Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Ваши Photoshop креации

trakilaki

user
15 мај 2008
1.084
18
@JunkieMKD

Добро е за почеток ..... ама више не постирај едни те исти слики.
Кога ќе дојдеш на next level стави некоја да видиме како напредуваш.

JunkieMKD

poweruser
3 декември 2008
2.400
1.175
Ке Пенине
@JunkieMKD

Добро е за почеток ..... ама више не постирај едни те исти слики.
Кога ќе дојдеш на next level стави некоја да видиме како напредуваш.

trakilaki незнам дали примети али тие не се мој креации туку цитат е:) па долу мое прашање

Devojkata

hello world
30 ноември 2008
174
56
Ова е неќна праено малку ја утнаф на крај околу сечењето ама нишо не е :) ( не се препорачува на луѓе со слабо срце ) не е нешто професионално напраено но сепак горда сум на тоа :)
ety1hs.jpg

S

pwnz0r1lla
8 март 2007
1.550
52
www.it.com.mk
not too bad... :D

Темава ја посетувам на поголеми периоди и увек се изненадувам од добрите креации... Би сакал да имам осет за вакви ствари. :(

Devojkata

hello world
30 ноември 2008
174
56
@S
Добар број на пост :))
бтњ, не би било добро да се има посебна галерија со креациите на членовите? :)
Добра идеја само уште да се реализира ке биде подобра :p тогаш поголем дел од постовите ке бидат од мене :D

dzgoran

read-only
19 декември 2008
47
5
Еве нешто од мене, hong-kong :)) не е нешто посебно, али според моето скромно искуство се надевам не е лошо....позз
hongkongfotosopxy4.jpg

оригиналната слика:
hongkmalanw0.jpg

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.785
33.895
roka.mk
@dzgoran позадината мењај ја бољи би дошло краците али на еднобојна позадина и некои добри четки д аубациш.
Иначе не е лошо

dimitars

user
8 мај 2007
1.691
343
можам да кажам само дека Македонија има на кого да се гордее, има многу добри дизајни.

M.D.K

read-only
5 декември 2008
7
2
Се занимавам со ова последниве 2-3 дена, ќе ми одземе доста време, иам уште многу работа, ама сеа за сеа мислам добро е :D
61608070ew6.jpg

fuUuUzZzZy

poweruser
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
WOW... Алал да ти е за креацијава M.D.K.. Има уште доста работа.. Но ова ќе биде хит креација.. Многу добро :bravo:

M.D.K

read-only
5 декември 2008
7
2

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Не го сфаќај ова ко дис пеер... Али при фотошоп за кој к***ц си го праел у пејнт туториалот :)):)):)) иначе не е лошо али друг пут кога си црташ стомачни со burn tool не го стаај на хајлајтс црни излагаат ко да не си се бањал. :)) A да... Не мора и diffuse glow да го силуеш до толку... Стај се на нов леер да бидат еден преку друг дај му на тој горе еден гаушн блур (лол гаушн блур) и после играј си со опасити... (ме мрзи више да префрлам на латиница)... И у зависност од сликата... Негде ќе одговара да си биде нормален леерот негде стај го на Overlay или на Soft Light. Ќе видиш не си заостанат имаш око :)

M.D.K

read-only
5 декември 2008
7
2
Али при фотошоп за кој к***ц си го праел у пејнт туториалот
Хардискот ми е фул со филмови, го напунив за овие 9 дена од јануари а фотошоп јаде виртуелна меморија ко ненормален.Немав цедиња да ослободувам место побрзо ми се фати на пеинт да го напраам.

друг пут кога си црташ стомачни со burn tool не го стаај на хајлајтс црни излагаат ко да не си се бањал.
Читај опис на сликата! Пишува дека е праена многу одамна, мислам дека ми беше негде 3та, 4та слика у фотошоп и ставена е во албум n00b shops фор фак сејк!

A да... Не мора и diffuse glow да го силуеш до толку... Стај се на нов леер да бидат еден преку друг дај му на тој горе еден гаушн блур (лол гаушн блур) и после играј си со опасити...
Мој стил, целта беше да изгледа нереално и успеав.Ако праиш ти вакво нешто повели на твој начин, можда е боље.

И у зависност од сликата... Негде ќе одговара да си биде нормален леерот негде стај го на Overlay или на Soft Light. Ќе видиш не си заостанат имаш око :)
70% од леерите на монтажата беа со blend mode поинаков од normal, не го ставив тоа во туторијалот затоа што претпоставував дека тој што се занимава со фотошоп ги знае основните работи за маскирање.

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Ако некој ги знае сите Blend Modes и повеќето цаки у фотошоп не би читал многу многу туториали... Биди подетален... И купи си екстерен хард диск, спасуе дупе на велико :)) И филмоите ќе си ги стаиш негде башка :)

VirusZ

hello world
22 октомври 2008
211
28
stavrovski.net
И ОД МЕНЕ НЕШТО

некои минимални достигнувања поголемите тука не ги ставам

Атачменти

• by pleme montaza.jpg
    by pleme montaza.jpg
    108,9 KB · Прегледи: 38
  • Windows7_by_pleme.jpg
    Windows7_by_pleme.jpg
    77,5 KB · Прегледи: 49
  • pleme.jpg
    pleme.jpg
    111,9 KB · Прегледи: 29

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
VirusZ некако... некако не ми се уклапа... Ако си ја праел ти втората свака част, али не ми личи баш така гледајќи ги другите две

MetalGear

poweruser
14 април 2007
3.026
544
www.ibiz.mk
2рата ја има по сајтови за позадини

фаталити
втората слика, фокус ти е изгубен, позадина ептен оштри бое док на центар рендер е мутно малко, требаја си обрнато

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.647
196
dynamicrv2.png

:D neon strokes with some blur effect
не сум нешто фан на вакви креации, но што е тука е :)

astojkovski

hello world
12 ноември 2008
258
36
Браво мајсторе секоја чест. Само една сугестија. Блурот на буквите нека губи на видливост како што се одалечува од буквите.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв