Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Стара Acrobat Pro лиценца - каде да се купи

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.062
14.154
Здраво другари,

Немам познавање на оваа тема па ќе прашам дали е воопшто возможно да се купи трајна лиценца за постара верзија на Адобе Акробат Про за Виндовс која не е на даден период.

Адобе одамна ги има дисконтинуирано ваквите верзии. И знам дека за нив веќе нема поддршка нити апдејти. Но мене би ми бркала одлично работа.

Не ми треба да е со фактура, фискална итн. Но треба да е легитимна лиценца со фајл директно од Адобе. Значи не крак, пач и сл.

Гледам на сајтови како G2A и Kinguin има по нешто. Ама фајлот е од гугл драјв што не ми влева доверба. Ах да, и ми треба про верзијата а не стандард.

Благодарам.

gokica

Модератор
13 јуни 2009
10.062
14.154
Благодарам. Ќе ја размислам. Вака од прва скапо. Споредено со месечната лиценца ова ќе му дојде унапрад да платиш за две години а потоа ти останува гратис.

Ќе почекам да видам дали ќе се најде и друга опција. Па потоа ќе купувам.

USAF

hello world
19 мај 2014
112
82
Види на plati.market имаат повеќе верзии, малку се сива економија и најчесто се плаќа со крипто. Ама ако читаш коментари мислам дека ќе најдеш вистинска лиценца. Јас имам прилично добро искуство со продавачи со добар рејтинг.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно