Што ногарки има бирово?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Што ногарки има бирово?
Nice and simple. Кај може да се купи исто вакво?
Продолжните ми се ставени во каналите,а за вуферот мораше вака поради димензиите.Продолжниот кабел ти е во тоа организаторот за кабли, така?
А мислам дека вуферот е најдобро да стои на земја.
У секој случај, добро скоцкано.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Поп канали се и одат на парче, најмалото што го најдов беше 2м.Го секов колку што е потребно и ги наместив.Иначе не се со лепливи траки,дополнително зедов такви лепливи траки и ги наместив.Поп канали се тоа, така? Од самолепливите? Што димензија се![]()
Пред таков украсен монитор (компјутер) се седнува со маска за швајц апарат.Кај озрачени од мониторите, фалеше уште китењето на компјутерите и околу компјутерите со ламбички за на елка, за тотално слепило![]()
Пред пар денови налетав на веб странава Добредојдовте - ergonomics.mk ... незнам дали е од тука ама имаат солиден избори на држачиептен чисто многу ми се свиѓа. од кај е држачот за мониторите земен?
Испратено од s8+ преку IT.mk форум апликација
да ама (без лоша намера кажано) солени им се малце. амазон бејсик се на пола со цени а ист квалитет. такво нешто барам ко бејзикот.
Овој период гледам цени кај овие за да склопам конфигурација. Како што разбрав при една размена на имејл - си порачуваш и подигаш од нивната продавница во Солун. За достава ич не знам дали вршат некаде поблизу до граница, секако може да се отиде до Солун ДВА пати на прошетка.
Зошто два пати? Вториот пат да си подигнеш поврат на данок од 24 проценти директ во продавницата со заверен лист од првото излегување на грчка царина.
А да - и за пари не знам како е. Дали се остава капар при порачка или цела сума таму си оставаш при подигање на хардверот.
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
NET Switch CUDY 8-port Gigabit GS108U, Plastic, White, GS108U
950,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
PSU 2200W SEASONIC PRIME PX-2200 ATX 3.1, 80 Plus PLATINUM FULL MODULAR, SRP-PPX222-A5A22ST
35.950,00 ден
MONITOR 24.5" BENQ XL2586X+ Zowie,Fast TN, 1ms, 600Hz DyAc™ 2, Wide, Full HD, 3xHDMI, DP,Headphone+Mic jack
61.500,00 ден