... Од секогаш парадокс кај нив. Вадат телефон, пола ствари не се ко што треба. Таман ќе средат багови, искочил нов модел...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
У година дена користење два бага имам најдено, едниот ми го решија за саат време(добив инструкции од тех. Поддршка по мејл) а другиот е поврзан со камерата и рекоа дека е до лајка не е до нив. Се на се многу боље од миуиEmui не е ништо поарен. И тие се полни багови. Бар, нема толку блоутвер xiaomi
Види. Факт е дека хуавеи софтверски се постегнати. Меѓутоа, тоа не го оправдува премиумот од преку 100-150%. Исто како Apple...У година дена користење два бага имам најдено, едниот ми го решија за саат време(добив инструкции од тех. Поддршка по мејл) а другиот е поврзан со камерата и рекоа дека е до лајка не е до нив. Се на се многу боље од миуи
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk
Мате 20 x споредуваш со ми8 про?Mi 8/pro? За пола цена добиваш подобар SoC (да, снапдрагонот е подобар од киринот), компарабилна камера, амолед, топ батерија, ин-дисплеј читач на отисоци. Што фали? 7 камери?
Се согласувам затоа никогаш не го купувам последниот флегшип туку претпоследниот. Цената паѓа дупло и на тој начин се доближува до последниот флегшип на шаоми, а софтверската поддршка е многу подобра и затоа добиваш последна верзија на андроид релативно брзо. Некако најдобра комбинација ми е...Види. Факт е дека хуавеи софтверски се постегнати. Меѓутоа, тоа не го оправдува премиумот од преку 100-150%. Исто како Apple...
Бар ја така размислувам.
Најт мод додадоа пред 2 недели и е пресолиден.
Батеријата од 3.300 на ми8 ми држи 2 дена без проблем со малтретирање, ако сакаш ќе ти пратам скриншот.
10-12нм вс 7нм е никаков аргумент. На крај тебе те интересира перформанси, а во перформанси, Снапдрагон ги папа за доручек кирин. И не само во перформанси...
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM RED switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M1
15.770,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK MILITARY TACTICAL TRAVEL SCHOOL BACKPACK 30L - MIL665, MILITARY GREEN
1.000,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 3m v2.1 4K (60Hz) with Ethernet Secomp, 11.99.5682-10
260,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5060 EAGLE MAX OC 8GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5060EAGLEMAX OC-8GD
27.550,00 ден
Бесплатна достава
BACKPACK EXTRALINK BLACK FOREST CABIN TRAVEL BACKPACK 40X30X15 CM - KM02 COSMETIC BAG, BLACK
1.460,00 ден