wot? имаш клан ?
Flavour кецо? Ја имам пробано ама ептен кратко и нешо бе ме бендиса. Ама тоа откако ја па изиграф двојката.
Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиЈас па обратно, на кецот дремев, двојката не ме бендиса.
Сега ја има Wreckfest, од истиот девелопер е, викаат добра била..
Те молам кажи дека тролаш со flatout?Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиИстите траки, само подобрена графика и плус има додатен мод.
Тролам синко, тролам.Те молам кажи дека тролаш со flatout?
Те молам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо од ова.Тролам синко, тролам.
Музичка желба, сладолед, пијалок?

Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
VGA GIGABYTE RTX 5070 AORUS MASTER 12GB GDDR7, 1xHDMI ,3xDP, GV-N5070AORUS M-12GD
59.970,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA BY-V4U, 2xMIC, USB-C Receiver, Black, BY-V4U
8.490,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM RED switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D1
7.380,00 ден
Бесплатна достава
CABLES MONITOR HDMI M-M 1m Secomp, 11.99.5541-10
150,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден