И кај мене имам една таква со Андора, не си единствен.Еве и Андора ја вклучија во транспорт со Cainiao S.E.G. (LT)
И кај мене имам една таква со Андора, не си единствен.Еве и Андора ја вклучија во транспорт со Cainiao S.E.G. (LT)
Covid20, у три бои...Што е ова побогу пријателе
Ја решиле новата генерација на Daenerys Targaryen.Covid20, у три бои...
Само за вакцинирани од SARS-Cov2Да не е заинтересиран некој? Aliexpress Standard Shipping Free.Погледнете го атачментот 97641
Ќе видиме шо ќе биди, ќе пишам во темава. Сеа им е кинеска нова година, ќе мора да се чека
Кажи попрецизно во што се состоеше дефектот? Ако е веќе нешто од електронска опрема/компјутерски делови (не е нешто интимно) закачи некоја слика.Иако дефектен производот, али одлучи да ми врати само пола од парите оти требало јас да покријам транспорт (кој патем е пола од цената). Така да, дали ќе го вратев или ќе ми вратеа пола пари, на крајот исто ми дојде.
Со други зборови, малку се расипани другарите од Али, оти самите тие беа кои потврдија дека сум во право - ама пола од парите заслужвам бидејќи: fuck you, that's why.
После ова искуство јас драстично ќе намалам со купвање од тука, особено поскапи работи. Особено кога сега BH i ComputerUniverse испорачуваат до тука.
Кажи попрецизно во што се состоеше дефектот? Ако е веќе нешто од електронска опрема/компјутерски делови (не е нешто интимно) закачи некоја слика.
Не оди вака општо со заклучоци.
Нема бесплатно враќање за Македонија.
Help Center
service.aliexpress.com
Да не е шаоми?Се работи за smartwatch кој стигна со расипан тачскрин. Им снимив видео, го признаа.
Останатото го пишав погоре.
Да не е шаоми?
Јас сакав Mi Watch да го земам, mi band 4ката ја имам, не е лоша ама мала е многу.Здраво некој да нарачал mi band 5 од aliepxress ?
Повеќе од јасно, отварај диспјут. Ќе го решат веднаш.Ве молам за помош, дали според ова треба да ја чекам пратката или е откажана од испраќач според статусов па да барам рефунд?
Прв пат гледам ваков статус, а помина многу време, нарачката е од 13 Јануари.Погледнете го атачментот 97726Погледнете го атачментот 97727
Откажана , барај рефундВе молам за помош, дали според ова треба да ја чекам пратката или е откажана од испраќач според статусов па да барам рефунд?
Прв пат гледам ваков статус, а помина многу време, нарачката е од 13 Јануари.
Три месеци ако е во форма мулето. Ако не додај уште 15-ина дена. Ќе стигне.Искуства со 4PX?
Две пратки уште ги нема од старт на декември
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Истото го имав и јас , му пишав на продавачот и ми кажа да отворам диспут . После ова одма диспуте и скрин од разговорот, и за 3 дена ми стигнаа парите на сметка . Мислам дека во овој случај пратката е преземена од продавачот и спремна за испорака , а не е испорачана од china post .Кога продавач ќе откаже нарачка тогаш по автоматизам се враќат парите назад.
MOUSE WIRELESS USB KEYCHRON M6 WHITE (Premium Wheel), w/bluetooth, 30K DPI, 1K polling rate,All silent micro switch, M6S-A3
4.030,00 ден
EXTERNAL CAPTURE ELGATO GAME CAPTURE NEO 4K60 HDR USB 3.0 (TYPE-C), 10GBV9901
8.630,00 ден
HDD 3,5" 4TB WD BLUE 5400RPM 256MB SATAIII WD40EZZX
10.730,00 ден
KEYBOARD MECHANICAL KEYCHRON C2 Pro 8K QMK RGB, Full Size, Super Brown switch, C2PX-M3
4.640,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
UPS 2200VA / 1200W POWERWALKER VI 2200 SHL, 2xSHUKO, 2x IEC C13, USB, RJ11, 10120098
11.590,00 ден