Pepsi Man
hello world
За во Македонија да ти стигнат парите тешко, како што гледав и јас ја нема никаде на листата... Но парите можете да ги искористите онлајн, ќе ви скисне додека ги чекате да пристигнат кај нас за 30 дена т.е еден месец.
немам уште Alterpay account а сакам да се регистрирам на bux.to ама во листата на држави ја нема Македонија.
* Your Country: има многу други балкански земји само Македонија не.
јас сум регистриран на bux.to веке неколку дена и си кликам на adds по 30 сек, но мозе да се добијат пари и преку реферали и referal website visits. Што е тоа второто и како мозам да заработам и на тоа.
aj malku pomosh ce ve zamolam.. imam account vo Bux.to i go nemav otvoreno .. koj znae kolku vreme ..gledam : my stats - Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 1.7600
Total Amount Paid
$ 0.0000
odam .. Cashout/Convert preku AlertPay i mi vika :
Whoops, you only have $1.7600 You must earn at least $10.00 to request payment via AlertPay ...
idam My History i :
Pending Audit: After you request for payment your account will be audited to make sure you aren't violating the TOS.
Payment Sent: Your payment has been dispatched via the payment method...
So znaci ova i zsh e Ovaj pending .. znae li nekoj ?
Nakratko kje ti kazham deka ti treba da imash 10$ za da mozhesh da podignesh pari..
A ti imash samo 1 $ i 76 centi..
Koga kje soberish 10 $, togash kje mozhesh da si podignish pari, t.e togash kje mozhish da si porachash neshto preku PayPal na primer..
No, za da porachash preku PayPal kje morash da se registrirash, a Makedonija vo listata na drzhavi koga se registrirash ja nema.. Taka da ne mi e jasno kako kje mozhesh da gi iskoristish parite..
I ushte ednash kje vi kazham..
Lugje zoshto se zamarate so ova? Zoshto go troshite vremeto na vakva glupost? Veruvajte ne se isplakja..Dodeka da klikate po cel den, nonstop, srabotete neshto vo realniov svet, zemete pari i reshen problem..Zoshto se lazhete deka so toa kje se zbogatite?Neznam.. Kje dojde vreme, kje vi stane jasno a i kje sfatite deka celo toa izgubeno vreme ne vredelo..
Izborot ostanuva na vas..
хмммз.. Би препорачал во иднина ваквите постови да се ставаат под веќе досега постоечките теми од оваа тематика.
Јас имам направено 7$ И искрејно да ви кажам оваа работа ако може да се нарече работа е едноставно губенје време.
Сепак пак е продолжам и ке ви писам дали ми се се префрилиле на пеј пал акаунто . Во секој случај не губете надеж пробајте .
Јас имам направено 6 мои акаунти и така за брзо време направив 7$ но имам и 3 рафарели .
Среќно.
ЗА ПОЧЕТНИЦИ КОИ НЕМААТ НАПРАВЕНО АКАУНТ СОВЕТ.
Кој сака да ми биде рафарел ке му казам некои трикови пм.
http://bux.to/?r=stole_pesov
Pisete mi na msn
pozdrav
Снајди се па живеј.
E pa toa bese za pocetnici kako jas sto bev pred 2-3 nedeli koga prv pat na forumov procitav deka ima takvo nesto i imase pisuvano nekoj finti (ako mozat da se narecat finti) koi se mnogu ednostavni i taka za kratko vreme dobiv 7 $ .Pa dobro........... pa kolku trikovi treba da se znaat za 7$?
Denovive ja dobiv Debitnata karticka od Bux.to, i ako imas 75 $ na bux.to ti gi isplacaat na karticka i plus ke moziz od ATM da gi izvadis(normalno so provizija, ama nema gnjavaza so AlertPay).
Mora da si Premium member za da ja imas.
A pari se pravat so refferali,da si kupis ili da klikas na tvoj fiktivni referali po cel den normalno ima taktika tuka ili autoclicker koj sega e rizik (bux.to sprema anti-autoclik scripta).
taktika za refferali
Абе ја не сум кликнувал секој ден по тие реклами да не сум улав има по паметни работи од тоа тоа го правев чак пат преку вечер затоа што навечер има повеке реклами за гледанје и ја не кликам ништо една програна го прави сето тоа за мене ја симнав од форумоот ( ја најдов на форумо од каде да ја симнам) .Па сега видете дали ви се исплаќа да работите за 13 денари дневно..
Абе ја не сум кликнувал секој ден по тие реклами да не сум улав има по паметни работи од тоа тоа го правев чак пат преку вечер затоа што навечер има повеке реклами за гледанје и ја не кликам ништо една програна го прави сето тоа за мене ја симнав од форумоот ( ја најдов на форумо од каде да ја симнам) .
Поздрав.:bravo:
Сакаш да кажеш дека во Македонија ти ја пратиле дебитната картица bux.to. Браво ако си успеал да ја земеш. Кази ми само како го плати премиум акаунтот за да ја порачаш