Sukhoi
Гостин
Не бе нема услови за оптичкиот, одделен е пакетот од кабелската.Колку плаќаш за телекабел? 950? Да не плаќаш и телевизија случајно провери си![]()
Не бе нема услови за оптичкиот, одделен е пакетот од кабелската.Колку плаќаш за телекабел? 950? Да не плаќаш и телевизија случајно провери си![]()
На 1 гбпс пакетот сигурно има, за другите не знам.Да прашам некој знае ли дали имаат модем со рутер заедно во еден уред?
Даваат и за другите тарифи, пример 20/20, но можно е да немаат или да кажат дека немаатДа прашам некој знае ли дали имаат модем со рутер заедно во еден уред?
У сред Angels.Псовки во Скопје не се важат, треба во Штип да дојдеш за да се фати псовката.![]()
За 5мин и објаснив дека 10 дена се катастрофа и дека нема нет па ги псуев 10 мин ( главните и газдата не операторката) и пак побарав да ја дострави снимката и се извинив и толку.
Абе македонска работа, само да се јадат слатки. А забрават дека договор е необврзувачки. Ја го ја, крај на месецо е, одеш там одјавеш се и готово. Ама морало лаина да се изедат...
Нема потреба од ранење со лаина!Ама морало лаина да се изедат...
Се оправи кај тебе, или уште е за нигде...?Оваа недела се катастрофа (кабловски), минута има нормален интернет, 10 минути нема, 20 минути има ама како да нема (побавно од dial-up).
Се оправи кај тебе, или уште е за нигде...?
MOUSE WIRELESS CORSAIR Scimitar Elite SE RGB Gaming MOBA/MMO (16 buttons), 2.4Ghz & BT, White, CH-9314011-WW
9.250,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
COMBO KEYBOARD AND MOUSE WIRELESS GEMBIRD SLIM PRO, White, KBS-WPS-01-W
940,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL CORSAIR K65 PLUS RGB LED 75% NLX RED (Wired+2.4GHz+Bluetooth), Black, CH-91D401L-NA
9.230,00 ден
GAMING FLOOR MAT NEXT LEVEL RACING, POLYESTER, ANTI-SLIP BASE, 165x60x0.3CM, BLACK, NLR-A005
2.850,00 ден
GAMING WHEEL STAND LITE 2.0 NEXT LEVEL RACING, NLR-S040
11.970,00 ден