Hustle_till_i_die
hello world
- 21 декември 2012
- 151
- 72
Еве први посериозни анализи од малце поголеми знанци. So far so good
http://www.anandtech.com/show/10088/xiaomi-mi5-hands-on
Многу добро изгледа
Еве први посериозни анализи од малце поголеми знанци. So far so good
http://www.anandtech.com/show/10088/xiaomi-mi5-hands-on
Понеделник инфо и пред-нарачка..@the_maker овој што пари би бил овде кај нас ? за ми5 зборам![]()
Што напраи бе макер, почесто телефоно да мењаме од жилет за бричење![]()
21.12.2015 rn3 gold odgovara?Ајдее купувам xiaomi телефон =услов да е купен од кај мејкер највише пред месец дена
Ахахаха, ако ги нема, зошто ги нема, мејкер е спор, скап, ово оно..Прав маж користи жилет до 'рѓосување, а Ми телефон до СМРТ! Еден жилет, еден телефон... for life!!!![]()
![]()
![]()
@the_maker, ти телефониве комотно можеш да им ги продаваш и без пуњач, ионака ке купат нов дур да се испразни батеријата![]()
Зависи кој модел, и како е заклучен...Дали Xiaomi заклучен од MI Cloud можи да се одклучи со reset to factory?
Има инфо, веќе сите се продадоаАбе за RN3P нема инфо, сега и MI5![]()
Зависи кој модел, и како е заклучен...
Нема шанса да се отклучи.. Сега, ако го фати во раце некој кој ја хакнува и ФБИ страната, ќе го отклучи. Но таа веројатност е иста како метеор да удри на земјата, така да сигурен еНекни си чепкав на mi cloud (Redmi 3) и го заклучив од web на мобилен стаса заклучен од mi cloud account (ID). Пишав pw се одклучи и ме интересира како/колку е добро заклучен дали еден обичен Factory Reset можи да го одклучи или функционира нешто како iCloud доколку телефонот падни во погрешни раце го заклучуваш и крај е со него...
Има инфо, веќе сите се продадоа![]()
Јас сум еден од среќниците што си зеде RN3P. Го зедов пред 2 дена. @the_maker многу фино ме пречека и ми објасна се што имав да прашам. Голема благодарност до него, треба да биде пример за како се работи приватен бизнис.
До сега е еднаш полнет, изваден од батерија во 10 часот вчера утрото, и еве го моментално има 58% батерија. Дефинитивно ако нешто најмногу барав и добив од телефонот е батеријата. Од останатото се сум задоволен, нема никаков лаг ни сецкање, не сум налетал на багови. Единствено нешто ( што не е мана на телефонот, туку тоа што јас треба да се навикнам ) е миуи-то, кое си има одредени работи кои треба да ги научиме. Пример има мало подесување околу пермисии и апликации кои можат да работат поздина, да се само-стартуваат и слично. Така со вибер пред да го дознаам ова се чудев зошто не ми стигаат нотификации. Али сега кога дознав ( има добра причина зошто тоа така е направено да речам дефанзивно ) немам буквално никаква забелешка.
Ако некој има дополнителни прашања, или доколку имам некакви нови сознаниа/искуства ќе пишувам понатака. За сега 10/10.
Честито. Само јас баксуз прво немаа RN2, па ај таман се одлучив за RN3 стигнаа RN2. Па ај да го земам, неможе у готово а ја тиква ги испразнив картиците. Ај здравје утре у 9 у банка да си уплатам на сметка, па ваљда ќе легнат да го платам докај 11. Со господ напред![]()
Јас сум еден од среќниците што си зеде RN3P. Го зедов пред 2 дена. @the_maker многу фино ме пречека и ми објасна се што имав да прашам. Голема благодарност до него, треба да биде пример за како се работи приватен бизнис.
До сега е еднаш полнет, изваден од батерија во 10 часот вчера утрото, и еве го моментално има 58% батерија. Дефинитивно ако нешто најмногу барав и добив од телефонот е батеријата. Од останатото се сум задоволен, нема никаков лаг ни сецкање, не сум налетал на багови. Единствено нешто ( што не е мана на телефонот, туку тоа што јас треба да се навикнам ) е миуи-то, кое си има одредени работи кои треба да ги научиме. Пример има мало подесување околу пермисии и апликации кои можат да работат поздина, да се само-стартуваат и слично. Така со вибер пред да го дознаам ова се чудев зошто не ми стигаат нотификации. Али сега кога дознав ( има добра причина зошто тоа така е направено да речам дефанзивно ) немам буквално никаква забелешка.
Ако некој има дополнителни прашања, или доколку имам некакви нови сознаниа/искуства ќе пишувам понатака. За сега 10/10.
RN3P ќе зимаш?
Ако си го земал за батерија ќе бидеш презадоволен, 8h sot се вадат како од шала, јас вадам у просек 9! честито!
Плати со 1 и одма ќе им легнат парите на сметка.
Иди на Pro верзијата вреди секој денар плус што ќе го дадеш за неа.Не, обичниот. Redmi note 3 со 3гб рам 32гб сториџ. Искрено не ми се даваат повеќе пари за мобилен, а според тоа што го гледам би ми бил сосема доволен (освен тоа што неприма микро сд). Прво бев загреан за РН2 ама овој изгледа подобро, а и поголема батерија има.
Тутунска ги имаш парите на располагање одма по уплата на шалтер, за разлика од стопанска каде треба да чекаш до 16 часот.Не, обичниот. Redmi note 3 со 3гб рам 32гб сториџ. Искрено не ми се даваат повеќе пари за мобилен, а според тоа што го гледам би ми бил сосема доволен (освен тоа што неприма микро сд). Прво бев загреан за РН2 ама овој изгледа подобро, а и поголема батерија има.
Мислиш до 1? Сабајле во 9 ќе одам да уплатам пари на некоја од картичките и ваљда ке легнат за саат-два. Па одма ќе го платам на веб.
+1Тутунска ги имаш парите на располагање одма по уплата на шалтер, за разлика од стопанска каде треба да чекаш до 16 часот.
Бесплатна достава
EXTRALINK CHAIR SWIVEL OFFICE, PINK
2.180,00 ден
Бесплатна достава
KEYBOARD WIRELESS MECHANICAL KEYCHRON Q1 ULTRA 8K ALUMINIUM HS RGB LED 75% Silk POM BANANA switch,Multi-Device (Wired,2.4Ghz,BT), BLACK, Q1U-M4
15.770,00 ден
Бесплатна достава
GAMING CHAIR FragON 2X Rev. 2.0 BLACK/WHITE
11.780,00 ден
Бесплатна достава
COOLERS CPU ARCTIC Freezer 36-S (SINGLE FAN) A-RGB BLACK Intel LGA1700, LGA1851/AMD AM5, AM4, ACFRE00198A
2.010,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден
Бесплатна достава
CE SMART DESKTOP AIR CIRCULATION FAN XIAOMI, White, BPLDS10DM
6.120,00 ден