psyside
127.0.0.1
- 4 септември 2008
- 30.506
- 31.953
psyside's setup
- Processor & Cooler
- Ryzen 5 [email protected] + PCCooler X5
- Motherboard
- Asrock B450 HDV
- Storage
- 970 EV0 Plus 500GB
- PSU
- Evga 750W BQ
- RAM
- 2x8GB Hyper X Predator@ 3200
- Video card
- Asus RTX Dual EVO 2060 Super
- Case
- CM Masterbox E500 with ODD
- Mouse
- Cooler Master Storm Spawn + Corsair 140/Zalman ZM-F4
- Keyboard
- Logitech G910
- Monitor
- Asus PA328Q Pro Art
- OS
- WIN 10 Pro X64
Како релативно редовен, и стар корисник на форумов, мислам дека денеска изгубив трпение и иако долго време несакав да дадам забелешка, денеска не издржав и морам да предочам до администратицја дека форумов е многу спор - лагира.
Неколку месеци е исто и заради тоа што сум имал-имам одлична дискусија на него несакав да забележам, но навистина некогаш е неподносливо, на пример кога ќе кликнам да се отвори нова тема чекам по 40/50 секунди, а кога веќе ќе се отвори ја гледам само половично исто така добри 20-на секунди. Се моли администрацијата доколку може да го среди проблемов, се надевам дека ова нема да биде сватено како негативна забелешка, бидејќи на овој форум сум ги имал едни од најдобрите онлајн дискусии кога и да е, лагот и проблемите со брзината ме спречуваат еднакво да уживам во истата за разлика од порано
lachko2:
Неколку месеци е исто и заради тоа што сум имал-имам одлична дискусија на него несакав да забележам, но навистина некогаш е неподносливо, на пример кога ќе кликнам да се отвори нова тема чекам по 40/50 секунди, а кога веќе ќе се отвори ја гледам само половично исто така добри 20-на секунди. Се моли администрацијата доколку може да го среди проблемов, се надевам дека ова нема да биде сватено како негативна забелешка, бидејќи на овој форум сум ги имал едни од најдобрите онлајн дискусии кога и да е, лагот и проблемите со брзината ме спречуваат еднакво да уживам во истата за разлика од порано