Legrand има и во Елмонд Ин Елмонд ин . Прашај, може има и лоповиLegrand од Бриколаж земав, околу 1600-700 беше. Се' од заштита има демек на него, ама па не е UPS. Неколку години го користам и до сега не сум имал проблем, иако и претходно не сум имал реално. Приклучено на него е ТВ, НТРС, A/V Receiver, рутер, МаксТВ.
Ова јас што го имам е нешто вакво, само без тие за мрежа:Вчера од грмењето ми цофна продолжниот од бриколаж што го купив Commel нешо така беше...среќа само што почна да грми бев дома и по навика откачувам све од ПЦ (струја, етернет, озвучење....све што може да пренесе громче)
Не знам дали да зиам пак од бриколаж...сумјиви ми се со квалитет нивните производи и најчесто се поскапи од други продавници. ЛЕД плафоњерка платена 1200ден у бриколаж, ја најдов истата за 650ден. во продавница во Бисер со 2 год гаранција а у бриколаж немаше гаранција.
Па голема фирма се, француска. Е сега имаат производи со иста цена како и останатите, некои поскапи, квалитетот веројатно соодветно на цената.Овие Legrand важат за поквалитетни?
Колку пари беше овој во Електроелемент?Ова јас што го имам е нешто вакво, само без тие за мрежа:
![]()
Конкретниот продолжен, во Електроелемент беше 600-700 денари поскап.
Инаку да, по дуќанџииве не ретко се наоѓа и поевтино и залиха на роба.
Иди на битпазар купи со 5-6 дупки. Ако удри гром нема да те спаси и најскапиот("најквалитен") со сите "заштити".Вчера од грмењето ми цофна продолжниот од бриколаж што го купив Commel нешо така беше...среќа само што почна да грми бев дома и по навика откачувам све од ПЦ (струја, етернет, озвучење....све што може да пренесе громче)
Не знам дали да зиам пак од бриколаж...сумјиви ми се со квалитет нивните производи и најчесто се поскапи од други продавници. ЛЕД плафоњерка платена 1200ден у бриколаж, ја најдов истата за 650ден. во продавница во Бисер со 2 год гаранција а у бриколаж немаше гаранција.
Околу 2500 тогаш кога гледав, сега не знам.Колку пари беше овој во Електроелемент?
Kade go ima?
Немора да го сечеш али ќе поминеш поскао ќе ти треба само адаптер некој и тоа е тоа, а ако го исечеш поефтино ќе поминеш, а иначе ќе си работи без проблем никаков но јас не би го сечел би си купил адаптер некој али сега се е до кешарица.пошто кинезиве ми пратиле погршен адаптер, ме интересира ако се исече горе кај што е 3 пинскиот утикач да го сменам со наш дали ке работи продолжниот или нема, го отворив внатре и гледам како кај нас жолто-зелена е уземљење.
Погледнете го атачментот 70006 Погледнете го атачментот 70007