Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Spotify во Македонија

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.759
2.770
Spotify Premium Upgrade | Lifetime | Instant Delivery | New + Existing Account | eBay

Да не купувал некој од овој продавач? Сигурен ли е?
Како постоечкиот профил ќе ми го конвертира со доживотна премиум лиценца? Не е ова измама?

А да провериш Deezer, со VPN можеш да најдеш за доста евтино од Турција или Русија ако се логориаш. Баш провери.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Ментална :D
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
Benq DL2215-B 1920x1080 Full HD
OS
Windows 10 PRO 64bit
А да провериш Deezer, со VPN можеш да најдеш за доста евтино од Турција или Русија ако се логориаш. Баш провери.
Deezer ми е многу незгодна апликацијата, ја имав пробано, ама ја избришав.

dddragan

hello world
12 август 2014
435
596
Јас повеќе би им верувал на нови акаунти ставени во фемили план. Ова ми е доста сумљиво, и да функционира, кузнај со какви картици го плаќаат планот.

7 февруари 2013
948
1.086
Google акаунтот од порано ми е на Британски или УСА, не ми текнува, чисто за вака да симнував апликации а и да не ми дава во Топ македонците што симнувале туку реална слика да имам на глобално (ус или бритиш) најкористени апликации. Како и да е можеш оргинално АПК да си симнеш и од друг сорс од Спотифај ако ти го нема во плеј стор. Од аптоид или слично :)
Едит
Побарав на меил кога сум платил кога сум земал, и тоа било пред 11 месеци точно, значи толку имам Премиум (не година ипол како што спомнав, ама така делуваше) и сум земал од овде
Commerce Made Simple
Мојот е Британски акаунт, знам ми имаше кажано продавачот која адреса да ја ставам за да се соовпаѓа на сите членови за да не не банираат и еве за 3 долари нуди Lifetime warranty

Delicon

user
10 јуни 2007
1.266
798
delicon.mk
Да си ми жив. Како не ми текна на оваа ситница, ја симнувам пиратерии, менувам регион место за 5 минути да креирам нов профил.
Дали автоматски ќе се апдејтира пошто го вратив пак профилот од Македонија?
Се апдејтираат без проблем преку другиот акаунт. Мислам дека само првиот пат ќе те праша за password на тој акаунт кога ќе прави апдејт и после си тера најнормално.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit
Се апдејтираат без проблем преку другиот акаунт. Мислам дека само првиот пат ќе те праша за password на тој акаунт кога ќе прави апдејт и после си тера најнормално.
А ти од каде имаш земено Премиум?

TheMarshal

user
3 јануари 2019
1.759
2.770
Треба да имаш опција "Streaming" да може да се сетира на "Very High".

12 април 2017
1.918
1.259
А како ја симнуваш официјалната апликација кога не ја дава во Плеј стор?
Јас ја симнав преку Aurora Store, со помош на Windscribe VPN (бесплатно).

Смени локација во Aurora Store, и логирај се анонимно додека користиш VPN (држава шо подржава спотифај).

EDIT: Само шо пробав, биа и без location spoof.

WeiWuWei

hello world
17 јануари 2020
286
171
Веќе 2 години користам Spotify premium преку family plan. Ако се сеќавам добро процесот идеше вака:

1. Се ставаш на америчко VPN (јас користев TunnelBear)
2. Преку apps бришеш data на Google Play Store
3. Во плејстор мењаш локација дека си во Америките
4. Симнуваш Spotify
5. Boom bitch, го хакна системот

После тоа слободно можеш да си вратиш локација назад во Македонија, не прави проблем. Еве 2 години поминаа и сѐ уште си добивам редовни апдејти на апликацијата, иако локацијата ми е вратена на Македонија.

Нели е многу поедноставно само да пишеш Spotify apk download на гугл?

xhktw

x
2 август 2009
1.460
1.940
xhktw's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700X3D / Macbook Pro M4 14' 16/512
Motherboard
MSI B350 Tomahawk
Storage
Samsung 870 EVO 1 TB SSD
PSU
Gigabyte Odin 1200W PSU
RAM
G.Skill DDR4-3200 64GB
Video card
PNY 3090 24GB
Case
Logic Portos Case
Mouse
ROG Harpe Ace AimLab Edition
Keyboard
AK820Pro / Monsgeek Fun60 Pro / Custom 3D Printed
Monitor
34" MSI MAG342CQPV 100Hz / ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
OS
macOS Sequoia / Arch Linux
^ What he said.

Зашто да се замарам да симнувам "неофицијално" apk за апликација на која веќе имам леџит премиум? За да се замарам сам да проверувам кога има апдејти и цело време едното исто да го правам? Буквално 5 минути одзима цел процес што го опишав горе, а си обезбеден се дур ги користиш услугите на Spotify. Па дур и кога менуваш уред, официјалната верзија пак ти се симнува доколку го синхронизираш Google Play акаунтот.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit
Јас земав од овој продавач: [700+ Sold]Spotify Premium For 2 Months | eBay
Нов профил.
За 10-15 минути ми прати јузер и пасворд. Работи. 232 денари поделено на два месеца = 116 ден./месец.

Delicon

user
10 јуни 2007
1.266
798
delicon.mk
^ What he said.

Зашто да се замарам да симнувам "неофицијално" apk за апликација на која веќе имам леџит премиум? За да се замарам сам да проверувам кога има апдејти и цело време едното исто да го правам? Буквално 5 минути одзима цел процес што го опишав горе, а си обезбеден се дур ги користиш услугите на Spotify. Па дур и кога менуваш уред, официјалната верзија пак ти се симнува доколку го синхронизираш Google Play акаунтот.
Од каде зема Family Plan?

xhktw

x
2 август 2009
1.460
1.940
xhktw's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 7 5700X3D / Macbook Pro M4 14' 16/512
Motherboard
MSI B350 Tomahawk
Storage
Samsung 870 EVO 1 TB SSD
PSU
Gigabyte Odin 1200W PSU
RAM
G.Skill DDR4-3200 64GB
Video card
PNY 3090 24GB
Case
Logic Portos Case
Mouse
ROG Harpe Ace AimLab Edition
Keyboard
AK820Pro / Monsgeek Fun60 Pro / Custom 3D Printed
Monitor
34" MSI MAG342CQPV 100Hz / ASUS 27" ROG Strix OLED XG27AQDMG
OS
macOS Sequoia / Arch Linux

DrMTR

senior
27 март 2014
7.923
8.415
Веќе 2 години користам Spotify premium преку family plan. Ако се сеќавам добро процесот идеше вака:

1. Се ставаш на америчко VPN (јас користев TunnelBear)
2. Преку apps бришеш data на Google Play Store
3. Во плејстор мењаш локација дека си во Америките
4. Симнуваш Spotify
5. Boom bitch, го хакна системот

После тоа слободно можеш да си вратиш локација назад во Македонија, не прави проблем. Еве 2 години поминаа и сѐ уште си добивам редовни апдејти на апликацијата, иако локацијата ми е вратена на Македонија.
Е од сега, нема да можеш да вратиш земја Македонија наредните 365 дена. Т.е еднаш годишно можеш да менуваш земја на Плеј стор. Не е баш така.

dekomote

Скептик
11 ноември 2014
2.846
6.395
Скопје
dekomote's setup  
Processor & Cooler
Ryzen 9 9950x + Arctic Liquid Freezer ||| 360
Motherboard
X870 Aorus Elite WIFI7
Storage
Samsung NVME 980 Pro, Synology DS 920+
PSU
NZXT C850 ATX3.1
RAM
2x16GB G-Skill 6000 CL32
Video card
EVGA RTX 3080Ti FTW3 Ultra
Case
Fractal Design North XL
Mouse
Razer Basilisk v3 Pro, Logitech Master MX 3
Keyboard
Keychron Q1 Max
Audio
Presonus Eris 3.5, Mackie CR8S
Monitor
Dell S2721DGF 165Hz HDR
OS
Fedora
Јас користам бугарско спотифај. Само треба да најдете другарче со бугарски пејпал да ви го плаќа. 5 еура е месечно. Турскиот е 3 еура.
АПК симнувам од апк мирори. Еве година две мака нема. Нит ВПНи нит бутур, само за првото регистрирање и плаќање.

DrMTR

senior
27 март 2014
7.923
8.415
Google акаунтот од порано ми е на Британски или УСА, не ми текнува, чисто за вака да симнував апликации а и да не ми дава во Топ македонците што симнувале туку реална слика да имам на глобално (ус или бритиш) најкористени апликации. Како и да е можеш оргинално АПК да си симнеш и од друг сорс од Спотифај ако ти го нема во плеј стор. Од аптоид или слично :)
Едит
Побарав на меил кога сум платил кога сум земал, и тоа било пред 11 месеци точно, значи толку имам Премиум (не година ипол како што спомнав, ама така делуваше) и сум земал од овде
Commerce Made Simple
Мојот е Британски акаунт, знам ми имаше кажано продавачот која адреса да ја ставам за да се соовпаѓа на сите членови за да не не банираат и еве за 3 долари нуди Lifetime warranty

Само што земав од овој. Работи одлично. Фала.

confusi0n

hello world
14 ноември 2014
269
204
А оние ко мене кои што вртат едни исти плејлисти и слично и им е тешко да се пребацат од Спотифај на Дизер рецимо, користите soundiiz.com
Проверено работи, и јас мака мачев доста време со Спотифај и ВПН и триста чуда ама се префрлив на Дизер со комплет плејлисти околу 60на, малце се измачив ама барем сега не се замарам. Прва прилика кога ќе се овозможи Спотифај за нас ќе се вратам до тогаш тоа е.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
OS
Windows 10 PRO 64bit
А оние ко мене кои што вртат едни исти плејлисти и слично и им е тешко да се пребацат од Спотифај на Дизер рецимо, користите soundiiz.com
Проверено работи, и јас мака мачев доста време со Спотифај и ВПН и триста чуда ама се префрлив на Дизер со комплет плејлисти околу 60на, малце се измачив ама барем сега не се замарам. Прва прилика кога ќе се овозможи Спотифај за нас ќе се вратам до тогаш тоа е.
Сега на пример јас пошто земав од Ибеј премиум профил нов, дали со ова ќе можам да си ја префрлам листата од мојот стар акаунт на новиов и после обратно кога ќе ми заврши премиумов за 2 месеца листата од новиот пак да ја вратам на мојот?

confusi0n

hello world
14 ноември 2014
269
204
Сега на пример јас пошто земав од Ибеј премиум профил нов, дали со ова ќе можам да си ја префрлам листата од мојот стар акаунт на новиов и после обратно кога ќе ми заврши премиумов за 2 месеца листата од новиот пак да ја вратам на мојот?
Ne. Raboti samo pomegu razlicni platformi, mislam deka nemoze da povrzes dva akaunta od ista platforma. A mozda i moze so premium opcija, jas samo free imam koristeno.

GetSchwifty

hello world
22 февруари 2020
323
713
Скопје
Едит
Commerce Made Simple

Фала братче за линкчето, си лапнав премиум и засега нема никаков проблем.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно