Слушнав дека е во Сетек...![]()
Ми се расипа уред купен од Ali (звучна карта). Им пратив слики, им го објаснив проблемот и ме рефундираа без никаков проблем. Зависи и до продавачите, но не е дека од Али нема гаранција...
Во главно, (според моето искуство) со задоволство ќе те рефундираат ако продуктот е DOA (Dead-On-Arrival) или се расипал после многу малку користење, ама тешко дека после година дена ќе сакаат било како да ти помогнат.
Му посакувам се најлошоА дигнатата цена ја одредува увозникот, и е резултат на големата побарувачка.
Погрешно мислиш, и3ка е овој, за и5 збориме.Овој лаптоп беше 23.580 во флаерот, мислам дека е тој.
Погледнете го атачментот 91678
Да, грешка.Погрешно мислиш, и3ка е овој, за и5 збориме.
Овој е убедливо победникСо целерон и 4гб рам сега се по 400 евра, лудница.
Точно е, точно е (350-400 евра), гледај ги тие што имаат НАСКОРО налепница, тоа стигнува, овие другиве жими таквово ќе стигнат.
А како заклучи дека Анхоч ја качил цената а не застапникот (увозникот) на брендот?1. во мкд нема лаптопи ни за лек, прва достава за 3-4 недели и тоа мали количини
2. анхоч не се светци, наидоа на шанса за енорма заработка и ја користат
Во право е, лаптопчето било во границите на викенд без ддв, 29,980ден.
Кеширана верзија од гугл од 27ми септември.
Но и тогаш го немале на залиха, е сега за новата/вештачка залиха дали се лакоми влада/анхоч/увозник со покачување од цели 9к денари обични смртници не би се замарале
Дали фирмиве губат со тоа „Викенд без ДДВ“? Дали се тргнати лаптопите ефтини што беа. Дека не е можно да нема ни еден е*ан лаптоп со i3 што беа по 15-16.000, а пред некој ден разгледував и ми падна чудно зашто се сите скоро над 20.000
Не губат, тоа нема никаква врска со нив. Државата ти го враќа ДДВ-то на трансакциска, а ти си ја плаќаш целата сума во продавница. Едноставно нема лаптопи, јас знам барем 20-на што купија минатава недела лаптоп (бидејќи сите до еден ми се јавија за инсталација)Дали фирмиве губат со тоа „Викенд без ДДВ“? Дали се тргнати лаптопите ефтини што беа. Дека не е можно да нема ни еден е*ан лаптоп со i3 што беа по 15-16.000, а пред некој ден разгледував и ми падна чудно зашто се сите скоро над 20.000
Мислиш за увозот во МК? Анхоч е и увозник и продажба.А како заклучи дека Анхоч ја качил цената а не застапникот (увозникот) на брендот?
Мислиш за увозот во МК? Анхоч е и увозник и продажба.
NET LAN WIRELESS PCI-E CUDY BE9300 Tri-Band WiFi 7, BT 5.4, WE9300S
2.590,00 ден
MEMORY USB 3.2/Gen.1 Type-C, 64GB SANDISK ULTRA SLIDER, Black, SDCZ480-064G-G46
1.300,00 ден
PHONE MOBILE PROTECTION CASE Roskilde ICON MagSafe for iPhone 17 Pro Max,ROK9ICBL6659
450,00 ден
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
MOUSE WIRELESS USB A4TECH Bloody Gaming R72 PRO, 2.4Ghz+USB, 26000CPI, 1000Hz, Black, R72 PRO
2.310,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND LITE NEXT LEVEL RACING, UP TO 55" NLR-A020
7.250,00 ден