wot? имаш клан ?
Flavour кецо? Ја имам пробано ама ептен кратко и нешо бе ме бендиса. Ама тоа откако ја па изиграф двојката.
Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиЈас па обратно, на кецот дремев, двојката не ме бендиса.
Сега ја има Wreckfest, од истиот девелопер е, викаат добра била..
Те молам кажи дека тролаш со flatout?Да, да, баш до скоро ја играв, ама заглавив на едно место па ја паузирам едно две недели. Исти стил е као Flatout. Да ја пробаш обавезно. Flaout 3 ич не ми допадна. Поптпуно различна игра е. Како други да ја правиле, фрафика, брзина на движења, врска нема. Иначе има 4-ти део, шо е супер. Ааа да, има Flaout Carnage. Тоа ти е практично Flaout 2+, да се изразам интеловскиИстите траки, само подобрена графика и плус има додатен мод.
Тролам синко, тролам.Те молам кажи дека тролаш со flatout?
Те молам!
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ништо од ова.Тролам синко, тролам.
Музичка желба, сладолед, пијалок?

PHONE CHARGER XIAOMI HYPERCHARGE (USB-A) 67W charging cable not included, BHR07SKEU
880,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
VGA ASUS DUAL RX 9060 XT 16GB GDDR6 2xDP, HDMI, Black, 90YV0LG2-M0NA00
31.950,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO 4K X HDR10, VRR, USB 3.0 (TYPE-C), 10GBH9901
16.590,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден