Commie
poweruser
Откако ми истече лиценцата на McAfee, преминав на НОД... Сепак Lappy не беше заштитен, ми се закачи backdoor и keyloger. Па морав да заминам на AVG и супер е ...
Нодот во последно време многу падна, т.е. не детектира како што треба. Незнам зошто попуштија ЕСЕТ...? :ha:
zdravo jas koristam Symantec AntiVirus i mislam deka e dobar, ako nekoj mu ja znae losata strana neka pise!![]()
neznam veke sto da mislam
nodot mi propusti,avg i avast isto.avirata mi najde trojanci i crvi.
vcera avirata propusti ,nodot denes najde.
gi probav ovie dvete trojan simulatorot i eicar,nodot dvete gi detektira,avirata trojan simulatorot ne go prepoznava a eicarot go najde.
e aj sega ....
znaci,nema idealna zastita,sekoj antivirus po nesto propusta i faka.toa e na kratko.
ili treba da imas na lager edno 4-5 antivirusi,i stavaj skeniraj i brisi,stavaj skeniraj brisi.site da gi pomines i togas ke znaes deka pc to ti e cisto.![]()
zdravo jas koristam Symantec AntiVirus i mislam deka e dobar, ako nekoj mu ja znae losata strana neka pise!![]()
eset imase propusteno sto avg,avast ne go najdoa.samo avirata najde.pa sega ti vidi![]()
Антивирус немав користено со години... Сега го инсталирав Avira па ќе видиме![]()
Одма најде некои тројанци...![]()
Да, да... цело време. Без никаков проблем... Мислам на вируси, црви мрви...![]()
А зошто да ми укажува некој, кога компјутерот си функционираше ко што треба? Ако си имаше било каква мака, сам ќе си кажеше...