Што е хорор на сликава ? Двапати матичната асрок ја имам миено вака во последниве 10 години!Не работеле кондензаторите хахахахаха
Што е хорор на сликава ? Двапати матичната асрок ја имам миено вака во последниве 10 години!Не работеле кондензаторите хахахахаха
Што е хорор на сликава ? Двапати матичната асрок ја имам миено вака во последниве 10 години!
Верувам дека ако се исуши добро пред вклучување нема да има проблем, или?
Испратено од iPhone преку IT.mk форум апликација
Чисто ме интересира, wd-40 и она брус ренџер или како и да се вика шо намена има? Мислам за чистење ли, контакти чистење или...? Не сум користел до сега а ме интересира да знам за шо се користиПа mb немам миено, ама друга електроника без проблем раблтела. Сепак wd-40 или бремс реингер (на вурт, чистач за кочници) се каде-каде подобар избор.
Нема врска не е точно имам делник и за иде во сата х5 и ваков и си функционира се најдобро![]()
За мене ова е најголемиот ит хорор.
Кој сака да ја запали куќата нека ја врзе со ова графичката.
Само јас не ја гледа сликат?
Таман, правиш нешто никој што не правиСамо јас не ја гледа сликат?
Хромот нејќел да ја отвори. СО лисица се отвара. И шо дисков као работи?Таман, правиш нешто никој што не правиИскривен е дискот(или што и да е) со штрафот...
Не те копка зошто?Хромот нејќел да ја отвори.
Не те копка зошто?
Кај мене и со Хром ја отвора.
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 BLACK (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A1
4.030,00 ден
CASE KOLINK ATX Inspire X3 Glass ARGB w/Tempered glass, 1x120mm A-RGB fan, Black, GEKL-072A
2.750,00 ден
CONVERTOR FAN SPLITER PWM KOLINK 35cm, 4-pin PWM female to 4x male, White, ZUAD-1633
380,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON Q6 ULTRA 8K RGB FULL SIZE Metal body, HS Keychron Silk POM Brown Switch Multi-Device (2.4Ghz & BT), Black, w/knob,Q6U-M3
16.460,00 ден
HEADPHONES POLY Blackwire 3320 w/microphone, MS Teams, USB-C + USB-C/A Adapter 8X220AA
3.170,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден