Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Bux.to

Статус
Затворена за нови мислења.

Pepsi Man

hello world
1 март 2008
171
21
pepso.blog.com.mk
За во Македонија да ти стигнат парите тешко, како што гледав и јас ја нема никаде на листата... Но парите можете да ги искористите онлајн, ќе ви скисне додека ги чекате да пристигнат кај нас за 30 дена т.е еден месец.

adsl

read-only
12 март 2008
28
0
немам уште Alterpay account а сакам да се регистрирам на bux.to ама во листата на држави ја нема Македонија.
* Your Country: има многу други балкански земји само Македонија не.

Pepsi Man

hello world
1 март 2008
171
21
pepso.blog.com.mk
немам уште Alterpay account а сакам да се регистрирам на bux.to ама во листата на држави ја нема Македонија.
* Your Country: има многу други балкански земји само Македонија не.

Македонија ја имат одделено од останатите држави што се на М. Барај ќе ја најдеш. ;)

temeroot

read-only
24 февруари 2008
3
0
bux.to Master Card Debitna karticka

Denovive ja dobiv Debitnata karticka od Bux.to, i ako imas 75 $ na bux.to ti gi isplacaat na karticka i plus ke moziz od ATM da gi izvadis(normalno so provizija, ama nema gnjavaza so AlertPay).
Mora da si Premium member za da ja imas.

A pari se pravat so refferali,da si kupis ili da klikas na tvoj fiktivni referali po cel den normalno ima taktika tuka ili autoclicker koj sega e rizik (bux.to sprema anti-autoclik scripta).

taktika za refferali

adsl

read-only
12 март 2008
28
0
реферали

јас сум регистриран на bux.to веке неколку дена и си кликам на adds по 30 сек, но мозе да се добијат пари и преку реферали и referal website visits. Што е тоа второто и како мозам да заработам и на тоа.

Pepsi Man

hello world
1 март 2008
171
21
pepso.blog.com.mk
јас сум регистриран на bux.to веке неколку дена и си кликам на adds по 30 сек, но мозе да се добијат пари и преку реферали и referal website visits. Што е тоа второто и како мозам да заработам и на тоа.

Па тоа второто е да го препорачаш сајтот со тоа што ќе му дадеш линк на кој стоиш ти како реферал, можеш да го видиш во “Stats“ и кога се регистрираш има една поле “Refferal“ и таму стои твојот ник, што значи дека тој е твој реферал. Со неговото кликање и ти зимаш пари и тој зима пари...

adsl

read-only
12 март 2008
28
0
се извинувам но многу работи не ми се јасни.Сега прочитав на bux.to и таму пишува
You click 10 ads per day = $0.10 тоа и го правам по 30 сек и толку добијам
но
» 20 referrals click 10 ads per day = $2.00 ова не занм како да го правам претходниот одговор не ми успеа. јас пробав вака MyStats ->of Referrals (view) кликнав на view и ми испадна ова

If you've purchased referrals, members Past earnings are hidden and they are not included in your account. Only From the Date of Purchase, the clicks generated by the members will be transferred to your account.

Username Joined Visits
Не можам на усер наме нисто да напишам. или поубаво казано не можам да ставам линк.

problogger

hello world
3 декември 2007
64
1
jas imam 2$ tamu. Ne ti treba nisto za da pocnes. Tie placaat so alertpay samo a makedonija e na alertpay :) Ti zarabotuvas se od tvoite referrali a mozes da kupis ili da gi pravis nekako (adwords e najdobro ;) )

conspiracy

read-only
27 април 2008
30
5
aj malku pomosh ce ve zamolam.. imam account vo Bux.to i go nemav otvoreno .. koj znae kolku vreme ..gledam : my stats - Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 1.7600
Total Amount Paid
$ 0.0000

odam .. Cashout/Convert preku AlertPay i mi vika :

Whoops, you only have $1.7600 You must earn at least $10.00 to request payment via AlertPay ...

idam My History i :

Pending Audit: After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS.
Payment Sent: Your payment has been dispatched via the payment method...
So znaci ova i zsh e Ovaj pending .. znae li nekoj ?

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
aj malku pomosh ce ve zamolam.. imam account vo Bux.to i go nemav otvoreno .. koj znae kolku vreme ..gledam : my stats - Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 1.7600
Total Amount Paid
$ 0.0000

odam .. Cashout/Convert preku AlertPay i mi vika :

Whoops, you only have $1.7600 You must earn at least $10.00 to request payment via AlertPay ...

idam My History i :

Pending Audit: After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS.
Payment Sent: Your payment has been dispatched via the payment method...
So znaci ova i zsh e Ovaj pending .. znae li nekoj ?

Nakratko kje ti kazham deka ti treba da imash 10$ za da mozhesh da podignesh pari..
A ti imash samo 1 $ i 76 centi..
Koga kje soberish 10 $, togash kje mozhesh da si podignish pari, t.e togash kje mozhish da si porachash neshto preku PayPal na primer..
No, za da porachash preku PayPal kje morash da se registrirash, a Makedonija vo listata na drzhavi koga se registrirash ja nema.. Taka da ne mi e jasno kako kje mozhesh da gi iskoristish parite..

I ushte ednash kje vi kazham..
Lugje zoshto se zamarate so ova? Zoshto go troshite vremeto na vakva glupost? Veruvajte ne se isplakja..Dodeka da klikate po cel den, nonstop, srabotete neshto vo realniov svet, zemete pari i reshen problem..Zoshto se lazhete deka so toa kje se zbogatite?Neznam.. Kje dojde vreme, kje vi stane jasno a i kje sfatite deka celo toa izgubeno vreme ne vredelo..
Izborot ostanuva na vas..

newpain01

hello world
24 јануари 2008
248
0
Nakratko kje ti kazham deka ti treba da imash 10$ za da mozhesh da podignesh pari..
A ti imash samo 1 $ i 76 centi..
Koga kje soberish 10 $, togash kje mozhesh da si podignish pari, t.e togash kje mozhish da si porachash neshto preku PayPal na primer..
No, za da porachash preku PayPal kje morash da se registrirash, a Makedonija vo listata na drzhavi koga se registrirash ja nema.. Taka da ne mi e jasno kako kje mozhesh da gi iskoristish parite..

I ushte ednash kje vi kazham..
Lugje zoshto se zamarate so ova? Zoshto go troshite vremeto na vakva glupost? Veruvajte ne se isplakja..Dodeka da klikate po cel den, nonstop, srabotete neshto vo realniov svet, zemete pari i reshen problem..Zoshto se lazhete deka so toa kje se zbogatite?Neznam.. Kje dojde vreme, kje vi stane jasno a i kje sfatite deka celo toa izgubeno vreme ne vredelo..
Izborot ostanuva na vas..

и јас се сложувам со тебе,:bravo: но сакав да те исправам дека bux.to не работи веќе со PayPal туку со Alertpay, а тие ја подржуваат Македонија. како и да е не вреди изгубеното време со овие сајтови.:D

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хмммз.. Би препорачал во иднина ваквите постови да се ставаат под веќе досега постоечките теми од оваа тематика.

Премногу се окупира форумов со тоа box.to, па заради поголема прегледност, постирајте ги во една тема, или ставете го линкот во вашиот потписот.

И уште еднаш да напоменам, не губете го времето на овие работи.. Верувајте безполезни се.. Милиони почнале, но уште незнам некој задоволен од тоа.. Крај краева, и да подигните некој долар, во кој сте вложиле неколку месечен труд не ви се исплаќа..Ако ви е за пари сработете нешто во реалниот свет, и ќе си ги добиете посакуваните пари место да останете со месеци пред компјутер за некој долар.
Искористете го времето на нешто друго..

AMD_fan

poweruser
10 ноември 2007
3.646
139
хмммз.. Би препорачал во иднина ваквите постови да се ставаат под веќе досега постоечките теми од оваа тематика.

Преместено.

@Goroner
За bux.to има неколку теми отворени на форумов и нема потреба од нова тема со ист наслов. Затоа постовите се преместени на веќе постоечкава тема.

