petkotrajko
poweruser
- 16 јуни 2017
- 2.491
- 2.938
Каде е бе ова?
Некоја недојдија ли?
Стварно не можам да го најдам на карта!

Некоја недојдија ли?
Стварно не можам да го најдам на карта!
Фала ногу...батка.![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Батка ај види ако можеш на членов да му најдеш чип![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Јас веќе имав две посериозни. ЕмтоеДенес непријатно искуство со Анхоч, прво во стотина искуства.
Препорака до Анхоч: немојте да станувате Сетек.
Без да навлагам во понатамошна дискусија со анхоч адвокатите, мора да кажам дека се станати многу дрски, безобразни, издресирани да обесхрабрат било какво губење на профит.Анхоч од пандемијата наваму од петни жили се труди да стане (па и да го надмине) Сетек.
Да не купе маус?Денес непријатно искуство со Анхоч, прво во стотина искуства.
Јок. Зошо маус?Да не купе маус?
Ужа специјалност им се мауситеЈок. Зошо маус?
што се десило де?
Отидов во Ми-да да купам HDMI 2.0, некоја основна тастатура за сервисното ПЦ и маус. Пошто ретко кој маус ми легнува на рака, од колега видов Logitech G102 кој беше скоро perfect fit за мене. Отидов во Мида, кога гледам бел. Пошто се ми е црно дома заедно со бирото, немаше смисла да земам бел маус. Ми вели дечкото имаш во Рамстор. Ми беше успат отидов до Рамстор. Велам маус G102 црн, ми го наплати девојчето, ми даде гаранција. Ми го подава и веднаш гледам дека фали фабричката лепенка на пакувањето и самото пакување беше многу оштетено, имаше цела дупка од 1цм во него. Одам полека накај излезот, си велам чек да видам, не очекувам дека ќе има проблем ама да видам. Го отпакувам и што ќе видам, прво го гледам кабелот само така згужван, напикан во кутијата и цел прашина и нечистотии, го вадам маусот до пола, гледам и тој со прашина на него. И сега стојам на излезот од Анхоч и се мислам, да реагирам или да не реагирам, зошто знаев дека им е последен, а другиот на лагер е бел. Се мислам дали да земам бел, ама си велам фак бел, кој ќе гледа у толкав контраст после.Ужа специјалност им се маусите![]()
Отидов во Ми-да да купам HDMI 2.0, некоја основна тастатура за сервисното ПЦ и маус. Пошто ретко кој маус ми легнува на рака, од колега видов Logitech G102 кој беше скоро perfect fit за мене. Отидов во Мида, кога гледам бел. Пошто се ми е црно дома заедно со бирото, немаше смисла да земам бел маус. Ми вели дечкото имаш во Рамстор. Ми беше успат отидов до Рамстор. Велам маус G102 црн, ми го наплати девојчето, ми даде гаранција. Ми го подава и веднаш гледам дека фали фабричката лепенка на пакувањето и самото пакување беше многу оштетено, имаше цела дупка од 1цм во него. Одам полека накај излезот, си велам чек да видам, не очекувам дека ќе има проблем ама да видам. Го отпакувам и што ќе видам, прво го гледам кабелот само така згужван, напикан во кутијата и цел прашина и нечистотии, го вадам маусот до пола, гледам и тој со прашина на него. И сега стојам на излезот од Анхоч и се мислам, да реагирам или да не реагирам, зошто знаев дека им е последен, а другиот на лагер е бел. Се мислам дали да земам бел, ама си велам фак бел, кој ќе гледа у толкав контраст после.
Рагирам, го враќам, малце ми го крена притисокот што ме убедуваат дека е сосем нов маусот и дека така фабрички доаѓаатне го прокоментирав тоа, ај си велам јасна ми е цела позадина на случката, сме го дискутирале тоа тука 200 пати, а поради досегашното одлично искуство со Анхоч не се нервирам и дури чувствувам 5% вина што го гњавам дечково да сторнира, ама пак се гадам од прашина и нечистотии.
До сега немаше никаков проблем, си велам последен маус е, го знаев тоа, си носи ризици и не се нервирам. Ми вели дечкото во Влае имаат два комада на лагер.
Окееј, пошто живеам во Тафталиџе, а маусот ми треба очајно си велам ајде ќе појдам до Влае. Одам таму, кажувам G102 и девојчето тргнува накај полицата со мауси, застанува и вика: А да не бевте вие во Рамстор пред малце? Велам да.... А она вика: еее, ама и нашите мауси се отворени и малку користени, и двата.ми јавија дека барате нов маус, ама можам да ви порачам од друг град да стигне, веќе проверив имаат неотворен и ќе стигне или во Петок или во Среда ако сакате.
