wot? имаш клан ?
Flavour кецо? Ја имам пробано ама ептен кратко и нешо бе ме бендиса. Ама тоа откако ја па изиграф двојката.
Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиЈас па обратно, на кецот дремев, двојката не ме бендиса.
Сега ја има Wreckfest, од истиот девелопер е, викаат добра била..
Те молам кажи дека тролаш со flatout?Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиИстите траки, само подобрена графика и плус има додатен мод.
Тролам синко, тролам.Те молам кажи дека тролаш со flatout?
Те молам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо од ова.Тролам синко, тролам.
Музичка желба, сладолед, пијалок?

Бесплатна достава
MEMORY CARD SANDISK MICRO-SDXC UHS-I 200GB ULTRA A1C10 w/adapter 100mb/s SDSQUAR-200G-GN6MA
2.700,00 ден
Бесплатна достава
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY AC650 Dual-Band, 433+200Mbps, WiFi 5, WE650
850,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BROWN switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M3
15.770,00 ден
Бесплатна достава
GAME FIGURINE PALADONE FORTNITE CHEST LIGHT, PP14737FO
1.790,00 ден
Бесплатна достава
HEADPHONES JABRA EVOLVE2 30 SE MS Stereo USB-C/USB-A w/mic 23189-999-779
5.450,00 ден
Бесплатна достава
CABLES NET PATCH FTP CAT5e 10m Gray Secomp, 21.99.0110-40
276,00 ден