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Јас имам направено 7$ И искрејно да ви кажам оваа работа ако може да се нарече работа е едноставно губенје време.
Сепак пак е продолжам и ке ви писам дали ми се се префрилиле на пеј пал акаунто . Во секој случај не губете надеж пробајте .
Јас имам направено 6 мои акаунти и така за брзо време направив 7$ но имам и 3 рафарели .
Среќно.

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
Јас имам направено 7$ И искрејно да ви кажам оваа работа ако може да се нарече работа е едноставно губенје време.
Сепак пак е продолжам и ке ви писам дали ми се се префрилиле на пеј пал акаунто . Во секој случај не губете надеж пробајте .
Јас имам направено 6 мои акаунти и така за брзо време направив 7$ но имам и 3 рафарели .
Среќно.

ЗА ПОЧЕТНИЦИ КОИ НЕМААТ НАПРАВЕНО АКАУНТ СОВЕТ.

Кој сака да ми биде рафарел ке му казам некои трикови пм.
http://bux.to/?r=stole_pesov

Pisete mi na msn
pozdrav
Снајди се па живеј.

Pa dobro........... pa kolku trikovi treba da se znaat za 7$?:LOL::LOL::LOL:

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хммммз.. Цело богатство..:LOL:
Колку беше доларот ? Околу 40 денари некаде мислам..
Значи ти до сега за овие 3 недели имаш „сработено„ дури 280 денари.. OMG..
Една дневница и тоа со помош на твојата „финта„ кошта дури
13-тина денари..
Па сега видете дали ви се исплаќа да работите за 13 денари дневно..
:LOL:
ц ц ц ц ..

MARTIN_MKD

hello world
27 ноември 2007
419
2
Denovive ja dobiv Debitnata karticka od Bux.to, i ako imas 75 $ na bux.to ti gi isplacaat na karticka i plus ke moziz od ATM da gi izvadis(normalno so provizija, ama nema gnjavaza so AlertPay).
Mora da si Premium member za da ja imas.

A pari se pravat so refferali,da si kupis ili da klikas na tvoj fiktivni referali po cel den normalno ima taktika tuka ili autoclicker koj sega e rizik (bux.to sprema anti-autoclik scripta).

taktika za refferali

Сакаш да кажеш дека во Македонија ти ја пратиле дебитната картица bux.to. Браво ако си успеал да ја земеш. Кази ми само како го плати премиум акаунтот за да ја порачаш

stole_pesov

lurker
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Па сега видете дали ви се исплаќа да работите за 13 денари дневно..
Абе ја не сум кликнувал секој ден по тие реклами да не сум улав има по паметни работи од тоа тоа го правев чак пат преку вечер затоа што навечер има повеке реклами за гледанје и ја не кликам ништо една програна го прави сето тоа за мене ја симнав од форумоот ( ја најдов на форумо од каде да ја симнам) .
Поздрав.:bravo:

CD-ROM

Баниран/a
14 јуни 2008
9
0
Ziva prevara!

Ne koristev ni autoclicker ni multiple acount pa uste ne mi ni prefrlile pari na alert pay!

Dare

hello world
8 април 2007
141
2
Абе ја не сум кликнувал секој ден по тие реклами да не сум улав има по паметни работи од тоа тоа го правев чак пат преку вечер затоа што навечер има повеке реклами за гледанје и ја не кликам ништо една програна го прави сето тоа за мене ја симнав од форумоот ( ја најдов на форумо од каде да ја симнам) .
Поздрав.:bravo:

да де ако веќе те тераат да кликаш ко робот барем испрограмирај 'роботска програма' која ќе го прави тоа за тебе :))

CD-ROM

Баниран/a
14 јуни 2008
9
0
Што е најбитно и јас се откажав од ова ама во петокот ми стигна и мене...

А на тие што не веруваат ќе го скенирам писмото, пликот и картицата и ке ги ставам во темава!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ураааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сакаш да кажеш дека во Македонија ти ја пратиле дебитната картица bux.to. Браво ако си успеал да ја земеш. Кази ми само како го плати премиум акаунтот за да ја порачаш

Статус
Затворена за нови мислења.
— членови онлајн
—мислења
—теми
—членови

Последни огласи

IT.mk/market понуда

Бесплатна достава на 3000 производи
На врв Дно