Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!

Од каде да купам пс4?

Venom46

hello world
12 јуни 2018
70
54
Гледам има во галерија и na ekupi.mk
Сакам да земам во пакет со фифа 19 па да ве прашам за препораки од кај да земам(понудете продавница).
*на ekupi.mk беше 21.900 ама не ми се сигурни баш.

Испратено од SM-J500F преку IT.mk форум апликација

AfterMaxify

hello world
18 септември 2012
208
167
Здраво другарче, најпаметно ти е да ги разгледаш продавниците каде што има акции. Има повеќе варијанти на PS4. (Slim/меморија...еден џојстик, два џојстика.. Игра додаток итн..)
Треба да видиш конкретно која опција ти се допаѓа највеќе тебе, да ти одговара играта или џојстици или меморија. Мислам дека таа понуда ја имаше во некоја продавница во Citymoll за 21,990 PS4+ FIFA 18. Размисли убаво колку го сакаш и дали планираш да го користиш долго. Според мене попаметно е да си купиш половен, одат околу 250eur и сигурно ќе ти дадат и игри со него. Еве еден оглас што го најдов, разгледај убаво бидејќи не се малку пари, а ќеифот на вакви работи мине. Поздрав

Sludge.Factory

Баниран/a
7 февруари 2014
1.225
1.901
Gostivar
Од Галерија, тие се дистрибутери на сони за македонија. Е сеа ако ти е само за фифа, и 500 гб ти е доволно, но ако сакаш и друго да тераш, 1 тб минимум.
https://www.galerija.com.mk/kupi/ps4-1tb-fifa19-ds4/ оваа понуда ти е со 2 дс контролери и 1тб. Според мене најисплатливо.

lynx

poweruser
4 септември 2008
3.722
3.574
Малце оф-топик ќе отидам ама каков bundle имаше во Германија, Xbox One S 1TB, со два безжични џојстика и FIFA 19 за 259 евра. Пред месец дена да го имаше истиот bundle со таа цена деф. одлуката ќе паднеше за набавка на Xbox наместо PS4.

Venom46

hello world
12 јуни 2018
70
54
Здраво другарче, најпаметно ти е да ги разгледаш продавниците каде што има акции. Има повеќе варијанти на PS4. (Slim/меморија...еден џојстик, два џојстика.. Игра додаток итн..)
Треба да видиш конкретно која опција ти се допаѓа највеќе тебе, да ти одговара играта или џојстици или меморија. Мислам дека таа понуда ја имаше во некоја продавница во Citymoll за 21,990 PS4+ FIFA 18. Размисли убаво колку го сакаш и дали планираш да го користиш долго. Според мене попаметно е да си купиш половен, одат околу 250eur и сигурно ќе ти дадат и игри со него. Еве еден оглас што го најдов, разгледај убаво бидејќи не се малку пари, а ќеифот на вакви работи мине. Поздрав
Prodavam ps 4 slim

Фала ти на предлогот за половен,ми фаќа око овој дека планирам само за кежуал и да не бапам мн игри и 500ка е доволно,а овој таман е со 2 џоистика само ќе си докупам фифа 19(нормално ако се одлучам).

AndrejFerdzo

lurker
18 ноември 2013
862
331
AndrejFerdzo's setup  
Processor & Cooler
AMD Ryzen 5 2600X
Motherboard
Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming
Storage
WD 256GB NVME +Toshiba 4TB + WD Green 2TB + Samsung 850 500GB EVO
PSU
CoolerMaster V1000
RAM
Kingston HyperX Predator 2x8GB 3200MHz
Video card
2x Saphire Nitro + RX570
Case
DeepCool Matrexx 70
Mouse
Logitech MX Master
Keyboard
Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000
Audio
Topping DX3 Pro
Monitor
MSI MAG271CR
Малце оф-топик ќе отидам ама каков bundle имаше во Германија, Xbox One S 1TB, со два безжични џојстика и FIFA 19 за 259 евра. Пред месец дена да го имаше истиот bundle со таа цена деф. одлуката ќе паднеше за набавка на Xbox наместо PS4.
Истиот го земав од Париз пред две недели за 212 евра се на се , со Фифа 19 и два џојстика. Има доста понуди низ европскиве земји , лани ќе земав исто Xbox од Виена и беше 259 евра , но немав место и не го зедов, кај нас ретко се наоѓа таква понуда па дури и за половни некогаш бараат повеќе.
Ако можеш да најдеш некој кој може да ти донесе PS4 или Xbox ќе поминеш доста ефтино во споредба со кај нас.

