Дали со ова штрафалка може да се дупчи во ѕид(пример да се намести некоја ламба)?2000 ден ја купив нова пред 2 години , активно ја користам , батеријата сеуште држе .Погледнете го атачментот 49304
Ја снемува во маркетите влиску до наша граница, а после се продаваат по огласи.Парксајд штрафилицата била закон. Само никако да најдам некој да ми донесе, а штрафилицита ја има на лагер еднаш-два пати годишно и ја снемува истиот ден од продавниците.
Дај нека отворат Лидл па и ние овде да видиме бел ден за квалитетни хоби алати...ffended:
Не дека многу се разбирам, ама ваква е:Од тие причини зедов макита, не дека ми се даваа 12к, ама дур се бркам со парксајд животов ќе ми помине
@damil батериска ударна? Не сум сретнал до сега, занимливо.
Од Али или ebay?makita ѕирни, кобалтни за метал. ја зедов од али. ок се.
Не дека многу се разбирам, ама ваква е:
PARKSIDE® Akku-Schlagbohrschrauber PSBSA 20-Li B2 (ohne Akku / ohne Ladegerät) - Lidl.de
![]()
а зошто полу? колку што имам искусено и видено алатите на INGCO се баш профи. За парите вредат многу повеќе од Бош, Макита и слични познати брендови, но исто така многу повеќе и од други непознати поефтини и поскапи брендови.Дечки ако на некој му треба INGCO полу професионален алат , слободно нека ме контактира![]()