SiPy`
poweruser
- 23 јуни 2015
- 3.115
- 5.321
Самиот увозник мора да обезбеди сервис, во случајов тоа значи истата фирма го увезува.Е ако де, Анхоч одлучил да соработува со добар сервис. Индиректно се е ок.
Самиот увозник мора да обезбеди сервис, во случајов тоа значи истата фирма го увезува.Е ако де, Анхоч одлучил да соработува со добар сервис. Индиректно се е ок.
Сега ќе те евидентираат во системот со фуснота: „Делл грчи, дел не грчи“Да ги пофалам Анхоч. Имав Dell S2419H и почна едниот звучник да грчи, го пратив на сервис. Ми вратија нов модел од истата серија т.е S2421H.
Ако се однесе продукт (под гаранција) на сервис, и се покаже како расипан, а нема негова замена на залиха ниту веќе се носи таков производ, дали постои опција да ти ги вратат парите наместо некоја понова замена?
Само ако нема соодветна замена ти следува враќање на средства, по закон. Е сега тоа соодветна е малку сива зона...
За каков тип на производ станува збор ?
Аха, за монитор се работи. Не сакам да останам без монитор додека е на сервис. Па идејата ми е да си купам нов уште пред да го испратам, и тогаш најдобра опција би ми испаднало со враќање на средства. Е сега ако го средат ќе иде на оглас, или ако го заменат со понов, тогаш и тој ќе мора на оглас. Освен ако некој има подобра идеја да предложи.Само ако нема соодветна замена ти следува враќање на средства, по закон. Е сега тоа соодветна е малку сива зона...
За каков тип на производ станува збор ?
Аха, за монитор се работи. Не сакам да останам без монитор додека е на сервис. Па идејата ми е да си купам нов уште пред да го испратам, и тогаш најдобра опција би ми испаднало со враќање на средства. Е сега ако го средат ќе иде на оглас, или ако го заменат со понов, тогаш и тој ќе мора на оглас. Освен ако некој има подобра идеја да предложи.
Аха, за монитор се работи. Не сакам да останам без монитор додека е на сервис. Па идејата ми е да си купам нов уште пред да го испратам, и тогаш најдобра опција би ми испаднало со враќање на средства. Е сега ако го средат ќе иде на оглас, или ако го заменат со понов, тогаш и тој ќе мора на оглас. Освен ако некој има подобра идеја да предложи.
Анхоч Action во Капитол ако не се лажам. Има посебен дел тоа видов...Има некој продажен салон на Анхоч каде можат да се пробаат слушалки? Анхоч Премиум на пример?
Оver the ear барам ANC слушалки, не ми се купуваат ни на глуво и слепо :/Слушалки од хигиенски причини јас не би пробал. Не знам за вас...
Инаку "Sound Room" дел има и во Премиум.
Ги гледав огласите, ама не смeам да кажам зошто не ми одговараат, има тука некои со камења ќе ме маваат
Добро, а дали ти би ги купила ако претходно биле пробувани?Оver the ear барам ANC слушалки, не ми се купуваат ни на глуво и слепо :/
Во принцип експонати од ништо не сакам да купам, вклучувајќи и слушалки. Ама не сум до толку принцеза да не сакам да ги ставам на глава да видам дали ми се точни и да ги извадам. 5 second ruleДобро, а дали ти би ги купила ако претходно биле пробувани?
Ааааа знам, сакаш да купиш од невакцинирана личност.Ги гледав огласите, ама не смeам да кажам зошто не ми одговараат, има тука некои со камења ќе ме маваат![]()
Не сакаш убави слушалки, тоа ли е проблемот? Иначе и мојне се гајтанлес, незнам од каде маабетот дека не се, ама тие на alphaGreen (get it, get it? did you get the joke? complementary? omega -> alpha, red -> green... get it? nevermind, move along) се поубавки, hence, и цената... колку пари толку музика или во случајов, колку пари, толку тишина.Ги гледав огласите, ама не смeам да кажам зошто не ми одговараат, има тука некои со камења ќе ме маваат![]()
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
CPU INTEL ULTRA 5 225 max turbo 4,9GHz, 10 CORE, 22MB s.1851, BOX w/o cooler BX80768225
11.900,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден