Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Кој антивирус го користите

Кој антивирус го користите?

• Nod 32

Гласови: 131 28,1%
  • McAfee

Гласови: 8 1,7%
  • Kaspersky

Гласови: 93 19,9%
  • BitDefender

Гласови: 39 8,4%
  • Zone Alarm antivirus

Гласови: 8 1,7%
  • AVG

Гласови: 38 8,1%
  • Avira

Гласови: 43 9,2%
  • Norton

Гласови: 27 5,8%
  • Некој друг (наведете кој)

Гласови: 80 17,1%

• Вкупно гласале
    467

Commie

poweruser
27 октомври 2007
4.722
221
www.foxmediahouse.com
Откако ми истече лиценцата на McAfee, преминав на НОД... Сепак Lappy не беше заштитен, ми се закачи backdoor и keyloger. Па морав да заминам на AVG и супер е ...

maci

poweruser
2 април 2008
3.393
978
neznam veke sto da mislam
nodot mi propusti,avg i avast isto.avirata mi najde trojanci i crvi.
vcera avirata propusti ,nodot denes najde.
gi probav ovie dvete trojan simulatorot i eicar,nodot dvete gi detektira,avirata trojan simulatorot ne go prepoznava a eicarot go najde.
e aj sega ....
znaci,nema idealna zastita,sekoj antivirus po nesto propusta i faka.toa e na kratko.
ili treba da imas na lager edno 4-5 antivirusi,i stavaj skeniraj i brisi,stavaj skeniraj brisi.site da gi pomines i togas ke znaes deka pc to ti e cisto. :)

JunkieMKD

poweruser
3 декември 2008
2.400
1.175
Ке Пенине
Нодот во последно време многу падна, т.е. не детектира како што треба. Незнам зошто попуштија ЕСЕТ...? :ha:

И јас мислам така.Иначе Нод32 мислам дека е еден од најдобрите,барем така се покажа кај мене.:)

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.872
34.157
roka.mk
zdravo jas koristam Symantec AntiVirus i mislam deka e dobar, ako nekoj mu ja znae losata strana neka pise!:rolleyes:

Го имав Symantec-от на стариот хард-диск...и мислев дека е супер али решив малце повеќе да тестирам и инсталирав други Антивирусни програми заклучив дека и не бил така добар....али да не идеме ОТ ако те интересира нешто отвори теме па ќе си моабетиме:D

maci

poweruser
2 април 2008
3.393
978
neznam veke sto da mislam
nodot mi propusti,avg i avast isto.avirata mi najde trojanci i crvi.
vcera avirata propusti ,nodot denes najde.
gi probav ovie dvete trojan simulatorot i eicar,nodot dvete gi detektira,avirata trojan simulatorot ne go prepoznava a eicarot go najde.
e aj sega ....
znaci,nema idealna zastita,sekoj antivirus po nesto propusta i faka.toa e na kratko.
ili treba da imas na lager edno 4-5 antivirusi,i stavaj skeniraj i brisi,stavaj skeniraj brisi.site da gi pomines i togas ke znaes deka pc to ti e cisto. :)

da se koregiram AVIRATA go prepoznava trojan simulatorot.znaci isto najde i nodot.

daci92

poweruser
4 февруари 2009
2.120
162
Скопје
Avira antivirus ,najdobar antivirus sto sum go imal posle Bitdefender(defender vodi na listata ali mn e skap i mn resursi bara),a veruvajte mn antivirusi sum koristel

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
zdravo jas koristam Symantec AntiVirus i mislam deka e dobar, ako nekoj mu ja znae losata strana neka pise!:rolleyes:

Јас му ја знам лошата страна(и) .... ама ако ти ги пишам сега нема да има место на форумов а башка ни јас немам толку време да пишувам толку многу глупи општо познати работи. :)

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
Од пред некоја недела користам Kaspersky Internet Security 8... сега за сега е ок но сеуште е рано за било какво мислење

paneval

hello world
2 март 2008
178
1
Еј здраво.

Имам проблем со Касперски 2009. Скоро на секое вклучување не ми го познава. Дава Windows security Alerts, it is turned off.
Па како да го оправам, а да користам windows xp 32 bit.

Поздрав!

stavrov69

lurker
26 ноември 2008
515
327
Avast 4.8 го користам веке 10 месеци и сум многу задоволен. уште го немам форматирано комп секој вирус го детектира... а користев и kaspersky и морав да го форматирам комп на секои 2, 3 месеци.
поздрав

maci

poweruser
2 април 2008
3.393
978
toplo im preporacuvam na korisnicite na avast da stavat antivir-avira,da skeniraat so nego.
3 pc od koj go trgnav avast i staviv antivir-avira,i najde minimum 5 trojanci,1crv.
p.s.nemora da znaci deka imate nesto,no bidejki e besplatna vredi da probate

Ibrakadabra

hello world
11 октомври 2007
342
7
www.rcizvor.mk
А зошто да ми укажува некој, кога компјутерот си функционираше ко што треба? Ако си имаше било каква мака, сам ќе си кажеше...

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
А зошто да ми укажува некој, кога компјутерот си функционираше ко што треба? Ако си имаше било каква мака, сам ќе си кажеше...

Морам да признаам дека си во право....ако имаше мака компјутерот ќе ти кажеше со индијански сигнали(чад во вид на кругчиња).:))

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни теми

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно