Hustle_till_i_die
hello world
- 21 декември 2012
- 151
- 72
Еве први посериозни анализи од малце поголеми знанци. So far so good
http://www.anandtech.com/show/10088/xiaomi-mi5-hands-on
Многу добро изгледа
Еве први посериозни анализи од малце поголеми знанци. So far so good
http://www.anandtech.com/show/10088/xiaomi-mi5-hands-on
Понеделник инфо и пред-нарачка..@the_maker овој што пари би бил овде кај нас ? за ми5 зборам![]()
Што напраи бе макер, почесто телефоно да мењаме од жилет за бричење![]()
21.12.2015 rn3 gold odgovara?Ајдее купувам xiaomi телефон =услов да е купен од кај мејкер највише пред месец дена
Ахахаха, ако ги нема, зошто ги нема, мејкер е спор, скап, ово оно..Прав маж користи жилет до 'рѓосување, а Ми телефон до СМРТ! Еден жилет, еден телефон... for life!!!![]()
![]()
![]()
@the_maker, ти телефониве комотно можеш да им ги продаваш и без пуњач, ионака ке купат нов дур да се испразни батеријата![]()
Зависи кој модел, и како е заклучен...Дали Xiaomi заклучен од MI Cloud можи да се одклучи со reset to factory?
Има инфо, веќе сите се продадоаАбе за RN3P нема инфо, сега и MI5![]()
Зависи кој модел, и како е заклучен...
Нема шанса да се отклучи.. Сега, ако го фати во раце некој кој ја хакнува и ФБИ страната, ќе го отклучи. Но таа веројатност е иста како метеор да удри на земјата, така да сигурен еНекни си чепкав на mi cloud (Redmi 3) и го заклучив од web на мобилен стаса заклучен од mi cloud account (ID). Пишав pw се одклучи и ме интересира како/колку е добро заклучен дали еден обичен Factory Reset можи да го одклучи или функционира нешто како iCloud доколку телефонот падни во погрешни раце го заклучуваш и крај е со него...
Има инфо, веќе сите се продадоа![]()
Јас сум еден од среќниците што си зеде RN3P. Го зедов пред 2 дена. @the_maker многу фино ме пречека и ми објасна се што имав да прашам. Голема благодарност до него, треба да биде пример за како се работи приватен бизнис.
До сега е еднаш полнет, изваден од батерија во 10 часот вчера утрото, и еве го моментално има 58% батерија. Дефинитивно ако нешто најмногу барав и добив од телефонот е батеријата. Од останатото се сум задоволен, нема никаков лаг ни сецкање, не сум налетал на багови. Единствено нешто ( што не е мана на телефонот, туку тоа што јас треба да се навикнам ) е миуи-то, кое си има одредени работи кои треба да ги научиме. Пример има мало подесување околу пермисии и апликации кои можат да работат поздина, да се само-стартуваат и слично. Така со вибер пред да го дознаам ова се чудев зошто не ми стигаат нотификации. Али сега кога дознав ( има добра причина зошто тоа така е направено да речам дефанзивно ) немам буквално никаква забелешка.
Ако некој има дополнителни прашања, или доколку имам некакви нови сознаниа/искуства ќе пишувам понатака. За сега 10/10.
Честито. Само јас баксуз прво немаа RN2, па ај таман се одлучив за RN3 стигнаа RN2. Па ај да го земам, неможе у готово а ја тиква ги испразнив картиците. Ај здравје утре у 9 у банка да си уплатам на сметка, па ваљда ќе легнат да го платам докај 11. Со господ напред![]()
Јас сум еден од среќниците што си зеде RN3P. Го зедов пред 2 дена. @the_maker многу фино ме пречека и ми објасна се што имав да прашам. Голема благодарност до него, треба да биде пример за како се работи приватен бизнис.
До сега е еднаш полнет, изваден од батерија во 10 часот вчера утрото, и еве го моментално има 58% батерија. Дефинитивно ако нешто најмногу барав и добив од телефонот е батеријата. Од останатото се сум задоволен, нема никаков лаг ни сецкање, не сум налетал на багови. Единствено нешто ( што не е мана на телефонот, туку тоа што јас треба да се навикнам ) е миуи-то, кое си има одредени работи кои треба да ги научиме. Пример има мало подесување околу пермисии и апликации кои можат да работат поздина, да се само-стартуваат и слично. Така со вибер пред да го дознаам ова се чудев зошто не ми стигаат нотификации. Али сега кога дознав ( има добра причина зошто тоа така е направено да речам дефанзивно ) немам буквално никаква забелешка.
Ако некој има дополнителни прашања, или доколку имам некакви нови сознаниа/искуства ќе пишувам понатака. За сега 10/10.
RN3P ќе зимаш?
Ако си го земал за батерија ќе бидеш презадоволен, 8h sot се вадат како од шала, јас вадам у просек 9! честито!
Плати со 1 и одма ќе им легнат парите на сметка.
Иди на Pro верзијата вреди секој денар плус што ќе го дадеш за неа.Не, обичниот. Redmi note 3 со 3гб рам 32гб сториџ. Искрено не ми се даваат повеќе пари за мобилен, а според тоа што го гледам би ми бил сосема доволен (освен тоа што неприма микро сд). Прво бев загреан за РН2 ама овој изгледа подобро, а и поголема батерија има.
Тутунска ги имаш парите на располагање одма по уплата на шалтер, за разлика од стопанска каде треба да чекаш до 16 часот.Не, обичниот. Redmi note 3 со 3гб рам 32гб сториџ. Искрено не ми се даваат повеќе пари за мобилен, а според тоа што го гледам би ми бил сосема доволен (освен тоа што неприма микро сд). Прво бев загреан за РН2 ама овој изгледа подобро, а и поголема батерија има.
Мислиш до 1? Сабајле во 9 ќе одам да уплатам пари на некоја од картичките и ваљда ке легнат за саат-два. Па одма ќе го платам на веб.
+1Тутунска ги имаш парите на располагање одма по уплата на шалтер, за разлика од стопанска каде треба да чекаш до 16 часот.
Бесплатна достава
MICROPHONE BOYA BY-M1 PRO II, 1x 3.5mm jack, 6m length, Black, BY-M1 Pro II
1.490,00 ден
Бесплатна достава
NET Switch Ubiquiti 5-port Gigabit 1xPoE/PoE+, USW-Flex-Mini
2.880,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK ALL IN ONE MAGIC-03, 2xMIC, USB-C, 3.5mm, Black
8.680,00 ден
Бесплатна достава
MICROPHONE WIRELESS SYSTEM BOYA LINK 3-01, 2xMIC, USB-C, Lightning, 3.5mm, Black, BOYA LINK 3-01
8.200,00 ден
Бесплатна достава
Extralink Soft Sport Bicycle Saddle
850,00 ден
Бесплатна достава
MONITOR 27" XIAOMI A27i (2026), 1920x1080, IPS, 300nits, 144Hz, HDMI, DP, VESA compatible, P27FDA-RAGL
6.130,00 ден