Venom46

hello world
12 јуни 2018
70
54
Истиот го земав од Париз пред две недели за 212 евра се на се , со Фифа 19 и два џојстика. Има доста понуди низ европскиве земји , лани ќе земав исто Xbox од Виена и беше 259 евра , но немав место и не го зедов, кај нас ретко се наоѓа таква понуда па дури и за половни некогаш бараат повеќе.
Ако можеш да најдеш некој кој може да ти донесе PS4 или Xbox ќе поминеш доста ефтино во споредба со кај нас.
За жал тешко дека ќе најдам,сепак фала ти.

StOrMK

lurker
25 јули 2015
974
484
Скопје
StOrMK's setup  
Processor & Cooler
Intel Core i5 - 4440
Motherboard
Gigabyte H81M-S
Storage
TOSHIBA DT01ACA100 1TB
RAM
Kingston HyperX Fury 8GB
Case
Ментална :D
Mouse
Motospeed V70
Keyboard
Motospeed CK 104
Audio
Realtek HD Audio
Monitor
Benq DL2215-B 1920x1080 Full HD
OS
Windows 10 PRO 64bit
Да има кој да праќа игри/ваучери од Америка, ич не му мислам за конзолата. Игрите и нивните попусти се битни дечки.
Хардверот еднаш го зимаш и тераш. ;)

ImTheDude

Careful man, there’s a beverage here!
31 октомври 2011
740
1.247
ImTheDude's setup  
Processor & Cooler
i7 11700KF
Motherboard
ROG STRIX Z590-E
Storage
512GB M.2 NVMe™ PCIe® 3.0 SSD + 8TB HDD
PSU
750W 80+ Gold
RAM
2x16GB DDR4
Video card
AMD RX 6900 XT RedDevil
Case
Asus ROG GC35
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Gigabyte K83, Logitech F710, XBox 360
Audio
Focusrite Scarlett 2i2 2nd
Monitor
LG 34" UltraGear OLED WQHD 1440P 240Hz
OS
Win 11
Сакам да земам во пакет со фифа 19 па да ве прашам за препораки од кај да земам(понудете продавница).

Имам купено од екупи.мк и немаше никаков проблем. Се беше спакувано фабрички, гаранција ти следува како што треба. Цената може дури и да е пониска од нормално зошто немаат салон ниту продавачи кои треба да ги плаќаат. Да сум јас, не би имал сомнежи за екупи.

pwned

read-only
12 мај 2016
33
15
Пред 2 недели набавивме ПС4 од екупи со него добивме игра Гранд Туризмо, засега е супер се е во ред, баш вчера инсталирав апдејти и се си работи како што треба. Имаш шанса за почеток да пробуваш демо игри, ние ја игравме и Фифа19, супер е графиката и одличен е гејмплејот. Топло ги препорачувам екупи. Ако те интересира дополнително нешто слободно прашај.
Поздрав

Викса

lurker
12 март 2011
574
691
Имам PS4 слим со еден џојстик , 3 пати уклучен буквално си седи во кутија. Ако си заинтересиран пиши ми ПП.

Ninjaa

hello world
3 декември 2017
55
26

Имаш во Сетек, по сигурно здравје :)

Bravo

hello world
12 декември 2015
221
319
Пред некој ден земав пс4 од другарче, и бев сигурен дека ќе купам.
Искрено ич не ми направи кеиф. Ова е скроз субјективно и нема врска со квалитетот на конзолата.
Ќе отидат парите на озвучување најверојатно.

Ile sopov

read-only
1 мај 2018
35
8
Пред 2 недели набавивме ПС4 од екупи со него добивме игра Гранд Туризмо, засега е супер се е во ред, баш вчера инсталирав апдејти и се си работи како што треба. Имаш шанса за почеток да пробуваш демо игри, ние ја игравме и Фифа19, супер е графиката и одличен е гејмплејот. Топло ги препорачувам екупи. Ако те интересира дополнително нешто слободно прашај.
Поздрав
Da te prasam mnogu raboti procitav za pravenje na akaont ili svoja smetka za on line igranje sto e i sustinata zosto kupuvam playstation 4 pro citam svasta deka se kupuvaat vauceri od amazon i drugi raboti dali si zapoznaen so ovie stvari kako normalno da funkcionira konzolata so playstation plus znam deka treba ili playstation now za da se igra i simnuvaat igri sega pretplatava e 10 evra mesecno pa te molam ako mozes da mi pojasnis sto kako blagodaram

Dinamit

hello world
25 мај 2013
436
612
Промотивни цени на нови Sony PS4 PRO. Само за на 4К Телевизори
Екстра цени на задни парчиња.

Доколку имате потреба во комбинација може да влезат и малку користени 4K Телевизори со HDR од 55 и 65 инчи за кои исто има одлични попусти. Правa можност за домашно гејминг уживање.

членови онлајн
мислења
теми
членови

Нови мислења

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно