wot? имаш клан ?
Flavour кецо? Ја имам пробано ама ептен кратко и нешо бе ме бендиса. Ама тоа откако ја па изиграф двојката.
Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиЈас па обратно, на кецот дремев, двојката не ме бендиса.
Сега ја има Wreckfest, од истиот девелопер е, викаат добра била..
Те молам кажи дека тролаш со flatout?Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиИстите траки, само подобрена графика и плус има додатен мод.
Тролам синко, тролам.Те молам кажи дека тролаш со flatout?
Те молам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо од ова.Тролам синко, тролам.
Музичка желба, сладолед, пијалок?

COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, White, KBS-WMS-01-W
970,00 ден
NET LAN WIRELESS USB TP-Link ARCHER T3U, AC1300, MU-MIMO, Dual Band, USB3.0
1.100,00 ден
MOUSEPAD BLIZZARD World of WarCraft The War Within XL 900x420x4mm
1.690,00 ден
VGA GIGABYTE RTX 5080 WINDFORCE OC SFF 16GB GDDR7, 3xDP, 1xHDMI, GV-N5080WF3OC-16GD
93.990,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 3200D RS, White, CC-9011345-WW
6.130,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU900
680,00 ден