Слушнав дека е во Сетек...![]()
Ми се расипа уред купен од Ali (звучна карта). Им пратив слики, им го објаснив проблемот и ме рефундираа без никаков проблем. Зависи и до продавачите, но не е дека од Али нема гаранција...
Во главно, (според моето искуство) со задоволство ќе те рефундираат ако продуктот е DOA (Dead-On-Arrival) или се расипал после многу малку користење, ама тешко дека после година дена ќе сакаат било како да ти помогнат.
Му посакувам се најлошоА дигнатата цена ја одредува увозникот, и е резултат на големата побарувачка.
Погрешно мислиш, и3ка е овој, за и5 збориме.Овој лаптоп беше 23.580 во флаерот, мислам дека е тој.
Погледнете го атачментот 91678
Да, грешка.Погрешно мислиш, и3ка е овој, за и5 збориме.
Овој е убедливо победникСо целерон и 4гб рам сега се по 400 евра, лудница.
Точно е, точно е (350-400 евра), гледај ги тие што имаат НАСКОРО налепница, тоа стигнува, овие другиве жими таквово ќе стигнат.
А како заклучи дека Анхоч ја качил цената а не застапникот (увозникот) на брендот?1. во мкд нема лаптопи ни за лек, прва достава за 3-4 недели и тоа мали количини
2. анхоч не се светци, наидоа на шанса за енорма заработка и ја користат
Во право е, лаптопчето било во границите на викенд без ддв, 29,980ден.
Кеширана верзија од гугл од 27ми септември.
Но и тогаш го немале на залиха, е сега за новата/вештачка залиха дали се лакоми влада/анхоч/увозник со покачување од цели 9к денари обични смртници не би се замарале
Дали фирмиве губат со тоа „Викенд без ДДВ“? Дали се тргнати лаптопите ефтини што беа. Дека не е можно да нема ни еден е*ан лаптоп со i3 што беа по 15-16.000, а пред некој ден разгледував и ми падна чудно зашто се сите скоро над 20.000
Не губат, тоа нема никаква врска со нив. Државата ти го враќа ДДВ-то на трансакциска, а ти си ја плаќаш целата сума во продавница. Едноставно нема лаптопи, јас знам барем 20-на што купија минатава недела лаптоп (бидејќи сите до еден ми се јавија за инсталација)Дали фирмиве губат со тоа „Викенд без ДДВ“? Дали се тргнати лаптопите ефтини што беа. Дека не е можно да нема ни еден е*ан лаптоп со i3 што беа по 15-16.000, а пред некој ден разгледував и ми падна чудно зашто се сите скоро над 20.000
Мислиш за увозот во МК? Анхоч е и увозник и продажба.А како заклучи дека Анхоч ја качил цената а не застапникот (увозникот) на брендот?
Мислиш за увозот во МК? Анхоч е и увозник и продажба.
Бесплатна достава
NET RANGE EXTENDER RE300 CUDY Wi-Fi, 2.4GHz, 2xAntennas, RE300
940,00 ден
Бесплатна достава
HDD 3,5" 12TB WD RED Plus NAS 7200RPM 512MB 24x7 SATAIII WD120EFGX
34.320,00 ден
Бесплатна достава
NET CONNECTOR RJ45 FTP CAT5e EXTRALINK
15,00 ден
Бесплатна достава
SSD M.2 1TB WD Green SN3000 NVMe Gen4 5000MB/s WDS100T4G0E
8.940,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
MB 1700 B760 DS3H GEN5 DDR5 GIGABYTE, 4xDDR5 7600MHz(OC), 2xM.2, HDMI, DP, PCIex16 5.0, 4xPCIex1 3.0, 4xSATAIII
7.970,00 ден