Креирајте си акаунт на рутракер [точка] орг и дерете до мила воља
Нема што нема
На диаков има само за Мак верзија, репак нема можност за регистрација.или диаков.нет / репак.ме
Секогаш има апдејтирани Adobe Creative Suite repacks.
На диаков има само за Мак верзија, репак нема можност за регистрација.
Ај пуштете торент фајл ако не, во ДеЕм
edit
Најдов на рутракер, едвај со транслејт
Треба да апдејтираш. Скоро излезе нова верзија и на старите излегува оваа порека.Било каква команда да му ставам на Firefly го добивам следниот error ...
Знае некој што е проблемот ?
инаку се работи за Adobe Photoshop 24.6.0 верзија која претходно си функционираше супер
Погледнете го атачментот 129043
може торент во ДМ да добијам ?Треба да апдејтираш. Скоро излезе нова верзија и на старите излегува оваа порека.
И јас се залетав со 24.х, не работеше, спуштив 25.0 и си работи.Било каква команда да му ставам на Firefly го добивам следниот error ...
Знае некој што е проблемот ?
инаку се работи за Adobe Photoshop 24.6.0 верзија која претходно си функционираше супер
Погледнете го атачментот 129043
Нема. Пробај со Alpaca плагинот.Има некој верзија што работи ? Сите можни торенти ги спуштив истиот проблем излегува портокалево прозорче дека си ги прекршил нивните права и прекинува со работа....
Ништо ич џабе се. Сега ќе е со кредити firefly и нема шанси со пиратерија. Кој искористи до сега искористи готовоНема. Пробај со Alpaca плагинот.
Има некои ограничувања, има некои дополнителни работи, така да you win some, you lose some
Нема за верзија 2024, само до Photoshop 2023.
Зошто би дал пари за бета верзија кога и кракираната си работи одлично?
Погледнете го атачментот 127507
Погледнете го атачментот 127508
Што е толку тајно? Мислам Фотошоп? Ваљда не црташ атомска бомба?Може ли да ми пише некој приватна порака, што се разбира од iOS/macbook software, конкретно за фотошоп имам прашање. Ве молам, итно е!
Што е толку тајно? Мислам Фотошоп? Ваљда не црташ атомска бомба?
Постои, има на редит туторијали како да инсталираш, малце е покомплициран процесот за разлика од Win.Не сум сигурен дали смеам да прашам вака. Постои ли кракната верзија за мек да инсталирам?
Кхм, поедноставно е него на Windows, што збориш...Постои, има на редит туторијали како да инсталираш, малце е покомплициран процесот за разлика од Win.
Има портабле верзија за MacOS ? само даунлоад без да инсталирам, pre-installed и pre-cracked ?Кхм, поедноставно е него на Windows, што збориш...
Може да ми помогнеш, те молам?Кхм, поедноставно е него на Windows, што збориш...
Ваљда смееш ако ти е за рисрчНе сум сигурен дали смеам да прашам вака. Постои ли кракната верзија за мек да инсталирам?
Како мислиш за рисрч?Ваљда смееш ако ти е за рисрч
Пробував ова да го направам со експрес впн и не поминува...купено преку турскиот сајт, со фрее впн помина лесно
цената од секогаш била за регионот во кој ќе се користи, а не каде што ќе го купиш. најскап одсекогаш бил јапан. тоа е. ако не ти е ок, има други алаткиПробував ова да го направам со експрес впн и не поминува...
вика This product is not available for direct purchase in your area (MK)
до впн-от е или стаиле некоја заштита?
Мислењето е автоматски споено:
апдејт: читав, почнале емајлови да праќаат адобе дека адобе цц им е купен од друг регион а го користат предоминантно во друг и им ги укинуваат претплатите или зголемуваат соодветно..
маме си ебале
него си размислував, јас плаќам американска цена и регистрирам со со адреса во америка, така важи излеа 5 години си плаќам американска цена а живеам во Македонија, а вака да се регистрираш негде за поефтино а од тука да работиш не бива... маме си ебале еј..Пробував ова да го направам со експрес впн и не поминува...
вика This product is not available for direct purchase in your area (MK)
до впн-от е или стаиле некоја заштита?
Мислењето е автоматски споено:
апдејт: читав, почнале емајлови да праќаат адобе дека адобе цц им е купен од друг регион а го користат предоминантно во друг и им ги укинуваат претплатите или зголемуваат соодветно..
маме си ебале