Велам толку пат поминавајде резервирај го и јави ми кога ќе стигне. Не погледнав во каква состојба се тие два мауси, ама со оглед дека Рамстор се јавиле и кажале, што е позитивно од нивна страна, очекувам дека ќе беа во иста или слична состојба, нечисти и згужвани.
И така. Значи маусите се болна точка а? Ја немав таа информација. Се надевам дека ќе се јават до Петок/Среда.
Со оглед на тоа дека искуствата со Анхоч ми се позитивни, еден ваков хикап нема да смени ништо, ама ќе ме натера да држам отворени очи. Позитивно е што не ме одјебаа луѓето како во Сетек, беа максимално соработливи и на крај ми понудија решение. Тоа вклучува чекање, не сум баш најсреќен ама сепак е решение. Па ќе видиме сеа, ако дојде уште еден користен маус е тогаш ќе биде сарма работава.![]()
Шо хаќер си бил да те еам, стварно сум по баба од Велес, и тоа од Прцорек таму горе, каде само чинквечентата и матизите врват.Се утепав од читање и никаде не видов нешто негативно во сето ова... фак пер, каков фејк њуз си ти, по баба од Велес да не си? Не знам ни како дојде до тоа да пишеш дека си има негативно искуство in the first place, со оглед на тоа дека после 100 убави искуства, ете едно негативно, а искрено не е ни тоа. Па и на 100 да имаш едно тоа е 1%, а да земеме в предвид дека во анхоч работата 253 луѓе па фак ми сајдвејс пер, сосема нормално е некој да ти биде малку шуби дуби. Бреееееееј какви глувачиња сте станале, мало ветре и одма драма.
Се утепав од читање и никаде не видов нешто негативно во сето ова... фак пер, каков фејк њуз си ти, по баба од Велес да не си? Не знам ни како дојде до тоа да пишеш дека си има негативно искуство in the first place, со оглед на тоа дека после 100 убави искуства, ете едно негативно, а искрено не е ни тоа. Па и на 100 да имаш едно тоа е 1%, а да земеме в предвид дека во анхоч работата 253 луѓе па фак ми сајдвејс пер, сосема нормално е некој да ти биде малку шуби дуби. Бреееееееј какви глувачиња сте станале, мало ветре и одма драма.
Јаска знам шо му е: сноуфлејк на стари годиње станал!Шо хаќер си бил да те еам, стварно сум по баба од Велес, и тоа од Прцорек таму горе, каде само чинквечентата и матизите врват.
Ам сеа, драма било, па јесте драма у споредба со Теа Таировиќ што се гупшнала со некој бизнисмен таму па на вести што го јавуваат. Него ти оти си таков јегеј, шо не ме предупреди за маусите у Анхоч, ме остави да трошам џабе од бензинот од по 81 денар, ќе вииш ти....
тоа е друже со лоџитек, плаќаш премиум, бучкуруш паковање и проблеми со кликови и слично. Имам Натек маус од 300 денари, после 6 години ниедна малфункција.
Чек, тврдиш дека лоџитек се катастрофа мауси и дека Натек чинат?
Мислев дека си голем веќе, пораснат и дека нема потреба за раче да те носам за вакви ситни работи. Де бреееее...Него ти оти си таков јегеј, шо не ме предупреди за маусите у Анхоч, ме остави да трошам џабе од бензинот од по 81 денар, ќе вииш ти....
Нексио ама шо гадно работно време имаТ Нексио, ко никој.... ќе ги чекам ја нив да се наспијат ке гие...Ам ко не појде одма карши во Нексио по црн G102, то е, ќе го вртиш градот.
Јаска знам шо му е: сноуфлејк на стари годиње станал!
Јбг, заразни се овие зумериве, овај младиве де![]()
Абе како викаат, што поише старееш поише ко мало дете станувашМислев дека си голем веќе, пораснат и дека нема потреба за раче да те носам за вакви ситни работи. Де бреееее
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
COMBO KEYBOARD MOUSE AND MOUSEPAD WIRED GEMBIRD RGB, Black, KBS-UML-01
1.000,00 ден
CASE CORSAIR FRAME 4000D WOOD RS, Black/Walnut, CC-9011340-WW
9.850,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
UPS 650VA / 360W POWERWALKER VI 650 SH, 2xSHUKO, USB, RJ11, 10120048
4.460,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден