Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Каков интернет користите?

Каков интернет к

• Dial Up

Гласови: 5 3,0%
  • ISDN

Гласови: 0 0,0%
  • ADSL

Гласови: 63 37,7%
  • Кабловски

Гласови: 56 33,5%
  • Сателитски

Гласови: 3 1,8%
  • Wi-Fi

Гласови: 8 4,8%
  • WADSL

Гласови: 32 19,2%

• Вкупно гласале
    167

StMartin

Баниран/a
24 февруари 2008
172
3
ADSL од T-Home. Не сум задоволен ептен. Јас го барам само основното, ама на моменти ни тоа го немаат.

milevskiz

hello world
9 април 2007
214
5
Користам кабловски 1024/384, ме изненади тоа што многу од вас користат ADSL :)

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.244
674
Користам кабловски од Телекабел веќе три месеци, презадоволен сум од тоа каков е до сеа.
Doma koristam kablovski i sum zadovolen od nego...prosecna brzina i ftp server so iljadnici filmovi, igri, muzika, software. A da.. ima i besplatni serveri za cs, cod, wow...

A tuka koristam wireless i epten e krs :D

Друже, ме интересира од кај си и од кој кабелски оператор користиш нет, тоа со FTP серверот е супер ствар. Со која брзина симнуваш од серверот.

Fiasco

poweruser
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
Користам кабловски од Телекабел веќе три месеци, презадоволен сум од тоа каков е до сеа.

Друже, ме интересира од кај си и од кој кабелски оператор користиш нет, тоа со FTP серверот е супер ствар. Со која брзина симнуваш од серверот.

Koristam internet od Cabletel, Veles. Download so 150 do 200 kbps (a vo dogovorot pisuva deka e 512:ua:)
Inaku sega slusnav deka bil neogranicen, taka da ocigledno deka downloadot e poslab.

I da.. toa so ftp serverot e odlicna rabota. t.e poveketo velesani samo poradi toa go koristat (znaes miranda, psi.. ovo ono, besplatno dopisuvanje i transfer megu site korisnici na Cabletel, Veles)

ekonomist

user
17 јуни 2008
1.244
674
FTP серверот ти е база со податоци во која имаш се, најнови филмови, игри, програми, се што може да ти затреба. Кога би имало такви FTP сервери од сите што нудат интернет, во Македонија би се користел интернетот единствено за проверка на mail, плаќање сметки и читање весници :)

Todor91

lurker
8 јануари 2008
861
797
јас сум на WADSL ON NET и го имам 2 години и нетот не ми пагал може да ми падне 1 во 2 месеци мн е стабилен и брзината под 90 не иде :D

Laki Luciano

hello world
27 мај 2008
335
3
Ова не вервам.
Само денес ми падна 6 пати.

А да си ја провериш опремата дали ти е добро поврзана или ако имаш повеќе од еден телефон да ги исклучиш и да тестираш? Имам 2-3 другари што ми се жалеа дека само им паѓал, па да им го проверам. И кога отидов што да видам, со каблите калакурница. :LOL:

После ми викаа Господ здравје да ми дал. :p

п.с.: На крај краева пријави го проблемот. :rolleyes:

vik

user
14 април 2007
1.936
32
@Laki
Добро е се поврзано. Дури имам и нов модем, го расипав стариот некако.:)

Се случва некогаш да не падна воопшто цела недела, ама некогаш се случува да паѓа на секои 2 минути.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно