Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој антивирус го користите

Кој антивирус го користите?

• Nod 32

Гласови: 131 28,1%
  • McAfee

Гласови: 8 1,7%
  • Kaspersky

Гласови: 93 19,9%
  • BitDefender

Гласови: 39 8,4%
  • Zone Alarm antivirus

Гласови: 8 1,7%
  • AVG

Гласови: 38 8,1%
  • Avira

Гласови: 43 9,2%
  • Norton

Гласови: 27 5,8%
  • Некој друг (наведете кој)

Гласови: 80 17,1%

• Вкупно гласале
    467

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
kasperski 7 e zakon otkako go staviv nema problem so PC,no i istekuva kljucot ako ima nekoj kljuc nekapise ili od kaj da go svalam poz.

BUBO, би ти препорачал да ги прочиташ Правилата на форумов ако не си го сторил тоа до сега. Забрането е постирање на warez на форумов.
Поздрав! :bye1:

Wizardion

hello world
2 март 2008
111
1
Користам AVG Antivirus Сум ги пробал сите... И да ви кажам право AVG се покажа како нај корисен.

paneval

hello world
2 март 2008
178
1
Taze mi e staven Kaspersky Internet Security 7.0, ke go vidime bi trebalo da e dobar.
Site drugi gi probav i rezultatot bese ist: nov Windows.

waRp_

read-only
31 јануари 2008
17
0
Avast Home Edition , neka velat sto sakat drugite ama za mene e najdobar . :D Sum imal i NOD32 i Kaspersky i sekakov i samo ovoj mi se pogodi kako sto treba .

Jas od licno iskustvo ti kazuvam deka Avast-ot ne dobar antivirus.. eve ti eden primer-

http://securityresponse.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2003-091816-5106-99

ovoj virus nemoze da pronajde avast-ot i mi go napravi comp. partal... koa staiv Norton Internet Security, nemas poim kolku dr. virusi mi najde...

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Jas od licno iskustvo ti kazuvam deka Avast-ot ne dobar antivirus.. eve ti eden primer-

http://securityresponse.symantec.com/security_response/writeup.jsp?docid=2003-091816-5106-99

ovoj virus nemoze da pronajde avast-ot i mi go napravi comp. partal... koa staiv Norton Internet Security, nemas poim kolku dr. virusi mi najde...

Infostealer.Lemir.Gen
Risk Level 1: Very Low

Damage

* Damage Level: Low

efekt: Infostealer.Lemir.Gen is a generic detection for a group of Trojan horses that attempts to steal passwords from the "Legend of Mir 2" online game and send them to the author of the Trojan.

Kolku shto gledam tuka, nishto ne ukazhuva na toa deka virusov go pravi kompjuterot "partal", osven toa deka ti kradi password na nekoja si igra...
Taka da, ako veke sakash da go pretstavish norton, ili omalovazish avast, baraj pokonkreten primer, ili pak samo prelozhi go norton, i nema potreba od drugi komentari.

ps. Ne sum ni za avast, ni za norton, tuku kako shto kazhav predhodno, BitDefender my old rule.

Fico

hello world
9 март 2008
252
14
Користев KIS 7 и пред едно недела дена се решив да го пробам и овој новиот Nod32 smart security.
Не знам, повеќе ми се допаѓа Kaspersky-то ама кога направив scan со Nod ми најде 4-5 вируси кои Кaspersky ги имаше утнато ваљда. Унаточ тога, ипак мислам дека Kas е боље ако се конфигурира добро (што и не претставува некаков проблем)

The JordaN

read-only
26 март 2008
13
0
Користам AVG 7.5 и не сум имал никакви проблеми до сега, а за Firewall од самиот Windows ;) (одлична заштита)

Alexandar.MK

read-only
26 март 2008
7
0
Користам Nod 3.0 и сеа за сеа добро е, ќе видиме понатаму како ќе се покаже.

Z

zlaki

Гостин
otkako staviv Avira premium security suite,veruvajte(ako ne ste go probale)stvarno e najdobar...nemam nikakvi problemi.odam na sekakvi strani i se e ok.kasperskiot(kis 7) e dobar ama smetam deka malku e pospor od avirata i propusta..a od BitDefenderot nekolku pati morav da go formatiram komp.

Pepsi Man

hello world
1 март 2008
171
21
pepso.blog.com.mk
Eset Smart Security,задоволен :)

истиов го користам и јас, али во план ми е да се префрлам на Bit Defender 2oo8 да видам каков е, па после ќе одлучам дали ќе се вратам на нод-от или на бит дефендер... А и Нортон е мн добар, само што неможев да најдам од кај да купам лиценца за него, некаде во Македонија...

filipvselena

poweruser
7 април 2007
2.934
193
otkako staviv Avira premium security suite,veruvajte(ako ne ste go probale)stvarno e najdobar...nemam nikakvi problemi.odam na sekakvi strani i se e ok.kasperskiot(kis 7) e dobar ama smetam deka malku e pospor od avirata i propusta..a od BitDefenderot nekolku pati morav da go formatiram komp.

ПС Колку пари го зема Авира?Јас барав ама неможев никаде да најдам нивно претставништво

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно