Кој будала ја прави трампаваДечки се исплати ли да трампа,а50 нов,за S8 нов глава за глава?

,јас пред некој ден мојот с8+ го споредував со а70.Смешки живи излезе а70.Другарот што го имаше вика зошто кај тебе е подобра сликата иста сликана со и без блиц,екран да не зборам.Прави не се мисли ако е твоја а50

Хехех еден човек,постар е запнал а50,а пред некој ден од телеком го земал с8,иначе мојот а50 е користен 10 дена,и нема гаранција,не е купен од Мк.Кој будала ја прави трампава,јас пред некој ден мојот с8+ го споредував со а70.Смешки живи излезе а70.Другарот што го имаше вика зошто кај тебе е подобра сликата иста сликана со и без блиц,екран да не зборам.Прави не се мисли ако е твоја а50
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Како прво С8 во Телеком не се продава веќе 5 месеци, С8+ веќе 2 месеци, додека од серијата С8 има само С8 Ноте и чини околу 48.000 денари. Некој некого лаже. Големинат на екранот е иста, но перформансите се неспоредливи. Трампај го телефонот и почастиго едно 100 евра.Хехех еден човек,постар е запнал а50,а пред некој ден од телеком го земал с8,иначе мојот а50 е користен 10 дена,и нема гаранција,не е купен од Мк.
Зборуваш за фото-апарат или телефон. С6 со Exinos 7420 Octa може вода да му носи на Snapdragon 675 со ГПУ 612. Треба да се биде реален.Flagship na Samsung vs mid range... Пак ке речам и да одиш 4 генерации наназад пак S серијата вади подобри слики.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Човекот како го земал незнам,вчера ми го донесе,неотпакован нов,нема зашто да лажам.А за 100 евра частење,кога ке бидам (рекеташ,како Бокита),телефончето го земав и еве го користам,трампавме глава за глава.Како прво С8 во Телеком не се продава веќе 5 месеци, С8+ веќе 2 месеци, додека од серијата С8 има само С8 Ноте и чини околу 48.000 денари. Некој некого лаже. Големинат на екранот е иста, но перформансите се неспоредливи. Трампај го телефонот и почастиго едно 100 евра.
Напишав "вади подобри слики", шо дека подобар цпу и гпу?Зборуваш за фото-апарат или телефон. С6 со Exinos 7420 Octa може вода да му носи на Snapdragon 675 со ГПУ 612. Треба да се биде реален.
S8 за 50к, македонија и се е можно. Нов излезен кога беше не вредеше толку. Нов S9 e 450E.Човекот како го земал незнам,вчера ми го донесе,неотпакован нов,нема зашто да лажам.А за 100 евра частење,кога ке бидам (рекеташ,како Бокита),телефончето го земав и еве го користам,трампавме глава за глава.
Погледнете го атачментот 76994 Погледнете го атачментот 76995
Испратено од SM-G950F преку IT.mk форум апликација
S8 за 50к, македонија и се е можно. Нов излезен кога беше не вредеше толку. Нов S9 e 450E.
Знам дека цената е огин,али пак ке напоменам,незнам човекот како го земал,незнам колку платил и што платил,само ке ве излажам,мене ми беше битно да земам НОВ,да не е штракам и трескан.S8 за 50к, македонија и се е можно. Нов излезен кога беше не вредеше толку. Нов S9 e 450E.
Со здравје да си се служиш супер телефонче.
Испратено од LYA-L09 преку IT.mk форум апликација
Јас од секогаш телеком сум ги мислел за најненормални,пред некој ден чисто разгледував цени,и се чудев С10+,само уред е 60.990 ден,за оваа цена во мобилара купуваш две с10S8 во Телеком беше 52,990 ... во Мај, 2017та. Ако уште стои оваа цена, поненормални се отколку што мислев.
Ontopic, @DaVoRkNe си го "опљачкал" човекот, со здравје да си го користиш![]()
Пак ке кажам,незнам како го земал од телеком искрено,мада и да е стоен,пошто не е користен ми е гајле,битното беше да е нов,и заедно го отпакувавме,активиравме и се тоа.Види од кога е купен, не викам дека лажеш али не е возможно да се купи на ново овој телефон бидејќи го нема(во телеком). С10 у телеком е таа цена, 48,49 илјади. Ја бидејќи го имам телефонов, купен ми е јануари 2018, кога излезе с9ката, овој падна на 38к. У ледиком, у моментов, ти е 19,000 ден.
Да не е купен од пред година а кутијава вака да си стои? Стар можеби е човекот, али да не ти праи фора
пс: Мислам дека мора да ги има оние апликациине, што ги имаме сите, MAXTV GO, Loop, Виртуелен Диск, ТелекомМК, APP Starter.. Ако ги нема овие, значи не е од Телеком (или се лажам?)
Пак ке кажам,незнам како го земал од телеком искрено,мада и да е стоен,пошто не е користен ми е гајле,битното беше да е нов,и заедно го отпакувавме,активиравме и се тоа.
Мислиш на ова?
Истото е друже,еве ти апликација е од самиот моб.Не, апликации има самиот тел, автоматски се инсталирани. Али и тоа што викаш, нов ти е фурај си
![]()
пс: т.е ваљда е тоа.. само како икони + ги имаш во менито.
Пред некој ден на с7 еџ добив апдејт, secyrity patch од 1 јуниA50,
![]()
S10 plus,
Погледнете го атачментот 77047
S10 plus MK,
Погледнете го атачментот 77048
Не забораи Samsung :s
Study finds that 26.2% of iPhone X users switched to a phone made by another company when they upgraded. Only 7.7% of Galaxy 9 users switched to iPhones during that same stretch. In the month of June alone, they found that 18% of iPhone users who upgraded their devices had switched to Samsung
@vlavot
Кој од овие е најдобра опција: А30, А40 и А20?
Улога играат и цените, а најчесто ќе се користи за сурфање на интернет, слушање/гледање јутјуб содржини, комуникација преку вибер, вацап и слични мрежи, фотографирање и правење видео-клипчиња, нема да се користи за играње игри.
п.с. Од сите овие модели имав прилика да го имам во раце А40-кава и забележав дека е доста респонзивен во однос на давање команди. Брзината на уклучување и исклучување на екранот прилично ме импресионира.
Да, затоа што е побрзо и полесно Volume Down + Power копче да се стисне.Сериозно самсунзите немаат screenshot toggle во notification panel?
Да, затоа што е побрзо и полесно Volume Down + Power копче да се стисне.
MOUSE WIRED A4TECH Bloody Gaming, L65 Max Honeycomb , RGB, USB, 12000CPI, Black
990,00 ден
PSU 650W SEASONIC CORE BC ATX3.1, 80+ BRONZE, Black, 1Y65CBCRT3A10X
4.030,00 ден
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON V1 ULTRA 8K Polling Rate 75%, HS, RGB, Keychron Silk POM BROWN switch, OSA PBT, Black, w/knob, V1U-D3
7.380,00 ден
NET ACCESS POINT CUDY AP1300E WALL, Gigabit Ethernet PoE, AP1300E WALL
2.770,00 ден
WEB CAMERA LOGITECH MX BRIO 4K/30fps USB Type-C, Grey, 960-001554
15.270,00 ден
NET ACCESS POINT UBIQUITI U7 Pro 6GHz, PoE, 2.4 - 6.0GHz, U7-Pro
16.600,00 ден