DarkEnchanter
user
Evie launcher
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Нова прајм само ќе ти земе 4 долари. Инсталирај си ја бесплатната Нова, ти нуди повеќе.Без нова прајм неможам да живеам. На сите телефони последниве 3-4 години ми е дифолт.
![]()
Нова прајм само ќе ти земе 4 долари. Инсталирај си ја бесплатната Нова, ти нуди повеќе.
Да кажеше дека бесплатната "нуди исто" до некаде ќе сватев дека не ти притребале опциите на прајм, ама дека нуди повеќе, втф бе, логика малку!Нова прајм само ќе ти земе 4 долари. Инсталирај си ја бесплатната Нова, ти нуди повеќе.
Сериозно ќе дадеш 200 денари за нешто што можеш да го најдеш веќе кракнато ?Како бе нуди повеќе? Нема gestures, нема непрочитани нотификации на иконите, нема search во фиоката, нема криење апликации итн. Нешто си помешал, неможе бесплатна да нуди повеќе.
Уосталом за 200 денари ич не се мислам, си ја имам оригинал секогаш најнова верзија на акаунт, па и 100 мобилни да сменам тука ќе е стално![]()
Сериозно ли сметаш дека Нова не вреди да се купи?Сериозно ќе дадеш 200 денари за нешто што можеш да го најдеш веќе кракнато ?
Дадов 350 за титаниум бекап и веќе не се замарам да акам по страни и да барам кога ќе излезе нова верзијаСериозно ќе дадеш 200 денари за нешто што можеш да го најдеш веќе кракнато ?
Toa Security, мечката го заштитува мобилниот?! Дали ја симна? може и јас да ја имам?![]()
![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Не заштитува и не треба да ја имаш.Toa Security, мечката го заштитува мобилниот?! Дали ја симна? може и јас да ја имам?
btw, платив само минутка време
Јок, само за фудбалски новости ми е.Е да, ама ти користиш твитер
Да не си од "угнетените" групи?h: