Во електроелемент/електрометал или бриколаж или хубо...Kade moze da najdam reflektor na senzor bel ako se rotire uste podobro.
Локално освен Сет, тешко. Ако ти се чека од надвор, нарачај од Cablemod.Дали може некој да ме упати каде да најдам квалитетни кабли за напојување? Користам Cooler Master V650 Gold и приметив кабелот од графичката е малку истопен, па сакам да го решам проблемот додека не се направила поголема штета. Фала за помошта.
Најпрво прашај го Пане можи да има од такво напојување , и смени го само тој кабел кој е со проблем( мислам за модоларно псу се работи , така ?) Исто види на реклама ,јас лани најдов еден дечко од Чаир , секакви имаше и по карго ми го прати , за Chieftec беше кај мене.Дали може некој да ме упати каде да најдам квалитетни кабли за напојување? Користам Cooler Master V650 Gold и приметив кабелот од графичката е малку истопен, па сакам да го решам проблемот додека не се направила поголема штета. Фала за помошта.
Skymusic, ГТЦ.Каде освен во Дореми, Артист, Мими Музика (барем ова најдов барајќи на гугл) во Скопје можат да се најдат синтисајзери/аранжери, да има изложени, да се разгледаат, да се чујат звуци/ритмови?
Roland Planet MK - Св. Кирил и Методиј бр.30Каде освен во Дореми, Артист, Мими Музика (барем ова најдов барајќи на гугл) во Скопје можат да се најдат синтисајзери/аранжери, да има изложени, да се разгледаат, да се чујат звуци/ритмови?
Логинг или евентуално Алфа Електроник во Битола, и едните и другите често држат вакви ситници шо ги немат нигде.PS/2 to USB адаптер да не знае некој каде има или да му се наоѓа вишок? По сајтовите на нашиве дуќани каде што го има, го немаат, не ажурирале.
![]()
Браво, за Логинг ич не ми текна. Сајтот вели има.Логинг или евентуално Алфа Електроник во Битола, и едните и другите често држат вакви ситници шо ги немат нигде.
Провери со Сет сервис, ако може да ти набават некако, ама мислам дека тешко.
Локално освен Сет, тешко. Ако ти се чека од надвор, нарачај од Cablemod.
Дечки фала ви за помошта и извинете што касно враќам, нешто бев зафатен па сега успеав да најдам време да го средам проблемот. Бев во Сетек да прашам за кабли ми рекоја дека морало да го сликам кабелот од напојувањето (конкретно за кој се работи) и да им пратам слика да не дојди до мешање на модели. Е сега, ме интересира дали можам да искористам кабли од V2 моделот на Cooler Master или може да се јави некаков проблем?Најпрво прашај го Пане можи да има од такво напојување , и смени го само тој кабел кој е со проблем( мислам за модоларно псу се работи , така ?) Исто види на реклама ,јас лани најдов еден дечко од Чаир , секакви имаше и по карго ми го прати , за Chieftec беше кај мене.
Вакви, само со отворена кука имам купувано од зелено пазарче. А ги има по продавници за железарија.дечки, ми треба тавански држач за да се закачи нешто на него, да држи до 100кг, нешто како на сликатa (особено кружниот лево)
штрафови и останато ќе најдам, само држачот ми треба
има на алиекспрес но не ми се чека 2 месеци, па доколку има некаде локално би било суперПогледнете го атачментот 123403
Вакви?Има ли ултимативна продавница каде има и покрај друг и градинарски/земјоделски алат каде може да влезеш да разгледуваш, да читаш декларации на производи, има вебстрана, а може и да врши испорака до дома и тако то?
на пример FELCO 2
Арилјеметал?дечки, ми треба тавански држач за да се закачи нешто на него, да држи до 100кг, нешто како на сликатa (особено кружниот лево)
штрафови и останато ќе најдам, само држачот ми треба
има на алиекспрес но не ми се чека 2 месеци, па доколку има некаде локално би било супер
Резултати од пребарувањеantistatic | Loging Electronics ?Кај би можел да најдам. Antistatic wrap cable во скопје
Прашував немало на залиха од тој со жица
Прашував немало на залиха од тој со жица
Јас имам од Џамбо земано.Да не некој има сретнато ваква дуплофан трака? У среде е како сунѓерасто. Ја не успеав да најдем, обични дуплофан траки ми излагаа. Нарачав од али ама дур стигне... не ми се даваше 300+ денари за пратка за стандард шипинг.
По можност да е што поширока.
Погледнете го атачментот 125762
USB Flash Drive 2.0 64GB HAMA ROTATE, 10MB/S, BLACK, 00104302
420,00 ден
MOUSE WIRED USB A4TECH Bloody Gaming W60 Max Stone, 10000 cpi, 1ms, RGB, Black
1.400,00 ден
NOTEBOOK 14" LENOVO ThinkPad E14 Gen 7 Black - Ultra 5 225U/16GB DDR5 5600MHz/512GB SSD NVME 2242/ WUXGA (1920x1200), Backlit KB, 21SX008MRI
61.990,00 ден
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден