Ilija Milcinoski
Intern
- 14 декември 2014
- 108
- 31
Ilija Milcinoski's setup
- OS
- Windows 10 Pro
Пробај да го заобиколиш со VPN, со сервер од држава каде е поддржано легалното купување на софтверов.Здраво на сите,
Сакав да го пробам новата верзија на Adobe Photoshop beta новата каректеристика generative fill ама кај нас не е достапно пробав да ја инсталирам и се појави оваа грешка Погледнете го атачментот 127386
Имам сметка ама изгледа дека во Македонија е создадена па и не може ќе пробам благодарам на сугестијатаПробај да го заобиколиш со VPN, со сервер од држава каде е поддржано легалното купување на софтверов.
Се разбира, ова е само мое нагаѓање, не сум сигурен дека ќе ти успее, ама си викам нема многу да изгубиш?
од каде ја симна ? ако може линк. Фала тиЗошто би дал пари за бета верзија кога и кракираната си работи одлично?
Погледнете го атачментот 127507
Погледнете го атачментот 127508
Не бев сигурен дека така можеЗошто би дал пари за бета верзија кога и кракираната си работи одлично?
Зошто би дал пари за бета верзија кога и кракираната си работи одлично?
Кракуваниот фајрфлај работи и на верзија 24.6, не мора дури ни бета да се инсталира.Не бев сигурен дека така може
Ти благодарам за оваа информацијаЗошто би дал пари за бета верзија кога и кракираната си работи одлично?
За жал не работи преку VMКракуваниот фајрфлај работи и на верзија 24.6, не мора дури ни бета да се инсталира.
Тие едвај работат на нормален десктоп, ти на виртуелка сакаш...За жал не работи преку VMили евенутално може би работело со full passthrough GPU
Може линкови за симнување?Овие две ќе си ги набавиш и ќе го имаш кракирано за гратис
Погледнете го атачментот 127387
Погледнете го атачментот 127388
Zatoa i ne odgovoriv na pogornite replies, na koj mu treba linkovi neka pise pm.На форумов едно од правилата е да не се споделува јавно warez и други слични нелегални линкови...
Чисто да си спомнам.
Со ова ми успеа ти благодарам многу ги пробав сите сугестииКракуваниот фајрфлај работи и на верзија 24.6, не мора дури ни бета да се инсталира.
Јас имав купено преку грчкиот, не ми направи никаков проблем да платам. Ова беше пред година/две, така што може вовеле некоја заштита.Здраво,
Не најдов друга тема за фотошоп па велам тука да прашам.
Дали има некој што има купено subscription преку турскиот сајт на Адобе бидејќи е многу поевтино за разлика од другите?
Бидејќи ми кажа човек што платил без никаков проблем од Србија со мастеркард преку нивниот сајт, јас пробав 3 пати но добив порака дека не ми се точни податоците за картичката и не ми дозволува?
Ако има некој чаре како можам да го решам ова?
These missing DLL errors are due to your system not meeting the minimum system requirements, copying and pasting the DLL's would pop up other errors as you are encountering. See the following link for details on these DLL errorsГо инсталирав Adobe Photoshop 2023 но кога го пуштам ова ми го дава а предходно го користев Photоshop 2020 и си работеше се најнормално.
Има ли некое решение да се среди?
купено преку турскиот сајт, со фрее впн помина лесноЈас имав купено преку грчкиот, не ми направи никаков проблем да платам. Ова беше пред година/две, така што може вовеле некоја заштита.