@JunkieMKD
Добро е за почеток ..... ама више не постирај едни те исти слики.
Кога ќе дојдеш на next level стави некоја да видиме како напредуваш.
Добра идеја само уште да се реализира ке биде подобра@S
Добар број на пост)
бтњ, не би било добро да се има посебна галерија со креациите на членовите?![]()
MDK, дали ќе може еден туторијал како да се направи ова![]()
Хардискот ми е фул со филмови, го напунив за овие 9 дена од јануари а фотошоп јаде виртуелна меморија ко ненормален.Немав цедиња да ослободувам место побрзо ми се фати на пеинт да го напраам.Али при фотошоп за кој к***ц си го праел у пејнт туториалот
Читај опис на сликата! Пишува дека е праена многу одамна, мислам дека ми беше негде 3та, 4та слика у фотошоп и ставена е во албум n00b shops фор фак сејк!друг пут кога си црташ стомачни со burn tool не го стаај на хајлајтс црни излагаат ко да не си се бањал.
Мој стил, целта беше да изгледа нереално и успеав.Ако праиш ти вакво нешто повели на твој начин, можда е боље.A да... Не мора и diffuse glow да го силуеш до толку... Стај се на нов леер да бидат еден преку друг дај му на тој горе еден гаушн блур (лол гаушн блур) и после играј си со опасити...
70% од леерите на монтажата беа со blend mode поинаков од normal, не го ставив тоа во туторијалот затоа што претпоставував дека тој што се занимава со фотошоп ги знае основните работи за маскирање.И у зависност од сликата... Негде ќе одговара да си биде нормален леерот негде стај го на Overlay или на Soft Light. Ќе видиш не си заостанат имаш око![]()
CASE FRACTAL DESIGN ATX Mid-Tower NORTH MOMENTUM EDITION, 3x120mm Momentum 4-pin PWM fans, w/WINDOW, Front wood panel, Charcoal Black, FD-C-NOR1C-05
11.950,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C 3.2 Gen 2x2, Black, DD2-U3M2
4.980,00 ден
VGA ACER RX 9070 Predator BiFrost Radeon OC 16GB GDDR6 256-bit, HDMI, 3xDP, DP.Z4GWW.P01
40.790,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SILENT KEY PRO, Black, KBS-WMS-01
900,00 ден